Sosyal Medya

Can Yoldaşım 296. Bölüm 22 Mayıs Pazar Tek Parça İzle

Sandiya Suraj’ın sakat kaldığını öğrenir Santos oğlunun Sakat kalmasına inanamaz Om Suraj’ın omur iliğindeki zedelenme olduğunu açıklar Sandiya nehir kenarına gider Sandiya Suraj’ın başına gelenlere isyan eder Minakşi Snadiya’ya destek olmasını söyler Sandiya Suraj’a destek olmaya yemin eder Chavi abisinin tatlıcı dükkanını işletmeye başlar Vikram evin tüm giderlerini karşılamaya söz verir Bir adam Sruaj’ın dükkanını yıkmak için yemin eder


 

Sandiya Suraj’ın her an geleceğini söyler. Bu sırada Om gelir. Sandiya Suraj’ı görmek ister. Om kenara çekilince, Suraj’ı tekerlekli sandalyede gören Sandiya elindekileri yere düşürür.


Santos çıkan sesi duyunca dışarı çıkar. Suraj’ı orada tekerlekli sandalyede görünce gözlerine inanamaz. Ona koşar. Koşarken yere düşer. Herkes Santos’a yardım etmek isterken, Santos Suraj’ın kalkıp yardım etmesini ister. Suraj’ın boyundan aşağısı tutmadığı için yerinden kalkamaz.

Om kafasına düşen ağır cisimden dolayı Suraj’ın boyundan aşağısı zedelendiğini ve omur ilinde hasar meydana geldiğini, bundan dolayı yürüyemeyeceğini açıklar. Santos iki göz iki çeşme ağlar. Sandiya hızla oradan uzaklaşır.

Vikram ve Minakşi Sandiya’nın peşinden giderken, Om da Suraj’ı odasına götürür. Santos Suraj’ın çocukluk anılarını düşünür. O düştüğünde hep yanında olduğunu, şimdi ona nasıl destek olabileceğini söyler. Arun da Suraj için aile olmaları gerektiğini, hep birlikte ona destek olmaları gerektiğini söyler.


Sandiya yorulana kadar koşar. Bir nehir kenarına gelir. Suraj’ın başına gelenlerden dolayı isyan eder. Bu sırada Vikram ve Minakşi gelir. Şimdi daha da dik durma zamanı olduğunu, en iyi eş olmak için eline fırsat geçtiğini söyleyerek Sandiya’yı ikna etmek ister.



Minakşi zamanında Suraj’ın Sandiya’ya destek olduğunu, şimdi destek olma sırası Sandiya da olduğunu, en iyi eş ödülünü çaldığını, şimdi en iyi eş ödülünü gerçekten hak ettiğini göstermesi ister. Sandiya Minakşi’ye sarılır. Suraj’ın yanına gitmek istediğini söyler.


Suraj odasında ki resimlere bakar. Yaşadığı anıları, yürüyebildiğini tek tek hatırlayıp duygulanır. Masa ve Om oraya gelir. Suraj Maasa’ya saygı göstermek için ayağa kalkmak istese de yapamaz. Henüz yürüyemediğini tam olarak idrak edememiştir.


Ved babasının başına gelenlerden dolayı kendisini odaya kapatır. Pari ve Mısri yanına gider. Anuca da Ved’in yanına gelir. Anuca anne ve babasının olmaması ne kadar zor olduğunu, kendisini babaannesi büyüttüğünü, babası Suraj’ın hala hayatta olduğunu, onun desteğe ihtiyacı olduğunu, ağladığında Suraj’ın da ağlayacağını söyleyerek Ved’i ikna etmeye çalışır.


Sandiya, Suraj’ın yanına gelir. Om’a Suraj ile yalnız görüşmek ister. Om onları yalnız bırakır. Sandiya Suraj’a iyi misin? diye sorar. Suraj da iyi olduğunu söyler. Sandiya Suaj’ın üzerini değiştirir. Banyo yaptırıp, güzel giysiler giydirir

Can Yoldaşım 296. Bölüm 22 Mayıs Pazar Tek Parça İzlemek için tıkla

Om odaya gelir. Suraj’a iğne yapar. Sandiya her daim Suraj’ın yanında yer alacağını dile getirir. Om iğne yaptıktan sonra Suraj uyur. Sandiya Om’a her şeyi açık açık anlatmasını ister. Suraj’ın neyi var. İyileşecek mi? Diye sorar.

“Suraj’ın omur ilinde zedelenme var. Bu zedelenme zamanla kendisini toparlayabilir. Ya da aynı şekilde kalabilir. Bu tamamen Suraj’ın çabasına ve zedelenmenin boyutuna bağlı. Kısaca Suraj yürüme ihtimali de var. Ömür boyu sakat kalma ihtimali de var!”

Sandiya bunu Suraj’ın bilip bilmediğini sorar. Om da hastaneye geldiğinde yapılan tetkikler sonrasında her şeyin ortaya çıktığını, Suraj’a bunu açıkladığında, Suraj haline inanmayıp, ayağa kalkmak istediğini ama yapamadığını, çok ağladığını söyler. Sandiya o anlar da Suraj’ın yanında olmadığı için üzülür.

22 Mayıs Pazar Can Yoldaşım Bölüm Özeti


Vikram üzgün bir halde oturan anne ve babasının yanına gider. Suraj’ın bunca zaman kendileri için çalıştığını, kendisi için hiçbir şey istemediğini, şimdi sıra Suraj’ın kardeşi olarak kendisinde olduğunu, evi yöneteceğini, tüm sorumluluğu üzerine alacağına dair söz verir. Chavi içeri girer. Bu konuda yalnız olmadığını söyler. Herkes Chavi’yi görünce mutlu olur.

Sandiya Suraj’ın kardeşlerinin onun için bir araya geldiğini görünce çok mutlu olur. Minakşi bile Suraj için moral ve motivasyon kaynağı olacağını, Suraj’ı strese sokmamaları gerektiğini söyler.

Santos Suraj’ın yanında Sandiya ile tartışır. Suraj’ı artık yanında kalmasını ister. Suraj’ın tüm sorumluğunu üzerine alacağını söyler. Sandiya ise Suraj’ın evli olduğunu, onun tümsorumluğu eşi olarak kendisinde olduğunu söyler. Minakşi Suraj’ın kıymetli olduğunu, kimse tarafından paylaşılamadığını söyler. Herkes güler. Suraj’ın yüzündeki gülümseme geri gelir. Santos bunu fark eder ve o da gülümser.

Sandiya Suraj’ın kıyafetlerini değiştirir. Ona gömlek giydirirken, gömleğin düğmelerini tek tek sayar. Maasa’nın bir gün önce sorduğu gömlek düğmesinin sayısını artık bildiğini söyler. Suraj gülümser. Sandiya Suraj’ın eski gülümsemesi olmadığını, kaygı dolu bir gülümse ile güldüğünü fark eder.

Sandiya Suraj’ı pencereye getirir. Suraj dükkanını görünce yüzündeki gülümse geri gelir. Sandiya bunu fark eder. Suraj’ın her daim gülmesi için tatlıcı dükkanını yönetmek ister.

Sandiya ailesi ile bu mesele hakkında konuşur. Santos Sandiya’nın ev yemeklerini bile yapamadığını, tatlı yapmanın daha zor olduğunu, onu yapamayacağını söyler. Minakşi tatlıcı dükkanını çalıştırmak istese de Chavi abisi için dükkânı çalıştırmaya istekli ve gönüllü olur. Santos Chavi’yi destekler.

Sandiya Suraj’ın ellerini de kullanamadığı için onun yüzünü tıraş eder. Evlendiklerin de ki gibi yakışıklı olduğunu söyler. Sandiya Suraj’ı tıraş ettikten sonra pencere kenarına getirir. Chavi’yi gösterir. Suraj dükkânı Chavi’nin işlettiğini görünce çok mutlu olur. Sandiya Vikram artık ev işini idare edeceğini, Chavi de tatlıcı dükkanını yönetmeye başladığını, bir an önce iyileşip işleri devralmasını isyleyerek Suraj’a umut verir.

Emily ile Om yeni evlerine taşınırlar. Maasa ve çocuklar taşınmaya yardım ederken, Emily kapalı kutuyu merak eder. Emily kutuyu açtığında güzellik merkezi için olan broşürü görünce şaşırır. Maasa Om’un bunu hazırladığını söyler. Emily Om’a karşı kalbinde bir sevgi oluşmaya başlar. Bu sırada Anuca elinde yemeklerle birlikte gelir. Santos’un taşınma sırasında yemek yapamayacaklarını bildiği için yemek gönderdiğini söyler. Maasa da Santos’a teşekkür etmesini, bir daha yemek göndermemesini söyler.

Minakşi tatlıcı dükkanını işletip para kazanmak isterken, Chavi’nin dükkânı almasına sinir olur. Minakşi Chavi’nin dükkanına gider. Ona iyi yapamadığını söyler. Her ikisi de iddiaya girer. Bu sırada adamın biri, Chavi ile Minakşi’nini tartışmasını uzaktan dinler. Minakşi o adamı fark eder ve o adamın kim olduğunu düşünür. Adam Minakşi’nin baktığını görünce oradan uzaklaşır.

Ved babasına hikâye okumak ister. Anuca Hintçe okumayı öğrendiğini söyler. Ved’in hikâye kitabını alıp okurken yanlış okur. Herkes Anuca’ya güler. Suraj Anuca’ya doğru nasıl okuyacağını söylerken, Santos oğlunun mutluluğunun ger geldiğini görünce sevinir.

Om bir hafta geçtiğini, Suraj’ın raporlarını gösterir. Omur iliğinde herhangi bir değişim olmadığını, en azından kötüye gitmediğini, moral ve motivasyon çok önemli olduğunu söyler.

Bir hafta sonunca Chavi çok para kazanır. Bunu Santos’a söyleyeceğini, Minakşi ile girdiği iddiayı kazandığını düşünürken, aynı adam Chavi’yi dikkatlice izler. Rathi tatlı dükkânını mahvetmek için yemin eder.