Sosyal Medya

Can Yoldaşım 299. Bölüm 25 Mayıs Çarşamba Tek Parça İzle

“Chavi Suraj’a Sandiya’nın polisliği bırakıp, tatlıcı olmaya karar verdiğini söyler. Peki Suraj bunu duyunca ne yapacak?”Chavi Suraj’a gerçekleri söyler Sandiya rol yapmaya devam eder Suraj Sandiya’ın polisliği bıraktığını bildiğini söyler Suraj tatlıcı dükkanı satmak ister Santos aile için karar verir Santos Sandiya’nın tatlıcı olması için yardım edeceğini açıklar Chavi Dipen ile hala işbirliği içinde Emily Mahen’in kötü biri olduğunu fark eder Emily Om’a söylemek ister


 

Sandiya’nın Maasa’ya yardım etmesi ile başlar. Sandiya yanlışlıkla un kovasını Maasa’nın kafasına dökmüştür. Maasa da kafasında ki un kovasını çıkartmaya çalışır. Masa sinirle Santos’yu çağırır. Santos Maasa’yı o halde görünce şok olur. Masanın kafasını, un kovasından çıkarır.


Chavi, Emily’in üvey kızı Chandni’nin yanına gider.  Chandni’nin elinde Sandiya’nın rozetini görünce şaşırır. Onu nereden aldığını sorar. Chandni’nin de Sandiya’nın kıyafetleri Maasa’nın evinde bıraktığını, oradan aldığını ve Sandiya Maasa’nın evinde yemek dersi aldığını söyler. Chavi Chandni’ye biraz para verip, Sandiya’nın rozetini elinden alır.


Chavi Suraj’ın yanına gider. O hasta iken Santos ve Sandiya’nın çok büyük bir karar aldıklarını ve ona söylemediklerini açıklar. Suraj hasta olduğunu ve şaka yapmaması gerektiğini söyler. Chavi tatlıcı dükkanını işletebilmek için Sandiya polisliği bıraktığını söyler. Suraj buna inanmaz. Bunun üzerine Chavi, Maasa ile Sandiya’nın uzaktan çektiği konuşmasını izletir. Suraj izledikleri karşısında çok olur. Chavi’yi odasında kovar.


Sandiya Maasa’nın evinde ağlar. Maasa’nın ona yemek yapmayı öğrenemeyeceğini söylediği sözlerini düşünür. Santos azim ve kararlılıkla öğreneceğini söyler. Sandiya geceleri bile yemek yapmak için ondan ders almak ister. Santos ona hamile olduğunu, yorulmaması gerektiğini söyler. Sandiya polislerin mesaisi bittiği için Suraj’a çaktırmadan eve gitmesi gerektiğini söyler.

Sandiya üniforması ile eve gelir. Suraj ondan dolabın çekmecesini açmasını ister. Sandiya dolabın çekmecesini açtığında şok olur. Zira orada kendisine ait rozeti (Yaka Kartı) görür. Sandiya acele ile çıktığı için unuttuğunu söyler. Lakin Suraj ona yalan söylememesini, polisliği bıraktığını bildiği söyler. Sandiya duydukları karşısında ikinci bir şok yaşar.

Can Yoldaşım 299 Bölüm 25 Mayıs Çarşamba CANLI YAYIN İZLEMEK İÇİN TIKLA


Suraj Sandiya’ya kızar. Bunu neden yaptığını sorar. Herkes gürültüye gelir. Arun oğluna ne olduğunu sorar. Suraj da şöyle der.

“Baba Sandiya polisliği bırakıp, tatlıcı dükkanını işletmeye başlayacakmış!”

Arun gelinine bunun doğru olup olmadığını sorar. Sandiya başını yere eğer. Suraj ailesine kızar. Kendisinden habersiz bu kararı aldığı için sitem eder. Sandiya’dan kararından dönmesini ister. Lakin Sandiya bu kararı almadan önce çok düşündüğünü, şimdi bunu geri alamayacağını söyler.

Suraj Sandiya’nın kararlılığı karşısında sinir olur. Evdeki herkese tek tek yemin ettirir. Kimsenin Sandiya’ya yemek yapma, tatlı yapma konusunda yardım etmemesini söyler. Santos da dahil herkes Suraj’a söz veriri. Sandiya kaynanasına gider. Ona yardım etmesini ister. Lakin Santos Suraj’a karşı gelemeyeceğini söyler.

Mahen ile Ritu düğün alışverişine gelirler. Yanlarında Doktor Om vardır. Om yeni çiftler kendilerine kıyafet beğenirken, Emily için çok güzel bir sari görürü. Emily’i arayıp ona hediye almak istediğini söyler. Tam da bu sırada Mahen Om’un elinden telefonu alır. Yengesine elbiseyi kendi hediye etmek istediğini söyler. Emily hal ve tavırlarından dolayı Mahen’in doğru kişi olmadığını kesin olarak anlar. Lakin bunu kime nasıl söyleyeceğini bilemez. Çünkü; Ritu’ya yıllardır görücü gelse de hiçbiri nişan aşamasına geçememiştir. İlk defa Mahen ile nişan aşamasına geçtiği için Emily gerçekleri söyleme noktasında ne yapacağını bilemez.

Ertesi gün Suraj Sandiya’nın ne yaptığını merak eder. Bu sırada mutfaktan bardak kırılma sesleri gelir. Anuca Sandiya’nın mutfakta çabaladığını söyler. Chavi de hemen rakip tatlıcıyı telefonla arar. Suraj herkese yemin ettirdiğini, Sandiya’ya kimse tatlı yapmayı öğretmeyeceğini söyler. Dipen bunu duyunca sevinir ve yakında Chavi’nin tüm borcunu kapatacağını söyler.

Anuca Sandiya’nın mutfakta tek başına çalıştığını, lakin yakında ünlü bir şef ona tatlı yapma konusuna eğitim vermeye geleceğini söyler. Suraj bunu duyunca kıskanır ve Sandiya’nın yanına gitmek iter. Sandiya Suraj’ı orada görünce gülümser. Suraj ona ünlü şefin kim olduğunu sorar. Santos kesinlikle kendisi eğitim vermediğini, ona verdiği sözün de arkasında olduğunu söyler.

Sandiya ünlü bir şef olduğunu, tatlı yapma konusunda oldukça meşhur olduğunu söyler. Suraj kim diye ısrarla sorar. Sandiya da aynayı Suraj’a tutar ve ünlü şef ile tanışmasını ister. Tatlı yapma konusunda sadece Suraj’ın ona yardım edebileceğini söylese de Suraj asla der. Mutfaktan gider.

Om elbiseyi Emily’e getirir. Emily Mahen’in davranışları hakkında Om ile konuşmak ister. Tam Mahen dediği anda Maasa gelir ve Mahen’in annesi aradığını, 14 gün sonra nişan merasimi yapılmasını istediğini söyler. Maasa gittikten sonra Om ne dediğini sorar. Emily de kıyafetin güzel olduğunu, bu kıyafeti Ritu’ya hediye etmek istediğini söyler.

Sandiya yarım yamalak da olsa yaptığı tatlıları satmak ister. Dükkâna birkaç adam gelir. Sandiya sonunda dükkâna müşteri geldiğini söyler. Adamlar tatlı almaya değil, dükkânı satın almaya geldiklerini söyler. Sandiya dükkânı satmadıklarını söylese de adamlar Suraj ile görüştüklerini, resmi formaliteleri tamamladıklarını, yarın imzaları atıp, dükkânı devralacaklarını söyleyince Sandiya şok olur.

Sandiya Suraj’ın yanına gider. Böylesi büyük bir kararı nasıl aldığını sorar. Suraj da aynı şekilde Sandiya’nın da polisliği ondan habersiz karar aldığını söyler. Santos olaya el koyar. Her ikisi de birbirlerinin hayallerini yıkmaya çalıştığını söyler. Suraj Santos’un kararına saygı duyacağını, kimin yanına olacağını söylemesini ister.


Can Yoldaşım 299. Bölüm 25 Mayıs Çarşamba Tek Parça İzlemek için tıkla

25 Mayıs Çarşamba Can Yoldaşım Bölüm Özeti

Sandiya ve Suraj Santos’un karar vermesini ister. Santos her ikisinin de vereceği kararla hayalleri yıkılacağını, böylesi zor bir kararı vermenin çok zor olduğunu söyler. Suraj her zaman Rathi ailesi için en doğru kararı verdiğini, şimdi en doğru kararı vermesini ister.


Santos ve Arun odalarına giderler. Arun 50 yıllık hayat arkasının en zor kararı olduğunu, vereceği kararla Sandiya’nın ya da Suraj’ın hayalleri yıkılacağını söyler. Arun Santos’a Sandiya’ya polis olmadan söz verdirdiğin, ailesi ve görevi karşı karşıya gelirse, ailesini seçmesini istediğini söyler. Sandiya da aynısını yaparak büyük bir fedakârlık yaptığını, görevinden istifa ettiğini söyler. Santos sabaha kadar düşünmek için izin ister.


Emily güzellik merkezindeki işleri bitirip eve geldiğinde, her işin bittiğini görünce şaşırır. Bunu kim yaptı diye sorunca Om gelir ve salon da çok çalıştığını, ev işlerinde ona yardım etmek istediğini söyler. Emily sevinir ve teşekkür eder. Om onunla sinemaya gitmek istediğini söyler. Emiy Maasa’ya haber vermek istese de Om Maasa’ya çoktan haber verdiğini dile getirir. Emily hemen üzerini değiştirmek için izin ister. Om da bu sırada Mahen ile Ritu’ya haber verir. Sinema için 4 bilet almasını, sinema girişinde buluşacaklarını söyler. Emily Mahen’in de oraya geleceğini duyunca gitmekten vaz geçer. Başı ağrıdığını söyler. Om ne kadar ısrar etse de Emily gelmek istemez.


Ertesi sabah Santos tüm aileyi toplar. Karar verdiğini söyler. Herkes Santos’un ağzından çıkacak karara kilitlenir.

“Suraj! Sandiya senin ve adının yeniden parlaması için büyük bir fedakârlık yaptı. Şimdi de tek başına çabalıyor. Dün gece onun yanına gittim. Henüz kararımı vermediğim halde sabaha kadar Sandiya çalıştı ve bu jelebileri yaptı. Evet şekil olarak harika değil ama bu çabanın ödüllendirilesi gerekmez mi? Bu sebeple Sandiya’nın yanında yer alıp, onun tatlıcı olması konusunda yardım edeceğim!”

Sandiya bunu duyunca çok sevinir. Sandiya hemen evin mutfağında tatlı yapmaya başlar. Yine etrafı kırıp döker. Suraj Sandiya’nın yanına gider ve tatlıcı olmak istiyorsa, tatlı dükkanında öğrenmesini gerektiğini söyler. Sandiya önce anlamaz. Suraj ona işi öğreteceğini açıklayınca Sandiya çok sevinir. Chavi bunu duyunca sinirlenir.


Suraj dükkânda Sandiya’ya nasıl tatlı yapacağını öğretmeye başalar. Birden çok tatlı tarifi veririr. Sandiya ona şaşırdığını söyler. Zira ibraz önce sütün çok sıcak olması gerektiğini söylediğini, şimdi ise sütün ılık olması gerektiğini söylediğini, bundan dolayı kafasının karıştığını söyler.


“Sen hırsızlarla katillere aynı işlemi mi yapıyorsun?”

Sandiya hayır deyince Suraj da tatlıların yapım aşamasında farklılıkların olabileceğini, bunu iyi öğrenmesi gerektiğini söyler. Sandiya tatlı yapmaya devam eder. Bu sırada bez alev alır. Sandiya bunu fark etmez. Ardından Suraj’ın kıyafeti alev alır. Sandiya alevleri söndürmek isterken, Arun ve Santos da orya gelir.

Chavi Sandiya’nın tatlı eğitimi almasının çok yanlış olduğunu, biraz daha geç kalınmış olsaydı, Suraj’ın yangında öleceğini söyler. Sandiya Chavi’nin doğru dediğini, tapınakta ki iddiasını kaybettiğini söyler. Suraj ondan vazgeçmemesini, ona bir şey göstereceğini söyler. Suraj tatlı yiyen çocukları gösterir. Çocukların en güzle gurme olduğunu, keyifle yediği tatlıları gösterir ve bu işi başardığını söyler. Chavi bunu görünce sinirlenir.

Om Emily’in yanına gider. Ona bir şey söylemek isteyip istemediğini sorar. Emily Mahen meselesini söylese de elinde delil olmadığı için kimsenin ona inanmayacağını düşünür. Om Mahen için yüzük almaya gideceklerini, hazırlanmasını ister. Emily Mahen’in gelip gelmeyeceğini sorar. Om da Mahen’in geleceğini söyler. Emily yalandan telefonu çalmış gibi yapar. Müşterisi ile konuşur. Emily gelemeyeceğini söyler. Bu sırada telefon gerçekten çalınca, Emily rezil olur. Om, Emily’in gelmek istemediğini anlayıp, üzülür.