Sosyal Medya

Can Yoldaşım 300. Bölüm 26 Mayıs Perşembe Tek Parça İzle

“Sandiya tapınak da yapılan tatlı yarışını kazanır!”Suraj Sandiya’ya tatlı yapımını öğretir Sandiya bir gün içinde sonunda istediği tatlıyı yapar Dipen Sandiya için tuzak kurar Sandiya’nın eli yaralanır Sandiya tapınakta yapılan tatlı yarışına katılır Dipen Sandiya’nın tatlılarını yere atar Sandiya elindeki malzeme ile farklı tatlı yapar Sandiya’nın tatlısı seçilir Mahen’in foyası ortaya çıkar Om ile Emily arasında ki buzlar erir Rathi dükkanı yeniden satış yapmaya başlar


 

Suraj’ın Sandiya’ya eğitim vermesi ile başlar. Suraj her bir baharatın ayrı ayrı işlevlerini anlatır. Sandiya çok fazla baharat ve her birinin eklenme zamanlarını bilmediği için onu yazmaya karar verir.

Suraj aile üyelerinin isimlerini söyler. Sandiya şaşırır. Suaj her bir aile üyesi için aklına tat bırakan lezzeti ve baharatı yazmasını ister. Sandiya kendisine şeker, Emily için ekşi tatlıları yazar. Suraj Sandiya’ya yarışta yapacağı tatlının tüm ince noktalarını anlatır. Uzun zaman sonra Sandiya tatlı yapar. Lakin istediği kıvam olmaz. Suraj bu kıvamı düzeltmesi için neler yapması gerektiğini de anlatır.


Chavi, Dipen ile buluşur. Suraj Sandiya’ya eğitim verdiğini söyler. Lakin merak etmemesini, yemek konusunda Sandiya çok kötü olduğunu söyler.

Ritu ile Mahen için nişan töreni hazırlıkları başlar. Masa, Om’dan Emily için mücevher almasını ister. Lakin Om Emily’in kendisinden nefret ettiğini düşünüp “Emily benim seçtiğimi beğenmez. Bence kendisi gidip almalı” der.


Minakşi ile Vikram Sandiya’nın yarışı kazanması üzerine bahse girer. Vikram sürenin yetersiz olduğunu, Sandiya’nın yemek yapma konusunda yaşadığı sıkıntıları da göz önüne aldığında zorlanacağını söylese de Minakşi eltisine sonuna kadar güvendiğini söyleyip, 5000 rs için bahse girerler.

Sandiya gece boyu defalarca tatlı yapar. Sonun istediği kıvam ve lezzeti yakalar. Suraj’a tattırır. Suraj çok güzel olduğunu söyler. Sandiya bunu kutlamak için Rathi evine gider. Sevincini paylaşır.


Dipen, Chavi’nin Sandiya hakkında beceriksiz ve yemek yapmaktan aciz biri olduğunu söylemesine rağmen Dipen işini şansa bırakmayacağını, Sandiya için bir tuzak hazırladığını söyler. Chavi yengesinin hamile olduğunu, onun sağlığına bir şey gelmemesini ister. Dipen tam da bu konu için onu dinlendirecek bir tuzak kurduğunu söyler.


Ertesi gün Sandiya Suraj’ın kıyafetlerini giydirir. Suraj onun stres altında olduğunu fark eder. Ona sakin olmasını, tatlı yapma sanatı sakinlikle ortaya çıkabileceğini söyler. Sandiya tatlıları almak için dükkânın kepengini kaldırır. Kilitli kapıyı açacağı sırada eline dükkânın ağır kepengi düşer. Sandiya acı içinde bağırır. Herkes Sandiya’nın başına toplanır.


Dipen ile Chavi tapınağa gider. Din görevlisine sürenin bittiğini ve tatlı yarışına hazır olduğunu söyler. Din görevlisi Sandiya’nın gelmediğini söyler.


Sandiya ve tüm Rathi ailesi tapınağa gelir. Dipen ve Chavi, Sandiya’yı orada görünce şok olurlar. Din görevlisi Sandiya’nın elinin yaralı olduğunu görünce ona tapınak içindeki tatlı yapımına katılıp katılamayacağını sorar. Sandiya sorun olmadığını, yarıştan çekilmek istemediğini söyler.


Puşkar halkı Sandiya ve temsil ettiği tatlıcı dükkanını presto ederler. Sandiya’nın dükkânı tatlılara kötü malzeme kattığını, tatlıların böceklendiğini, insanların rahatsızlandığını söyler. Din görevlisinden Sandiya’nın yarıştan çıkarılmasını iter. Lakin din görevlisi herkesin eşit şekilde yarışacağını söyler.


Vikram din görevlisine Sandiya’nın elinin yaralı olduğunu, ona tatlı yapımında yardım etmek istediğini söylese de din görevlisi en saf tatlıları sadece tatlıcının elleri ile çıkacağını, her yıl aynı şekilde yarışın yapıldığını ve kimseye yardım edilmediğini söyler.


Suraj ve Rathi ailesinin morali bozulsa da Suraj Sandiya’ya tecrübe zamanla geleceğini, önemli olan onu öğrenip geliştirmek olduğunu, Sandiya bu işin temelini kaptığını, şimdi en iyi tatlıyı yapacağına inancı tam olduğunu söyler.


Can Yoldaşım 300. Bölüm 26 Mayıs Perşembe Tek Parça İzlemek için tıkla

Sandiya ve Dipen kimsenin görmediği bir odaya giderler. Din görevlisi ona mutfağı ve malzemeleri gösterdikten sonra 52 adet tatlı yapmasını ister. Sandiya hemen işe koyulsa da elinin ağrımasından dolayı suyu döker. Buna rağmen çalışmaya devam ederken, Dipen Sandiya’nın belirlenen süre içinde bitiremeyeceğini düşünür.


Emily, Mahen ve ailesi gelince kendisini uzak tutmak ister. Buna rağmen Mahen kafasında ki sarığı bozar. Mahen’in nişanlısı Ritu sargıyı düzelteceğini söylese de Mahen Emiy’in güzellik merkezi olduğunu, gelin başı yaptığını, kafasında ki damat sarığını en güzel onun yapacağını söyler. Bunun üzerine Maasa, Emily’den Mahen’in kafasında ki damat sarığını düzeltmesini ister.


Emiy istemese de mecburen yapmak durumunda kalır. Mahen de Emily’e sarkıntılık eder. Lakin her lafının arkasından yenge diyerek bunu yapar.

Sandiya zamanın çok az kaldığını düşünür. Lakin verilen tatlı için gerekli malzemeleri heyecandan unutur.


Sandiya tatlıyı istediği gibi kıvama getiremediği anda Suraj’ı yanında görür. Suraj ona nasıl yapması gerektiğini tek tek anlatır. Sandiya Suraj’ın dediğini yapar. Suraj bir anda ortadan kaybolur. Sandiya Suraj’ın hayalini gördüğünü anlar.

Sandiya tatlı yapımına devam eder. Lakin yine bir yer de takılır. Suraj yine orada belirir ve Sandiya’ya yardım eder.


Mahen Emily ile yalnız kaldığında Emily’e karşı sarkıntılık edecek laflar söyler. Om bunu duyar ve Mahen’e kızar. Mahen hemen şaka yaptığını söylese de Om karısından uzak durmasını ister. Mahen herkesin yanına gelir ve Om’un kendisine karşı kaba konuştuğunu söyler. Kız tarafı ile erkek tarafı tartışır. Mahen bir ara Emily’in kocasını öldüren, şimdi ikinci kocası ile evli olan ucuz kadın demesi Om’u sinirlendirir. Om bunu duyunca kendisini tutamaz ve ona tokat atar. Mahen ve ailesi nişanı terk eder. Emily ve Ritu da ağlar.


Sandiya belirlenen süre içinde Suraj’ın hayalinin de yardımı ile 52 adeta tatlı yapımını tamamlar. Dipen bunu görüce sinirlenir.

26 Mayıs Perşembe Can Yoldaşım Bölüm Özeti

Dipen Sandiya’nın yaptığı tatlılardan uzaklaştığını görünce onu yere düşürür. Sandiya tatlıların yere düştüğünü görünce şok olur. Dipen elindeki tatlıları alıp dışarı çıkarken, Sandiya’ya 10 dakika kaldığını, artık bu kadar zaman içinde saf tatlıyı yapamayacağını söyler. Dipen elinden tatlılarla dışarı çıkar. Süre biter. Lakin Sandiya gelmez. Din görevlisi Sandiya’nın zamanında yapamadığını, Dipen’in tatlıcı dükkanını kutsayacağını söylediği anda Sandiya gelir. Ona tatlıları yaptığını söyler.


Dipen mümkün olmadığını söyler. Herkes neden diye merak eder. Dipen Sandiya’nın tatlıları yere düştüğünü, hatta kendisi yere düşürdüğünü, son 10 dakika kala bu olayların yaşandığını, Sandiya 10 dakikada tatlı yapmasının mümkün olmadığını söyler.


Dipen Suraj’a 10 dakikada istenilen tatlının yapılıp yapılmayacağını sorar. Suraj Dipen’e hak verir ve 10 dakikada istenilen tatlının yapımının mümkün olmadığını söyler. Minakşi tapınak için yapılan tatlıya hile karıştığını, saf bir kalple yapılması gereken tatlıyı, kin ve kıskançlıkla yaptığını söyler.

Sandiya gerçekleri açıklar. Tatlıları Dipen yer düşürdükten sonra elinde şeker ve birkaç malzeme kaldığını, bundan yapılabilecek en iyi tatlıyı saf kalbi ile yapıp getirdiğini söyler. Din görevlileri istedikleri tatlı olmasa da Sandiya saf kalbi ile yaptığı için bu yıl da Rathi tatlıcı dükkanını kutsar. Dipen şok olur.


Ritu Emily ve Om’a kızar. Lakin Om evlendikten sonra Mahen’in bu sapık yanı görmüş olsaydı işi daha da zor olacağını, Emily sayesinde erkenden öğrendiklerini söyler. Ritu Emily’e teşekkür eder.


Din görevlisi Sandiya’nın yaptığı tatlıyı kabul eder ve Sandiya’nın Rati Tatlıcı dükkanını kutsar. Dipen sinirle oradan ayrılır. Chavi peşinden gider. Ona yardım ettiğini, söz verdiği parayı vermesini ister. Dipen Sandiya’nın kazandığını, ne parasından bahsettiğini söyler. Chavi’yi orada bırakıp gider.

Emily Om’dan özür diler. Mahen hakkında bildiklerini daha önce söylemesi gerektiğini ama elinde bunu kanıtlayacak delil olmadığı için sessiz kalmak durumunda olduğunu açıklar. Om bir şey demenden Emily’in yanında gider. Emily Om’un kendisini affetmediğini düşünür. Tamda bu sırada Om eline gitar alıp, Emily’i sevdiğine dair gitar çalar.


Rathi ailesi, Rathi tatlıcı dükkanına gelir. Tapınak da ki başarısından sonra müşterilerin hala gelmemesi herkesi üzer. Tam da bu sırda Om ve Emily ilk müşteri olarak geldiklerini söyler. Çok geçmeden Puşkar halkı da dükkândan alışveriş yapar. Sandiya tatlıları yetiştirmede zorlanır. Suraj bu anları görünce gözlerinden yaşlar dökülür.


Chavi Mumbai’de açtığı moda tasarım dükkânı için borç aldığı adamlar onu telefonla arasa da Chavi telefonu kapatır. Tam bu esnada Chavi karşısına borç aldığı adamı görünce şok olur. Adam akşama kadar parayı bulmasını, aksi halde onu öldüreceğini söyler.


Chavi Rathi dükkânın yanına gelir. Herkesi mutlu bir halde görür. Chavi içeri girip özür dilemeyi hayal eder. Herkesin kendisine hakaret edeceğini düşünüp, bundan vaz geçer.

Chavi parayı bulamadığı için çamaşır askısını yerinden çıkarıp intihar etmek ister. Minakşi askıdaki kıyafetleri yere attığı için Santos’a şikâyet eder. Santos da Chavi’ye bakmak için üst kata çıkar.