Sosyal Medya

Can Yoldaşım 301. Bölüm 27 Mayıs Cuma Tek Parça İzle

“Sandiya kızbebek dünyaya getirdi. Dizide 1 yıl zaman atlaması yaşandı. Suraj iyileşti!”Chavi intihar etmek ister Suraj bunu fark eder Vikram Chavi’yi kurtarır Suraj Chavi’nin borcunu öder 4 ay zaman ilerlemesi olur Sandiya doğum yapar Sandiya’nın kız bebeği olur Suraj yürümeye başlar Deli bir adan Sandiya’nın bebeğini kaçırır Sandiya son anda bebeğini kurtarır


 

Minakşi’nin konuşması ile başlar. Minakşi Chavi’nin ipi aldığını söyleyince, Suraj Chavi’nin odasına gitmek ister. Tekerlekli Sandalye ile Chavi’nin odasına giden Suraj, Chavi’den kapıyı açmasını ister. Chavi herkesten özür diler. Bir daha ses duyulmaz. Suraj herkesi Chavi’nin kapısına çağırır. Sandiya kapıyı açmasını istese de Chavi cevap vermez. Sandiya Vikram’dan Chavi’nin kapısını kırmasını ister.


Vikram Sandiya’nın dediği gibi kapıyı kırar. Kapı açıldığında herkes şok olur. Chavi intihar etmiştir. Hemen boynundaki ipi keserler. Chavi yeniden nefes almaya başlar. Herkes Chavi’nin yaşadığına sevinir. Suraj ona neden bunu yaptığını sorar. Chavi de her şeyi en baştan anlatır. Borcu olduğu için Dipen’in yanında yer aldığını, Dipen parayı vermediğini, Dubai deki bankacılar peşini bırakmadığını söyler. Suraj onun abileri olarak Chavi’nin hiçbir zaman sıkıntıya düşürmeyeceklerini söyler. Chavi’ye 10 Lakh parayı vereceklerini ve borcu kapatacaklarını söyler.


Sandiya ailenin bir arada olması en önemli mutluluk olduğunu, Chavi intihar etmiş olsaydı Rathi ailesinin mutluluğu ömür boyu gideceğini söyler. Chavi bir daha böylesi bir hata yapmamaya söz verir.

Can Yoldaşım 301 Bölüm 27 Mayıs Cuma CANLI YAYIN İZLEMEK İÇİN TIKLA

Santos Sandiya’ya bakar. Eskiden yemek yapmayı bilmeyen Sandiya, şimdi Puşkar’ın en iyi tatlı ustası olduğunu, bir eli ile tatlı yaparken, diğer eli ile başka işleri idare ettiğini söyler. Minakşi de Sandiya’nın azmetmesi halinde onu her zaman başardığını, şimdi onun adı tatlıcı Sandiya olduğunu söyler.


Santos Sandiya’nın 4 aylık hamile olduğunu ama buna rağmen ayakta durup tatlı yapmaya devam ettiğini, tüm kadınlara örnek olduğunu söyler. Suraj’ı üzgün gören Santos, nedenini merak eder. Suraj da Sandiya’nın hayali artık geride kaldığını, onu üniformalı halini gördüğünde çok mutlu olduğunu, şimdi üstü başı un ve yağ içinde olduğunu, bunu ona yaşattığı için üzgün olduğunu söyler. Sandiya bu konuşmanın bir kısmını duyar.


Sandiya Suraj’ın söylediklerini duysa da duymamazlıktan gelir. Suraj’ın da hayata tutunması için onu radyo programına götürür. Suraj radyo programında dinleyicilere tatlı tarifi verecek program yapar. İlk programda bir kız arar ve ondan az duyulan bir tatlının tarifini sorar. Suraj da o tatlıyı çok iyi bildiğini, malzemeleri ve nasıl yapacağını anlatır. Herkes Suraj’ın radyo programını dinler.


3,5 ay sonra – Sandiya 7,5 aylık hamile…


Suraj Sandiya’ya bir hediye aldığını söyler. Sandiya hediyeyi merak eder. Hediyeyi açtığında, ayak bileğine takılan halhalı görünce şaşırır. Zira o çok küçüktür. Suraj onu Sandiya’ya değil, doğacak kızına aldığını söyler. İkili arasında romantik ve duygusal anlar yaşanır.


Ertesi gün Sandiya dükkân da tatlı yaparken, yanına Emily gelir. Om ile evleneli bir yıl olduğunu söyler. Onun için tatlı almaya geldiğini ifade eder. Bu sırada lise son sınıf öğrencisi ve yanında babası ile birlikte tatlı almaya gelir. Kız polis olma hayalinden bahseder. Sandiya eski günler hatırlayıp hüzünlenir.


Maasa Santos’un Suraj’ı 15 gün içinde evlendirmek için bahse girdiğinde ona inanmadığını ama şimdi Sandiya evi ve dükkânı yönettiğini, gerçekten 15 gün içinde en iyi gelinin aldığını söyler.

Can Yoldaşım 301. Bölüm 27 Mayıs Cuma Tek Parça İzlemek için tıkla

Minakşi evde laddo yapmak ister. Santos ona kuru meyve de eklemesini söyler. Bu sırada içeri Sandiya gelir. Minakşi’ye meyvelerin kuru olmadığını söyler. Bu sırada içeri Suraj girer. Herkes bu konuda uzaman olan Suraj’a meyvelerin kuru olup olmadığını sorar.


Santos da Minakşi gibi meyvelerin kuru olduğunu düşünür. Suraj’dan doğru söylemesini ister. Suraj iyice kontrol ettikten sonra meyvelerin yaş olduğunu açıklar. Santos adeta iddiayı kaybetmiş gibi üzülür. Rathi ailesine mutluluk gelir. Santos yarın bebek doğmadan önce tören yapılacağını, Sandiya’nın tüm gün evde olacağını söyler. Sandiya da işleri erkenden bitirip geleceğine dair söz verir.


Sandiya gece boyu dükkânda çalışır. Bir sonraki gün satılacak tüm tatlıları yapıp, dükkânı çırağına teslim etmeyi düşünür. Sandiya çalışırken dükkânın kepengi kendiliğinden düşer. Sandiya son tatlıyı da yapıp onu kaldırmayı planlar. Bu sırada Suraj’ın sesini duyar. Suraj’ın geldiğini duyunca kepengi kaldırır. Suraj içeri girer. Suraj’ı oraya getiren yardımcısına gitmesini, Sandiya onu eve götüreceğini söyler. Sandiya ile Suraj iş yaparken dükkânın kepengi bu defa daha sert düşer ve içeriden kilitlenir. Sandiya son tatlıyı yapıp onu kaldırmaya gider. Bu sırada doğum sancısı başlar.


Sandiya doğum sancısı ile yere düşer. Suraj ondan cesaretini toplamasını ve dayanmasını ister. Suraj bağırsa da kepengin kapalı olduğu için kimse onu duymaz. Santos tören zamanın geldiğini ama Sandiya hala ortalıkta olmadığı için sinirlenir. Minakşi dükkânın kepengi kapalı olduğu için nereye gittiğini bilmediğini söyler.


Santos Sandiya’yı telefonla arasa da Sandiya telefonu alamaz. Ağrısı ve acısı giderek artar. Suraj ondan son bir kez cesaretini toplayıp telefonu açmasını ister. Sandiya telefonu açar. Suraj ondan dükkânda sıkışıp kaldıklarını, Sandiya’nın doğum sancısı başladığını söyler.


Rathi ailesi hemen kapıya gelir. Emily doktoru arar. Vikram kepengin içeride sıkıştığını, kırılması zaman alacağını söyler. Suraj Sandiya’dan biraz daha sabretmesini ister. Sandiya acı içinde çırpınmaya başlar. Bu da Suraj’ı panikletir. Suraj ayağa kalkmak için çabalar. Sandiya Suraj’ın hareket ettiğini görünce bayılır.


Suraj içeriden kapıyı açar. Herkes Suraj’ın yürüdüğünü görünce şok olur. Suraj hastaneye gidecek vakit kalmadığını, tatlıcı dükkanında doğum yapılması gerektiğini söyler. Mahallenin kadınları doğum yaptırmak için Sandiya’nın başına gelirler. Çok geçmeden bebek dünyaya gelir. Suraj ve Sandiya’nın bir kızı olur.


27 Mayıs Cuma Can Yoldaşım Bölüm Özeti

Santos elinde bebekle tatlıcı dükkanından çıkar. Suraj bebeği sorar. Santos da bir kızları olduğunu söyler. Suraj bu habere çok sevinir.  Santos sevincini komşular ile paylaşır. Doktor eve gelir. Sandiya’yı ve bebeği kontrol ettikten sonra, Suraj ve Santos’u dışarı çağırır. Sandiya bebeğinde sorun olduğunu düşünür. Doktor bebeği kimin yardımı ile dünyaya getirdiğini sorar. Santos da “ben yardım ettim.” der. Doktor tam zamanında müdahale ettiklerini, bebekte ve annesinde sorun olmadığını söyler.


Ved kardeşine dokunmak ister. Lakin Sandiya izin vermez. Ved üzülür. Suraj kardeşini kucağına verir. Her zaman onun için çalışmasını, hiçbir zaman onu üzmemesini söyler. Ved kardeşini koruyacağına dair söz verir.


Birkaç gün sonra Anuca, Santıos ve Sandiya bebeği kutsamak için tapınağa giderler. Tapınağın merdivenlerinde Anuca’nın elindeki meyve sepetini deli adam alır. Anuca adamı dövmek istese de Santos karşılık vermemesini ister.

Din görevlisi bebek kutsaması için ayine başlar. Santos bebeğin sıcakta bunaldığını, Anuca’nın onu alıp dışarı çıkartmasını ister. Anuıca bebeği alıp merdivenlere oturduğu sırada deli adam bebeği alıp kaçar. Anuca hemen içeri gelip yardım ister. Sandiya ve Santos hemen bebeği aramaya koyulurlar.


Sandiya tapınak civarında her yer de bebeğini arar. Sonuna yer de bebeğine ait şapka bulur. Onu takip eder ve sonunda bebeğini bulur. Bu sırada deli adam bıçağı bilemektedir. Sandiya koşar ve bebeği deli adamın elinden alır. Deli adamın elindeki büyük bıçağı gören Sandiya endişelenir. Deli adam elindeki bıçağı bırakır. Bebek için oyuncak davul çalmaya başlar. Bebek bir anda susar. Deli adam bebeğe oyuncak davulu hediye edip oradan gider.


Emily midesi bulanır. Lavaboya gider. Om merak eder. İyi olup olmadığını sorar. Emily hamile olduğunu açıklayınca Om çok sevinir. Suraj gibi kız bebek istediğini söyler.


Rathi evinde bebeğe konulacak isim düşünülmeye başlar. Sandiya “Surya” ismini önerir. Ved kardeşinin ismini beğenir.