Sosyal Medya

Can Yoldaşım 302. Bölüm 28 Mayıs Cumartesi Tek Parça İzle

“Sandiya yeniden Polislik mesleğine döner. Karakolda ki Arpita Sandiya’nın yerini almak için türlü türlü oyun oynar!” Bebeğe isim töreni yapılır Sandiya’nın bebeğinin ismi Kanak olur Suraj Sandiya’nın hediyesini verir Emniyet Müdür Sandiya’nın yeniden polislik mesleğine dönmesini iter Sandiya yeniden polislik mesleğine döner Sandiya karakolda iyi karşılanır Karakolda Sandiya’nın yerini almak isteyen Arpita, Sandiya’nın kuyusunu kazar Sandiya karakolda Emniyet müdürüne tatlı ustası gibi yakalanır Emniyet Müdürü Sandiya’ya kızar Vasnh gerçek anne ve babasını Bulmaya gelir


 

Sandiya ve Suraj’ın doğan kız bebeklerinin isim töreni ile başlar. Herkes bebeğin isminin ne olacağını, ona kimin isim vereceğini düşünürken, Ved araya girer. Annesi ile babasının kardeşi için isim bulduğunu söyleyince, Suraj ve Sandiya gerilir. Sandiya ortamı yumuşatmak adına onun sayesinde bebeğinin hayatta olduğunu, ona isim verme hakkı sadece Santos da olduğunu söyler.


Santos torunumun adı “Kanak” der. Herkes ne manaya geldiğini merak eder. Kalabalığa torununun adının anlamı altın manasına geldiğini söyler. Komşular neden ona altın demek istediğini sorar. Santos son gelen torunu Suraj’ı iyileştirdiğini, anne ve babasının hayatında süs gibi parlamasını istediğini söyler.


Komşular bebeğe isim koyan Santos’a hediye olarak gelinine ve torununa ne verdiğini, ona ne hediye edeceğini sorar. Santos tatlıcı dükkânın isim panosunu gösterir. Artık Rathi tatlı dükkânı değil, Kanak Tatlı dükkânı olduğunu açıklar. Suraj ve Sandiya buna çok sevinir. Kanak dünyaya gelirken babasını iyileştirdiğini, aileye yeniden umut ve yaşama sevinci verdiğini söyler.

Om Emily’in üzgün olduğunu fark eder. Ona neden üzgünsün diye sorar. Emily de hamileliğe ve daha fazla sorumluluğa hazır olmadığını söyleyince Om şok olur. Nedenini merak eder. Emily de mevcut işlerini sayar. Pari, Sparsh, ev ve salon konusunda birçok sorumluluğu olduğunu dile getirir. Bunun üzerine Om her işte yanında olacağını, her şeyi unutması ister.

Can Yoldaşım 301 Bölüm 27 Mayıs Cuma CANLI YAYIN İZLEMEK İÇİN TIKLA

Bebeğe isim töreni bittikten sonra dükkânın açılışı yapılır. Kanak tatlıcı dükkanına akın akın müşteri gelir. Suraj gelen müşterilerden oldukça memnundur. Sandiya Suraj’dan hediye alamadığını söyler. Suraj hediyesi hazır olduğunu, onu alt katta bekleyen kişinin yanına gitmesini ister. Sandiya alt kata geldiğinde, Emniyet Müdürünü görünce şok olur. Emniyet Müdürü onu tebrik eder. Elindeki üniformayı gösterince Sandiya şaşırır. Emniyet müdürü aile içindeki görevini tamamladığını, polis teşkilatı onu beklediğini söyler. Sandiya bu hediyeye çok ama çok sevinir.



Santos Sandiya’nın işe gitmesi için ona dua eder. Sandiya’nın gergin olduğunu görünce nedenini sorar. Sandiya 15 ay sonra yeniden mesleğe dönmek heyecan verici olsa da kaygılandığını söyler. Santos bilmediği tatlı meselesinden bile iyi iş çıkardığını, şimdi en iyi bildiği işi yapacağını söyler. Sandiya kaynanasından aldığı destekle birlikte karakola gider.


Sandiya karakolda ki personelin kendisini sıcak karşılamasına sevinir. Odasında onun başarılarının yer aldığı zaman çizelgesini görür. Personel Arpita Sandiya’nın yakın zamanda bebeği olduğunu, uzun zaman sonra görevine döndüğü için onlara tatlı ısmarlamasını ister. Sandiya Rathi tatlı dükkanına gelmeleri halinde vereceğini söylese de Arpita karakolda onlara jelebi yapmasını ister. Sandiya yok dese de Arpita ısrar eder. Sandiya sonunda istemese de kabul eder.

Can Yoldaşım 302. Bölüm 28 Mayıs Cumartesi Tek Parça İzlemek için tıkla

Sandiya karakolun kantinin de tatlı yapmaya başlar. Bu sırada oraya Emniyet müdürü gelir. Sandiya’yı tatlıcı gibi görünce şok olur. Emniyet Müdürü Sandiya’ya kızar. Sandiya Emniyet Müdürüne hak verirken, Arpita Sandiya’nın daha iyi günleri diyerek içinde geçirir.


Emily Om’un çocuğu Sparsh’ı okuldan almayı unutur. Yağmur ıslanmış bir halde eve gelen Sparsh’ın üzerini değiştirir. Om Sparsh’ın nasıl ıslandığını sorar. Emily de uyuya kaldığını, okula gidip alamadığını söyler. Om hamilelikte uykunun çok normal olduğunu, artık Sparsh’ı okuldan kendisi alacağını, strese girmemesini söyler.


Sandiya bir ihbar alır. Arpita’dan devriye görevlisiyle haber vermesini, aracı ile kapıda beklemesini söyler. Bu sırada Anuca Kanak’ın ağladığını söyler. Arpita bilerek Sandiya’nın gelmesini beklemeden olay mahalline gider. Sandiya dışarı çıktığında araçların olmadığını görünce şok olur. Sandiya Arpita’yı arar. Arpita da görevin acil olmasından dolayı beklemek istemediğini söyler. Sandiya Arpita’ya hak verir ve görevin beklemeyeceğini dile getirir. Arpita Sandiya’nın iyi günleri diyerek kendi kendine güler.

28 Mayıs Cumartesi Can Yoldaşım Bölüm Özeti

Maasa Santos’un yanına gelir. Bu sırada gümüş ve altını parlatan bir adam gelir. Her şeyi parlattığını söyler. Çok da ucuza yaptığını dile getirir. Örnek olarak birkaç şeyi parlatır. Masa ondan kendi evine gelip bazı eşyaları parlatmasını ister. Adam da önce Rathi evindekileri parlatıp, daha sonra oraya geleceğini söyler. Santos ondan altınları parlatmasını ister. Adam altınları parlatırken çalar. Santos’dan bir saat onu açmamasını ister. Açması halinde parlamayacağını söyler. Tam da bu Sırada Vansh gelir.

“Yalan söylüyorsun. Kumaşı açın!”

Santos kumaşın içindekileri kontrol ettiğinde içinde altın olmadığını anlar. Hemen hırsızı yakalarlar. Maasa adama kızar. Sandiya Rathi’nin evine nasıl gelmeye cüret ettiğini sorar.

Vash Kanak’ı görmek istediği için geldiğini, Ankita’nın haberi olduğunu söyler. Vansh Ved’in yanına gelir. Onunla odada konuşur. Ved ona neden üzgün olduğunu sorar. Vansh da Ankita ve Ankur’un gerçek oğlu olmadığını öğrendiğini, gerçek anne ve babasının Puşkar da olduğunu, onu bulmaya geldiğini, bundan kimsenin haberi olmamasını söyler.

Sandiya işten eve gelir. Minakşi 15 ay sonra yeniden işe dönmek nasıl olduğunu sorar. Sandiya Emniyet müdürünün dediklerini ve Arpita’nın dediklerini düşünüp canı sıkılır.

Maasa ve Santos, Sadiya’ya Ved meselesini açar. O da tıpkı Sandiya gibi olduğunu söyler. Ona gerçek anne ve babasının olduğunu söylemesini istese de Sandiya o meseleyi yıllar önce kapattıklarını, bu sır kalpler de kilitli kalmasını ister.

Ved Vansh’a annesi Sandiya bu işi çözeceğini, ondan yardım isteyeceğini söyler. Bu sırada Sandiya odaya gelir. Ona süt getirir. Ved Vansh’ın bir şey söylemek istediğini söyler. Vansh Ankşta ve Ankur’un gelmesini istediğini söyler. Sandiya haber verdiğini söyler. Sandiya odadan çıktıktan sonra Ved ona neden gerçekleri söylemediğini sorar. Vansh direk sorduğunda Sandiya’nın gerçeği söylemeyeceğini, dolaylı yoldan öğreneceğini söyler.

Sandiya karakolda personeline Puşkar’a gelen uyuşturucu satısının geldiğini, onu karakola ekibi olarak yakalamak istediğini söyler. Arpita Kanak’ın ateşlendiğini söyler. Sandiya kendi evladını düşündüğü için teşekkür eder. Kanak’a Rathi evinde bakacak birçok kişi olduğunu, merak etmemesini sert bir dille söyler. Arpita ise 2 ay soran terfi töreni yapılacağını, o tören de Sandiya’nın koltuğunu alacağını, buna kimsenin engel olmayacağını kendi kendisine söyler.

Sandiya personeline uyuşturucu satıcısının geliş güzergahı hakkında bilgilendirir. Çok geçmeden merkezden uyuşturucu satıcısı hakkında fax ile bilgi gelir. Arpita o faxı alacağını söyler. Sandiya’nın bir anlık gafletinden yararlanıp bazı kağıtları bilerek saklar.

Kanak evde ateşlenir. İlaç verdikleri halde düşmeyince Maasa annesinin giydiği kıyafeti bebeğin üzerine örtmeleri, onu iyileştireceğini söyler. Sandiya’nın kıyafetini bebeğin üzerine örttüklerinde Kanak’ın ateşi düşmeye başlar. Ved ve Vansh bunu görünce bir plan yaparlar.

Ved Vansh’ın ateşlendiğini, Om’dan ilaç aldıklarını ama hala ateşi düşmediğini, Kanak’a yaptıkları gibi Vansh’a da annesinin kıyafetini üzerine örtmek istediklerini ama annesi burada olmadığını söyler.

Santos Sandiya’yı arar. Kanak’ın ateşinin düştüğünü, Vansh’ın ateşlendiğini, Kanak’a yaptıkları gibi Vansh’ın annesinin kıyafetini onun üzerine örtmek istediklerini söyler. Ved ve Vansh bunu duyunca yakında annesine ait kıyafet geldiğinde onun gerçek ailesinin kim olduğunu öğreneceğini düşünür.

Sandiya uyuşturucu satıcısının geldiği güzergahı denetlemeye başalar. Uyuşturucu satıcısı kontrol noktasından geçer. Dur ihtarına da uymaz. Sandiya aracın lastiklerine ateş edip onu durdurur. Adam göz altına alınır.

Emniyet Müdürü Sandiya’nın yakında terfi alacağını söyleyince Arpita sinir olur. Sandiya’nın değil, kendisinin terfi alması için Sandiya’nın bu işte rezil olması için her şeyi yapacağını söyler.