Sosyal Medya

Can Yoldaşım 304. Bölüm 30 Mayıs Pazartesi Tek Parça İzle

Sandiya teröristleri etkisiz hale getirir Arpita Sandiya’yı kıskanır Emniyet Müdür Sndiya’yı över Vansh gerçek anne e babasını bulmada kararlı olur Bir adam Vansh’ı kandırır Adam Vansh’ın gerçek babası olduğunu söyler Vansh adamın sözlerine kanar e onun istediği parayı verir Suraj son anda buna engel olur Vansh tesadüf eseri bulduğu mektup sayesinde gerçekler öğrenir


 

Sandiya bankanın önünden destek kuvvet istemesi ile başlar. Çok geçmeden olay yerine polis ekipleri gelir. Sandiya içeri ile temas kurmak ister. Bir görevli bankanın güvenlik kamerasına sızmak isterken, içeriden silah sesleri duyulur. Dışarıda ki emniyet personeli panikler.

Sandiya kameralardan içeriyi görmeyi başarır. Bu sırada hırsızlar hemen kameraları etkisiz hale getirirler. Arpita daha fazla beklemeden içeri girip hırsızları yakalamak ister. Sandiya ise olay yerinin tek sorumlusu kendisi olduğunu, içeri girilmeyeceğini söyler. Arpita sinirlenir. Lakin Sandiya rütbe olarak daha üst olduğu için onun emrine uymak durumunda kalır.


Suraj Sandiya’yı arar. Basında haberleri gördüğünü, Santos ile birlikte Ved ve Vansh da aynı bankaya gideceklerini şimdi onlara ulaşamadığını söyler. Oraya gelip onları kurtarmak istese de Sandiya gelmemesini söyler. Arpita Sandiya’nın konuşmalarını duyar. İçeri de kendi ailesinden biri olduğunu, bundan dolayı hırsızlara müdahale etmediğini düşünür.

Hırsızlar içeri de ki para ve altınları tek tek alır. Büyük kasanın anahtarını ve sorumlusunu ararlar. Bu sırada büyük kasanın sorumlusu elindeki anahtarı Vansh’a verir. Vansh bu esnada hem anahtarı hem de Rathi ailesinin kasasında n düşen mektubu cebine koyar.


Hırsızlar kasanın sorumlusuna kasayı açmasını ister. Adam da kasanın anahtarı üzerinde olmadığını söyler. Adamlar içeride ki diğer personele kasanın sorumlusunun kim sorar. Diğer personel de yalan söyleyen adamın sorumlu olduğunu söyleyince, teröristler tekrardan gelip adamı döverler. Beşten geriye doğru saymaya başlayınca, Vansh adamın ölmesini istemez ve kasanın anahtarını verir.

Teröristler Vansh’ı dövmek istese de Santos araya girer. Onun daha bir çocuk olduğunu söyler. İçeride telefonla polisi aramak isteyen banka görevlisini gören hırsızlardan biri, hemen silahına davranır ve onu vurur.


Arpita içerden gelen silah sesini duyunca heyecanlanır ve içeri girmek ister. Sandiya buna engel olur. Hırsızlar bankadan alacakları kadar parayı aldıktan sonra dışarı çıkarlar. Bankadan uzaklaşmak için araç isterler. Aksi halde herkesi öldüreceklerini söyler. Sandiya hırsızlara dokunulmayacağını, onlara polis minibüsü vereceklerini söyler. Hırsızlar minibüse binerken, Sandiya gizlice minibüsün altına saklanır.


Hırsızlar olay yerinden uzaklaşırlar. Sandiya benzin hortumunu keser. Hırsızların aracı yolda kalır. Sandiya ilk gelen hırsızı, ardında iki ve üçüncüsünü teker teker alt eder. Diğer silahına davranır. Çatışma çıkar. Sandiya hırsızların yerini telefonla bildirir. Sandiya çok geçmeden son hırsızı da etkisiz hale getirir. Bu sırada Arpita ile birlikte Emniyet Müdürü olay yerine gelir. Emniyet Müdürü Sandiya’nın bulunduğu makamı temsil etmesinin hakkını verdiğini söyleyip onu selamlar. Arpita da istemese de selamlamak durumunda kalır.

Can Yoldaşım 304 Bölüm 30 Mayıs Pazartesi CANLI YAYIN İZLEMEK İÇİN TIKLA




Rathi ailesi ve gelir. Santos olup biteni tek tek anlatır. Ved kaçırılma olayı ile ilgili şoka girer. Her şeyden korkar. Suraj oğlunu iyileştirmek adına dünyanın en iyi aşçı yarışmasına katıldığını, Sandiya’nın korkuları yenme konusunda ki desteği sayesinde kazandığını söyler. Suraj konuştukça Ved’in korkuları azalır.


Maasa Ved ve Vansh’ı başına gelenleri duyar. Masa Om ve Emily’den Rathi ailesine gitmelerini, Ved’in korkularını yenme noktasında yardımcı olmalarını ister. Emiy ile Om dışarı çıkarlar. Om Emily için taksi durdurur. Kendisi taksiye binmez. Motosikleti ile arkasından takip eder.


Suraj Ved ile konuşurken, Om ile Emily gelir. Emily Ved’in Süpermen olduğunu söylerken, Om Ved’in kahraman olduğunu söyler. Ved konuşulanlardan etkilenir.

Emily Om’u arar. Lakin telefonu kapalıdır. Gece geç saatte eve gelen Om’a, Emily nerede olduğunu sorar. Om ise göstermelik bir evlilik olduğunu, bebeğini dünyaya getirmek istemediğini, kâğıt üzerinde kocası olduğunu söyler. Emily Om’un sözlerine üzülür.


Polise Memurları Sandiya’nın bireysel başarısından dolayı hem paralar hem de hırsızların yakalandığını söyler. Arpita Rathi ailesinden birileri de bankada olduğunu, bundan dolayı içerideki halkı önemsediğini söyler. Lakin Sandiya tüm halk kendi ailesi olduğunu, insan hayatını kurtarmak daha önemli olduğunu söyler.


Can Yoldaşım 304. Bölüm 30 Mayıs Pazartesi Tek Parça İzlemek için tıkla

Rathi evinin önünden Ved ile Vansh konuşur. Bu sırada adamın biri çocuklara bakar. Vansh gerçek anne ve babasını bulmak istediğini söyler. Bu sırada Ved ile Vansh tartışır. Ved oradan uzaklaşır. Vansh tek başına kaldırımda otururken, yanına onu uzaktan izleyen adam yaklaşır. Tam Vansh ile konuşacağı sırad Suraj gelir. Vansh’ın neden yalnız oturduğunu sorar. Vansh da ona Ved ile tartıştığını söyler.


Minakşi Rathi evinde Santos ve Maasa’ya hizmet eder. Ved’in sütünü içtiğini, Vansh’ın da sütünü içip annesi Sandiya… derken sözünü yarıda keser. Maasa hemen bunu fark eder. Santos lafın geriye kalanını kendisi tamamlar ve Minakşi’nin uzaklaşmasını ister.


Maasa Santos’un çocuklar hakkında bir şey sakladığını anlar. Gerçeği ortaya çıkarmak için plan yapar. Maasa elinde Rathi ailesinin çocukları için tapınaktan aldığı ipleri getirir. Bir tane fazla aldığını, onu geri iade edeceğini söyler. Santos ondan iade etmemesini, ipi kopan olabileceğini için bunu onun yerine takacaklarını söyler.


Santos Maasa gittiğini düşünüp Vansh’ın odasına gider. Onun bileğine ip bağlar. Vansh neden ipi bağladığını sorar. Santos da büyüyünce öğreneceğini söyler. Tam da bu sırada Maasa Santos’un Vansh’ın koluna ipi bağladığını fark eder. Vansh odadan çıktıktan sonra, Masa ondan gerçeği söylemesini ister. Santos da Vansh Suraj ile Sandiya’nın oğlu, Ved’in ikiz kardeşi olduğunu açıklar.

30 Mayıs Pazartesi Can Yoldaşım Bölüm Özeti

Vansh’ın tek kaldığını gören adam, Vansh’a şekerleme verir. Yanında ona bir mektup verdikten sonra uzaklaşır. Kötü adam uzaktan Vanhs’ın mektubu okuyup okumadığını izler. Vansh şekerlemeyi aldıktan sonra mektupta yazılanları okur. Vansh hemen adamın yanına gider. Adam Vansh’a onun gerçek babası olduğunu söyler. Vansh da o adama “Babacığım!” diye sarılır. Adam hemen rol yapmaya başlar.

“Oğlum kusura bakma! Seni büyütecek maddi imkânımız olmadı. Bu sebeple seni başkalarına verdik. Şimdi annen ölüm döşeğinde ve 1 Lakh para bulamazsak annen ölecek. Ne olur anneni kurtaracak parayı bul. Parayı bulduğunda beni ara ve benimle görüştüğünü kimseye söyleme!”

Vansh anne ve babasını öğrenmek için geldiği Puşar da “Ben senin babanım!” diye ilk kişiye inanır. Adam bu konuda zaten yaralı olan Vansh’ı kandırmayı başarır.


Minakşi bankada ki soygun sırasında kaybolan eşyaların listesini yapar. Santos tam da bu sırada banka kasasında Sandiya’nın Vansh’ı Ankita’ya vermeden önce yazdığı mektup olduğunu hatırlar. Santos hemen Suraj’ın yanına gelir ve Vansh’ın o mektubu almış olabileceğini söyler. Bu sırada Vansh da dükkânın hasılatını çalıp, gerçek babası zannettiği hırsıza para götürmek için Suraj’ın odasına girer.,

Vansh Suraj’ın odasında ki parayı alır. Hırsızı arar ve parayı bulduğunu söyler. Vansh adamın dediği yere gitmek için evden çıkar. Suraj ve Santos da bu sırada Vansh’ı evde arar. Ved Vansh’ı en son Suraj’ın odasına giderken gördüğünü söyler. Bunun üzerine Suraj ve Santos odaya girdiklerinde şok olurlar. Zira Vansh odadaki parayı alıp gitmiştir.


Ved adamın yanına gelir. Adama sarılır ve annesini kurtarmasını ister. Öncesinde bir şey sormak ister. Adam da ne diye cevap verir.


“Benim doğum tarihimi hatırlıyor musun?”

Adam lafı gevelemeye başlar. Annesi için zaman daraldığını, hemen hastaneye gidip annesini kurtarmaları gerektiğini söyler. Adam Vansh’ın elinden parayı aldığı anda Suraj gelir ve parayı adamdan alır.

Vansh adamı Suraj ile tanıştırmak ister. Onun gerçek babası olduğunu söyler. Suraj adamın yalan söylediğini dile getirir. Hırsız adam da korkudan gerçekleri söyler. Vansh’ın gerçek babası olmadığını söyler.

Ved bir kez daha kandırılmıştır. Ved odasına gider ve üzgün bir şekilde durur. Sandiya iş yerinden gelir. Olanları duyunca Vansh için endişelenir. Sandiya Vansh’ın odasına gittiğinde onu ağlarken bulur. Sandiya ona neden ağladığını sorar.

“Beni istemeyen gerçek annem senmişsin Sandiya!”

Deyince herkes şok olur. Vansh mektubu okuduğunu, artık gerçekleri bildiğini söyler. Santos olan biteni açıklamak istese de Vansh Suraj ve Sandiya’nın kendisini istemediği için verdiklerini düşünür.