Sosyal Medya

Can Yoldaşım 305. Bölüm 31 Mayıs Salı Tek Parça İzle

“Sandiya kayıp Mansi’nin peşine düşer. Aynı şebeke Minakşi2nin kızı Misri’yi gözüne kestirir!Vansh Suraj ve Sandiya’yı reddeder Ankur gelir Ankur Vansh’ı da alıp götürür Amir ile Neeta kızları kaybolduğu için Sandiya’dan yardım ister Sandiya kayıp vakası olan Mansi için harekete geçer Aynı çete Mısrı’yi gözüne kestirir Şebeke Mısri’nin Dubai de dans edeceğini söyler Minakşi Mısri’nin Dubai’ye gitmesi için evdekilere yalan söyler


 

Vansh’ın konuşması ile başlar. Annesine ve babasına neden Ved değil de kendisini evlatlık olarak verdiklerini, yemeği mi fazla yediğini, suyu mu fazla içtiğini sorar. Vansh’ın bu konuşması herkesi ağlatır. Vansh bir dakika daha burada kalmak istemiyorum deyip kapıya yöneldiği an Ankur gelir. Vansh Ankur’a sarılır ve Rathi, evinden gitmek istediğini söyler.


Vansh Suraj’ın yanında Ankur’a baba der. Suraj ise artık gerçeği bilmesine rağmen Ankur’a baba demesi biraz zoruna gider. Ankur ile Vansh’ın konuşması, Suraj ve Sandiya’yı bir kez daha yaralar. Ankur ondan sakin olmasını istese de Vansh doğduktan sonra kendisini kapı önüne bırak ailenin yanında kalmak istemediğini söyler. Ankur artık Vansh’ın gerçekleri bildiğini, üstelik Sandiya’yı suçlayınca Ankur da göz yaşlarını tutamaz.

Emily akşama kadar güzellik salonunda çalışır. Akşam da güzellik salonunu kapatacağı sırada bir kadın gelir. Bir sonraki gün düğünü olacağı için ondan cilt bakımı yapmasını ister. Emily geç olduğu için dükkânı kapatacağını söyler. Her zaman onu almaya gelen Om’u orada göremeyince canı sıkılır. Lakin Om’un birkaç metre ilerde önden gittiğini görünce, onun arkasından gider.


Suraj Ankur ile konuşur. Gerçekler er ya da geç ortaya çıktığını ama Vansh’ın gerçeği öğrenmesi, hiç de istemedikleri şekilde olduğunu, bu nedenle Vansh her şeyi yanlış anladığını söyler. Ankur Vansh’a gerçekleri daha detaylı söyleyeceğini ama henüz bu olayı kaldırabilecek duygu ve yaşta olmadığını söyler.


Suraj Ved’in yanına gider. Vansh ile kardeş olduğunu, onunla aralarında hiçbir zaman ayrım yapmadıklarını söyler. Ved de bildiğini söyleyip babasına sarılır.


Ertesi gün Vansh kıyafetlerini toplar. Ved Vansh’ın yanına gider. Onunla artık ikiz kardeş olduklarını, gitmemesini ister. Vansh işse istenmediği yerde kalmayacağını söyler. Ved kardeşleri Kanak için kalmasını istese de Vansh Ankita’nın evine Kanak ile ziyaretine gelmesini, bebekken evlatlık veren anne ve babaya ihtiyacı olmadığını söyler. Suraj ve Sandiya bir kez daha yıkılır.

Can Yoldaşım 305 Bölüm 31 Mayıs Salı CANLI YAYIN İZLEMEK İÇİN TIKLA


Vansh arkasına bakmadan Rathi evinden ayrılır. Ankur ile birlikte giderler. Sandiya Vansh’ın gerçeği bu şekilde öğrenmesine canı sıkılır. Lakin ilerde anlayacağını düşünüp kendisini teselli etmeye çalışır.


Bir adam ile Bayan Rathi evine gelir. Sandiya Rathi ile görüşmek istediklerini söyler. Sandiya adamın yanına gelir. Adam ile kandın kedilerini tanıtırlar. Adam adının Amit, kadın ise Neeta olduğunu söyler. Sandiya onlara ne istediğini sorar. Adam da 2 ay önce kızları kaybolduğunu, kızları Mansi’yi bulması için geldiklerini söyler.

Sandiya adam ile kadının evine geleceklerini, kızları hakkında daha detaylı bilgi alacağını, sonrasında Mansi’yi onlara getireceğine dair söz verir.


Vikram ile Minakşi Mısri’nin yalnız dışarı çıkması onları tedirgin eder. Gizlice takip ederler. Mısrı motosiklete binerken Vikram yakalar. Onu motosiklete binerken yakalarlar. Yanında ki adamı dövmeye başlar. Adam kaskı çıkartınca herkes şok olur. Zira o Kahna’dır. Zamanında Minakşi erkek çocuk dünyaya getirdim diyerek komşunun oğlu olan Kahna’yı büyütmüştür. Minakşi ve Vikram onlardan özür diler. Bu sırada bir kadın Mısri’nin resmini çeker. Aradıkları özellikte bir kız olduğunu söyler.


Arpita ve Sandiya Amit ve Neeta’nın evine giderler. Kayıp kızları hakkında bilgi alırlar. Bu sırada köyünden gelen bir grup adamın tehditleri karşısında Sandiya onlara kızar. Sandiya Amit’e neden onların tehdit ettiğini sorar. Amit de kast sistemindeki kadınların başka kasttan biri ile evlendiklerinde kadınlar için ölüm olduğunu, Mansi de başkası ile evlendiğini düşündükleri için onu bulduklarında öldürecekleri konusunda tehdit ettiklerini açıklar. Sandiya hiç kimse bir şey yapamayacağını söyler.


Neeta kaybolan kızları Mansi 3 gün önce aradığını, sadece Puşkar da olduğu konusunda bilgi verip kapattığını, canından endişe ettiklerini söyler. Sandiya Neeta’nn aradığı numarayı not alır. Gerekeni yapacağını söyler.


Can Yoldaşım 305. Bölüm 31 Mayıs Salı Tek Parça İzlemek için tıkla

Kötü kadın Minakşi’nin Mısri ile dans konusu hakkında konuştuklarını duyar. Kadın Minakşi’nin dükkanına kıyafet bakmaya gider. Burada yalandan telefonla konuşuyor gibi yapar. Acil olarak 13-15 yaşlarında bayan dansçı aradıklarını, seçilen dansçının Dubai’de dans etme fırsatı yakalayacağını söyler.


Minakşi kadının konuşmalarını duyunca ona kendi kızı Mısri’den bahseder. Kadın önce ilgilenmiyor gibi yapar. Minakşi kızının dans videolarını gösterir. Kadın etkilenmiş gibi yapar. Kadın dans videolarını patronuna göndereceğini, seçilirse Dubai’ye gideceğini söyler. Kadın patronunu arar. Eskiyen Mansi’yi çöpe atmasını, yeni çıtır geleceğini söyler.


Minakşi Dubai’ye gitmek için hazırlık yapacağını söyler. Lakin kötü kadın sadece dansçıların gidebildiğini, ailelere bu imkân verilmediğini, çocuklarına güvenmesini ve onlara özgürlük vermeleri gerektiğini söyler. Mısri annesinin ve babasının izin vermeyeceğini düşünüp üzülür.


Maasa evde her şeyin eski haline dönmesini ister. Om ile Emily eve gelir. Om yine Emiy’e küs bir halde yemeğe oturur. Bu sırada Sparsh yemeği dökünce Om Emily’e kızar.  Emily de Om’a karşılık verir.

31 Mayıs Salı Can Yoldaşım Bölüm Özeti

Minakşi Vikram’ın izin vermeyeceğini düşünüp teklifi reddeder. Kadın beklemediği bir cevap aldığı için şaşırır. Kadın sari dükkanından çıkar. Arabaya binmeden önce patronunu arar. Mısri’yi istediğini söyler. Kadın da annesi bela olduğunu, ailesinden koparamadığını söyler. Patronu Mısri’yi almadan gelmemesini, aksi halde onu işten atacağını söyler.


Minakşi Mısri’nin üzüldüğünü görünce bu işi gizli saklı yapmaya karar verir. Hemen kadının yanına gider ve ailelerin gelmemesi konusunu kabul ettiğini söyler. Kadın işi sağlama almak adına, şirketi zarar uğratacak kişilerle çalışmak istemediklerini, bir daha kararı değişirse şirketi de zarara uğrayacağını söyler. Minakşi kararı değişmeyeceğini söyler. Kadın Dubai’ye gitmeden önce pasaportu almasını ve sağlık testinden geçmesi gerektiğini söyler.


Arpita Mansi’nin okuluna gider. Orada çalışkan ve sevilen bir öğrenci olduğunu öğrenir. Sandiya’ya bilgi verir. Sandya da Mansi’nin okul dışında ki sosyal aktivite için geldiği yere gider. Pari’nin orada çalıştığını görünce aşırır. Ona Mansi’yi sorar. Pari de Mansi’yi çok iyi tanıdığını, uzun zamandır göremediğini, saygılı ve çalışkan bir öğrenci olduğunu söyler. Sandiya onu en son ne zaman gördüğünü sorar. Pari de hastane de tahlil yaptırırken karşılaştıklarını söyler.


Minakşi ile beraber kötü kadın, yaklarında Mısri’yi de alıp hastaneye getirirler. Aynı hastaneye Sandiya da gelir. Mansi hakkında bilgi alırken, Minakşi ile karşı karşıya gelirler.

Sandiya Minakşi ile Mısri’yi hastane de görünce burada ne yaptıklarını sorar. Minakşi yine bir yalan söyleyip işin içinde çıkar. Neeta Sandiya’yı arar. Kızı hakkında bir şey bulup bulamadığını sorar. Sandiya dosyayı araştırdığını, olaylar hakkında daha detaylı araştırma yapmadan önce, mevcut delilleri tartışacaklarını söyler.


Sandiya hastanede 17 yaşında ki bir kızın yapması gereken tahlillerden çok daha fazla tahlil yaptırması akıllara insan kaçakçılığı geldiğini söyler. Bu şüphesini henüz kimseye söylemeyi düşünür.

Minakşi Rathi evine gider. Mısri’nin evden birkaç günlüğüne uzaklaşması için kendi çapında bir oyun oynar. Kız kardeşinin Mısri’yi yanına çağırdığını söyler. Vikram da gidebileceğini söyler. Minakşi kendisi gidemese de Mısri’nin evden ayrılmasını sağlamış olur.


Maasa Emiy ile Om’u yeniden bir araya getirmek için plan yapar. Om kopan düğmesinin hesabını Emily’e sorarken, Emily de aynı tonda karşılık verir. Maasa yakında kavganın sevgiye dönüşeceğini düşünür.