Sosyal Medya

Can Yoldaşım 306. Bölüm 1 Haziran Çarşamba Tek Parça İzle

“Sandiya Mansi’nin izini bulmayı başarır!”Arpita Mansi’yi araştırır Arpta Mansi’nin intihar mektubunu bulur Sandiya mektuba inanmaz Neeta ve Amir Mansi'nini gerçek anne ve babası olmadığı ortaya çıkar Sandiya intihar mektubundan Mansi’nin izini sürer Minakşi Mısri’yi kötü kadının eline verir Suraj Vansh’ın sözlerini düşünür


 

Arpita ile Sandiya’nın konuşması ile başlar. Arpita karakola gelen ve kızları kaybolduğunu söyleyen Neeta ve Amit’in kızları, Mansi hakkında yaptığı araştırmanın sonuçlandığını söyler. Sandiya araştırmanın sonucunu merak eder. Arpita dağın yamacında ayakkabı bulduğunu, aynı yerde Mansi’ye ait kimlik belgesi ile intihar notu bulunduğunu, bu notu kontrol ettiğinde yazıyı kesinlikle Mansi’nin yazdığını söyler.


Mansi tüm bunların ışığında Mansi’nin öldüğünü aileye söylemesi gerektiğini söyler. Sandiya Arpita’ya cesedi bulup bulamadıklarının sorar. Arpita uçurumun derin ve araştırma yapmanın imkânsız olduğunu söyler. Sandiya bunun normal olmadığını, polis peşine düştükten sonra ortaya çıkan intihar notu inandırıcı gelmediğini, aile ile daha fazla bilgi almak için görüşmeye gideceğini söyler.


Neeta ve Amit Sandiya’nın yakında Mansi’yi bulacağını, bu konunda emin olduklarının söyler. Çok geçmeden içeri serseriler girer. Mansi’yi bulduklarında patronlarına teslim etmesini ister. Adamlar Amit’i döverler. Patronları Amit’e 48 saat sonra Mansi’yi bulamadıklarında Amit’i öldüreceğini söyler.

Suraj Vansh’ı düşünür. Maasa onu görünce neden ağladığını sorar. Suraj da Vansh’ın kendilerine karşı sarf ettiği sözleri hatırladığının dile getirir. Masa yakında Vansh gerçekleri görüp, oraya özür dilemeye geleceğini söyler.


Sandiya Neeta ve Amit’in yanına gider. Sandiya kapında silahlı adamları görür. Lakin adamlar silahlarını saklar. Sandiya Amit ve Neeta ile konuşur. 2-3 gün içinde kızlarının bulacağına dair sözler verir. Amit patronlarının kendilerine verdiği 48 saati düşününce gerilir. Sandiya Neeta’nın evinde çıktıktan sonra Neeta ve Amit, yakında Sandiya Mansi’yi bulacağını, sahte anne baba olayını bitireceklerini söyler.

Can Yoldaşım 306 Bölüm 1 Haziran Çarşamba CANLI YAYIN İZLEMEK İÇİN TIKLA



Sandiya her şeye hemen karar vermemesini, intihar mektubunu yeniden kontrol etmesini ister. Arpita anlamaz. Sandiya intihar notunda yer alan logoya dikkat çeker. Her yerde olmayan farklı bir kuğu logosu olduğunu söyler. Matbaacıdan bu logoyu ne zaman ve kim için bastırdığını bulmaları halinde, işleri kolaylaşacağını söyler.


Mısri ile Minakşi güzellik merkezine gelirler. Yalancı kadın Mısri’nin güzelleşmesi için bazı işlemlerin yapılacağını söyler. Minakşi dans yarışması için güzelliğin ne önemi var dese de kadın dans sırasında güzelliğin de ön planda olmasını gerektiğini söyler.


Minakşi Mısri Dubai’den geldikten sonra ünlü bir dansçı olacağını, sakladığı her şeyi Vikram’a anlatacağını düşünür. Kadın ise Mısri’yi bir an önce kaçırmayı düşünür.

Can Yoldaşım 306. Bölüm 1 Haziran Çarşamba Tek Parça İzlemek için tıkla

Suraj yeni dükkân için yeni logo yaptırmak ister. Zira Kanak tatlıları için yapılacak tatlı kutularına yeni logoların olmasını ister. Matbaacıyı çağırırlar. Sandiya bu sırada eve gelir. Neeta ve Amit’i arayıp çok az kaldığını, yakında kızlarına kavuşacaklarının söyler.


Santos ve Suraj logo tasarımlarının seçerken, Sandiya’nın intihar notunda olan logoyu da görürler. Lakin Santos ve Suraj logodan haberi olmadığı için sıradan logo gibi görürler.


Sandiya Kanak’ı kucağına alır. Bu sırada Kanak Sandiya’nın cebindeki intihar kotunu düşürür. Suraj bu notu bugün matbaacının koleksiyonu arasında gördüğünü söyler. Sandiya hemen matbaacının yanına gider ve kuğu logosunun kime ve ne için yaptığını sorar. Adam da tarih ve amanın direk olarak söyler.


Arpita ile Sandiya kılık değiştirip, matbaacının dediği adrese giderler. Arpita neden kılık değiştirdiklerini, neden Mansi’nin anne ve babasına haber vermediklerini sorar. Sandiya işi gizli yürüteceklerini söyler. Bu sırada Neeta ve Amit Sandiya’nın alında tuzağa çekildiğini, Sandiya Mansi’yi bulunca patrona vereceklerini söyleyip gülerler.


Minakşi Misri için kişisel bakım yaptırmak için Emily’den daha iyisini bulamayacağını söyler. Emily’in yanına giderler. Emily Mısri’nin henüz çok genç olduğunu, ağda yapmaya gerek olmadığını söyler. Mısri korkup kaçar. Minakşi peşinden gider. Ona krem sürüp, ağda yağacağını söyler. Bu sırada Mısri’nin elleri kremden etkilenir ve şişer.


Minakşi bunun bir işaret olduğunu düşünüp dolandırıcı kadının arayıp, Mısri’yi Dubai’ye göndermek istemediğini, bazı kişisel bakımı yaptıramadığını söyler. Kadın Mısri’yi kaçırmayı kafasına koyduğunu için kişisel bakım zorunlu olmadığını, artı puan olacağı için söylediğini, onun kendi kızı gibi gördüğünü söyler.


Sandiya matbaacının verdiği adrese Arpita ile giderler. Aracı bozulmuş gibi yapar. Sandiya bu sırada orada ki kızlar arasında Mansi’yi görmeye çalışır.

1 Haziran Çarşamba Can Yoldaşım Bölüm Özeti

Sandiya ile Arpita şüpheli yerde araçları bozulmuş numarası yapar. Kötü adamın adamları da güzel kızlara yardım etme bahanesi ile onların yanına gelirler. Kötü adamlar güzel kızları aracının tamir ettirmek için usta çağırırlar. Gelen ustalar arasından kılık değiştirmiş Mansi de vardır. Arpita etrafın güzelliği karşısında büyülendiğini söyleyip resim çekmek ister. Singh de ona istediği kadar resim çekebileceğini söyler.


Arpita bir gün önce Mansi’nin şeker hastası olduğunu Sandiya’ya söylemiştir. Sandiya etrafta çalışanların şekerli çay içtiğini görünce, Mansi’nin henüz yanlarına gelmediğini, ailesinden mi? Yoksa kötü adamlardan mı kaçtığını merak eder. Sandiya kılık değiştirmiş tamirci çırağına şekerli çay verir. Lakin Mansi kendi kimliğini gizlediği için o çaydan içmez. Sandiya ve Arpita oradan ayrılır.


Santos Mısri’nin elinin şiştiğini görünce Vikram’ı çağırır. Hemen Om’un yanına giderler. Om ona alerjik reaksiyon gösterdiğini, bundan dolayı olduğunu söyler. Emily Mısri’nin ağda kremine dokunup dokunmadığını Minakşi’ye sorar. Minakşi de evet deyince Minakşi Om’a Mısri’nin ağda kremine dokunduğunu açıklamak durumun da kalır. Santos ve Vikram şok olur. Vikram karısına kızar.

Minakşi Mısrı’nin Dubai’ye gitmesi için karşı tarafın istediklerini yapmasa da kadın Mısri gibi yetenekli elemanını kaybetmek istemediği için onu götüreceğini söyler. Onun makyaj yapmadığını ama vereceği ilacı içtiğinden cildi göz alıcı olacağını söyler. Minakşi’den kesinlikle düzenli Mısri’den içirmesini ister.


Minkşi ilk gün Mısri’ye ilacı içereceği sırada Sandiya gelir. Minakşi hemen ilacı saklar. İlaç oradan düşer ve Kanak’ın oyuncak sepetine düşer. Sandiya Kanak’ın oyuncak sepetini alır. Minakşi bu sırada ilacı unutur.


Sandiya Arpita ile Mansi hakkında konuşur. Sandiya Arpita’nın elindeki notu görünce şok olur. O notu nerede olduğunu bulduğunu sorar. Arpita dilsiz tamirci çırağı aracı tamir ettiğinde yazdığı not olduğunu söyler. Sandiya intihar mektubu ile aynı el yazısı olduğunu söyler. Tamirci çırağı, erkek kıyafeti giyen kişinin aslında Mansi olduğu ortaya çıkar.


Sandiya ve Arpita hemen tamirci çırağına giderken, Amir ve Neeta da Sandiya ve Arpita’dan önce Mansi’yi bulmaya giderler. Neeta nasıl haberdar olduğunu sorar. Amit de Arpita’nın telefonuna gizlice uygulama indirdiğini, Arpita’nın konuştuğu her şeyi duyduğunu, şimdi onu yani Mansi’yi almaya gittiklerini onlardan önce gitmek isterler.


Sandiya ve Arpita hızla Mansi’nin evine giderler. Bu sırada Mansi hazırlanıp gitmek ister. Sandiya Mansi’yi durdurur.