Sosyal Medya

Can Yoldaşım 307. Bölüm 2 Haziran Perşembe Tek Parça İzle

“Mansi ifade verir. Minakşi Mansi’nin çizdiği robot resmi görünce, Mısri’nin kaçırıldığını fark eder!” Sandiya Mansi’yi bulur Neeta ve Amit oraya gelir Amit Mansi’nin kendilerini aradığını söyler Sandiya Mansi’nin sevinmediğini far eder Sandiya Mansi’yi ailesi zannettiği Amit’e verir Aprita telefonun hacklendiğini fark eder Sandiya Amit ve Neeta’nın Mansi’yi nasıl bulduğunu hatırlar Sandiya mansi2Yi kurtarır Minakşi Mısri’yi kötü kadına telim eder Minakşi Mısri’nin kaçırıldığını anlar


 

Sandiya ile Arpita Mansi’yi durdurması ile başlar. Tamda bu sırada Mansi’nin anne ve babası olduğunu söyleyen Amit ve Neeta da oraya gelir. Mansi, Amit ve Neeta’yı görünce şok olur. Sandiya Mansi’ye nereye gittiğini sorar. Mansi şehirden uzaklaşmak istediğini söyler. Amit polis daha fazla sorguya çekmemesi için kızlarını buldukları için Sandiya ve ekibine teşekkür eder.


Sandiya Amit’in davranışlarından şüphelenir. Mansi 2 ay boyunca ailesinden neden uzaklaştığını, şimdi tam şehirden dışarı gideceği sırada neden ailesi, Neeta ve Amit’i aradığını merak eder. Amit yanına gelir ve çaktırmadan onun omuzunu sıkar. Sandiya yanın da polis olduğunu korkmamasını söylese de Mansi korkar ve gerçekleri söyleyemez. Amit köylerindeki kötü adamların kızlarını öldürmesinden koktuğu için başka şehre gideceklerini söyler. Sandiya Aprita’nın onları bırakmasını iste de Amit polisin bile bilmesini istemediğini söyler. Sandiya Mansi’nin 2 ay sonra anne ve babasını karşısında gördüğünde hiç sevinmediğin, sevinmek yerine kaygılandığı ve korktuğunu, bu işin içinde bir ş olduğunu düşünür.


Mansi, Neeta ve Amit ile ayrılırken, Sandiya Aprita’dan aracın plakasını not etmesini ister. Arpita hemen not eder. Sandiya eve gelir. Evde Kanak ile oyun oynar. Suraj’a Mansi ve ailesin bir araya getirdiğini ama Mansi mutsuz olduğunu söyler. Tam da bu sırada Arpita arar.


Arpita telefonu hacklediğini ve konuşmalarının dinlediğini söyler. Sandiya Amit’in Mansi’yi bulma şeklini aklına getirdiğinde, Mansi’nin başının belada olduğunu düşünür. Sandiya hemen Arpita’dan Amit’in telefon sinyalini takip etmesini ister. Arpita telefon sinyalinden baktığını, Amit söylediği yere değil, Abu Dağına doğru gittiğini söyler. Sandiya ve Arpita hemen Amit’i durdurmak için yola çıkarlar.

Can Yoldaşım 307 Bölüm 2 Haziran Perşembe CANLI YAYIN İZLEMEK İÇİN TIKLA


Emily ve Om kendi kavgalarının unutup, Maasa ve Santos’un kavgasını konuşurlar. Santos Emily’in o evde istenmediğini, kendi evine götüreceğini söyleyince Om ve Emily panikler. Om ve Emily bu işe bir çözüm bulmak ister.

Neeta Mansi’yi sürükler. Sahte baba olan Amit, patronu Makrand’ı arar ve Mansi’yi yakaladıklarını, şimdi ona ne yapmak istediğini sorar. Patronları da Mansi’nin kaçtığını, cezası ölüm olduğunu söyler. Amit silahını çıkarıp tam onu öldüreceği sırada Sandiya silahını çıkarıp ateş eder. Amit korkudan kaçmak isterken Sandiya onu yakalar. Bu sırada patronun adamları gelir ve çatışma çıkar. Bu kargaşadan Neeta ve Amit yararlanır ve kaçarlar.


Sandiya Mansi’yi kaçıracakları sırada buna engel olur. Sandiya Mansi’yi doktora götürür. Doktor Mansi’nin şok içinde olduğunu, zaman ihtiyacı olduğunu, işkence gördüğünü söyler. Sandiya Mansi’ye bunu yapanlardan intikam alacağına dair yemin eder.


Mısri evde hastalanır. Ateşi çıkar. Minakşi kadını arayıp kızının Dubai’ye gelemeyeceğini söylemek istese de Mısri engel olur. Annesi olarak Minakşi sırf dans yarışmasına gitmek adına çok yalan söylediğini, yüzünü kara çıkartmayacağını, Dubai’ye gideceğini söyler.


Sandiya Mansi’nin başında bekler. Onun vereceği ifade ile kötü adamların adresine baskın yapmak ister. Ertesi gün Santos Sandiya’nın hala gelmediğini görünce şaşırır. Suraj da Sandiya’nın önemli bir operasyon için gittiğini ama Mısri’yi yolcu etmeye geleceğini söyler. Vikram kızının 4 günlüğüne teyzesinin yanına göndereceği için heyecanlıdır. Suraj da bunu görüp dalga geçer.


Emily ile Om yalandan birbirlerine güzel söz söylemeye, birbirlerine karşı iltifat etmeye başlarlar. Maasa bunu görür ve içten içte güler.


Sandiya Rathi evine gelir. Herkes kayıp olan Mansi’yi karşılarında görünce hem şaşırır hem de ona hoş geldin der. Bu sırada herkes Mısri’yi yolcu etmek için ayağa kalkar. Sandiya Mansi’yi eve götürür. Ona yemesi için biraz yemek verir. Sandiya Mansi’den evde durmasını, Mısri’yi yolcu edip geleceğini söyler.


Minakşi yemek yarışmasına Sudha ile birlikte gitme yalanına herkesi inandırdığını ama içinde bir korku olduğunu kendi kendine söyler. Mısri annesine ödülü alıp eve geldiğinde babası Vikram dahil herkesin bundan çok mutlu olacağını söyler.


Mısri’yi kaçıracak kadın Minakşi’yi arar. Geç kaldıklarını söyler. Minakşi birazdan çıkacaklarını söyler. Vikram Minakşi’nin kiminle konuştuğunu merak eder. Minakşi Sudha ile konuştuğunu söyler. Vikram kızını havaalanına kadar kendisi götürmek istese de Minakşi iş yerinde işleri olduğunu, Minakşi’yi kendisi bırakacağını söyler. Vikram kabul eder.


Sandiya yeğeni Mısri’ye sarılır ve Minakşi ile birlikte Mısri evden ayrılır. Santos Emily ve Om meselesini çözmek için yanlarına gider. Emily’i almaya geldiğini, evde işkence görmesine gönlü razı gelmediğini söyler. Emily ve Om birbirlerini sevdiğini, olayın tamamen birbirlerini anlamadan dinlemeden tepkilerinden kaynaklandığını söyler. Kısaca Om ile Emily meselesi kapanır. Santos ve Maasa’nın planı işe yarar.


Minakşi Mısri’yi dans yarışmasının menajeri zannettiği kötü kadına teslim eder. Minakşi kızına sarılırken, kötü kadın “Bir daha göremeyeceksin. İyice sarılın!” diye içinde geçirir.


Kötü kadın ile Mısri arabaya binip giderler. Çok geçmeden Mısri yolun havalına doğru gitmediğini söyler. Kadın ona tokat atar. Mısri o andan itibaren dans yarışmasına gitmediğini anlar.


Sandiya Mansi’nin üzerindeki şoku yavaş yavaş atmaya başladığını görünce hemen Arpita’yı arar. Arpita’dan eve gelmesini ister. Mansi’nin konuşmaya başladığını, birlikte ifade alacaklarını söyler.


2 Haziran Perşembe Can Yoldaşım Bölüm Özeti

Sandiya Arpit’nın gelmesi ile ifade almaya başlar. Mansi olayları en baştan anlatır. Masum yüzlü bir kadın olduğunu, adının Shilpi olduğunu, kendisini bu kadının kandırdığını söyler. Yurt dışında çalışma bahanesi ile bu tuzağa düştüğü, orada bu ve benzeri yalanlarla kandırılan birçok kadın olduğunu, bu kızlar her gün mal gibi satıldığını söyler.


Minakşi Mısri’yi Shilpi’ye teslim edip eve gelir. Mansi’nin ifade verdiğini duyunca onu dinlemeye başlar. Mansi yurt dışına çıkmadan önce sağlık testinden geçtiğini, kızları bu teste tabi tutup sağlıklı olanları kendi bünyesine kattıklarını söyler. Minakşi yurt dışı ve sağlık testi sözlerini duyunca Mansi’nin sözleri dikkatini çeker. Arpita Rathi evine resim sanatçısını çağırır. Mansi Shilpi’nin kim olduğunu robot resim çizen görevliye anlatır. En sonunda resim biter. Mansi robot resmi görünce şok olur. Korkar ve ağlamaya başlar.


Minakşi çizilen robot resmin görünce şok olur. Sandiya’yı yanına çağırır. Sandiya koşarak gelir ve ona ne olduğunu sorar. Minakşi Mısri’yi bu kadına emanet edip geldiğini söyler. Sandiya şaşırır. Mısri’nin yemek yarışmasına Sudha’nın evine gittiğini söyler. Minakşi ise yalan söylediğini, Mısri dans yarışmasına Dubai’ye gitmek için evden çıktığını ve bu kadına emanet ettiğini söyler. Sandiya kızları kaçıran çetenin eline yeğeni düşünce endişelenir.


Rathi ailesi Miakşi’nin söylediği yalandan haberi olur. Vikram sinirden Minakşi’yi evden kovar. Santos onun affedilmez bir hata yaptığını söyler. Sandiya evden hızlıca çıkıp, emniyeti olağanüstü topalar. Her yere Shilpi’nin resminin asılması için talimat verir.


Minakşi isteyerek yapmadığını, Mısri’nini istediği dans yarışması olduğu için yalan söylediğini söylese de Vikram onu evden kovar. Suraj buna engel olur ve Minakşi’nin aynı zamanda Mısri’in annesi olduğunu, şimdi kavga zamanın olmadığını söyler.


Suraj Minakşi’den bir şey hatırlayıp hatırlamadığını sorar. Minakşi Shilpi’nin bindiği aracın plakasını hatırlar. Suraj hemen o plakayı Sandiya’ya söyler. Sandiya Arpita’dan plaka sahibini ve adresini öğrenmesini ister.


Mısri yerdeki kırık telefonu çalıştırmayı başarır. Kargaşa içinde Sandiya’yı arar. Sandiya ondan nerede olduğunu sorar. Lakin Mısri karanlık bir odada olduğunu, oda içinde pencere olmadığını söyler. Tek dikkat ettiği şeyin koku olduğunu, oda koktuğunu söyler. Bu sırada telefon kapanır. Sandiya Mısri’nin verdiği ifadeye göre arama olanını buna göre şekillendirir.


Sandiya ondan korkmamasını ister. Onları bulup yakalayacağını, bunun içinde daha fazla ayrıntı vermesini ister. Bu sırada Mısri yediği tokadın etkisi ile bayılır.

Can Yoldaşım 307. Bölüm 2 Haziran Perşembe Tek Parça İzlemek için tıkla