Sosyal Medya

Can Yoldaşım 308. Bölüm 3 Haziran Cuma Tek Parça İzle

“Sandiya Mısri ve diğer kızları kurtarır!” Sandiya ve Arpita terk edilmiş binaya giderler Sandiya Mısri’yi orada bulamaz Sandiya gizli geçidi far kederSandiya ve Arpita gizli geçitten kızların peşine düşer Arpita kızların bayıltıldığını fark eder Sandiya ve Arpita Kızları götüren kamyonu yakalar Sandiya Mısri’yi kurtarır Sandiya ve Polis ekipleri kızları satmaya çalışan adamları yakalar


 

Shilpi’nin kızların üzerine kıyafet vermesi ile başlar. Sandiya ve Arpita’da Mısri’nin sözlerini düşünür. Boya kokusunun gelebileceği 3 saatlik mesafenin neresi olabileceğini düşünmeye başlar. Arpita sanayi bölgesi olduğunu, terk edilmiş binalara bakabileceklerini söyler. Sandiya tüm ekibini alıp yola çıkar.


Vikram Minakşi’den özür diler. Onlara karşı hep baskıcı olduğunu, bu sebeple her işlerini gizli saklı yaptıklarını, bundan dolayı özür dilemek istediğini söyler. Vikram ile Minakşi birbirlerine sarılırlar.


Minakşi evdeki mağdur kız Mansi’yi görür. Gidip ondan özür diler. Zira o eve geldiğinde erkekle kaçan bir kız olarak düşündüğünü, ona göre de davrandığını ama yanlış anladığını, şimdi kendi kızı aynı durumda olduğunu söyler. Mansi ile Minakşi sarılırlar.


Kız çocukların kötü adamlara satılması amacıyla düzenlenen müzayede başlar. Mısri kendilerini sattıklarını, bir an önce buradan kurtulmaları gerektiğini söyler. Erkekler kızlara fiyat vermeye başlar. Bu sırada Sandiya terk edilmiş fabrikaya gelirler.

Sandiya tüm personeline kızların can güvenliği her şeyden daha önemli olduğunu, önce onları emniyete almaları gerektiğini, suçluları daha sonra yakalayabileceklerini konusunda bilgilendirme yapar.


Can Yoldaşım 308 Bölüm 3 Haziran Cuma CANLI YAYIN İZLEMEK İÇİN TIKLA


Sandiya ve Arpita ile birlikte polis ekipleri tek edilmiş binaya giderler. Lakin bina boştur. Sandiya duvarda “Bize yardım edin!” yazılı mesajları görünce içi parçalanır. Zira geç kaldıklarını düşünür. Sandiya orada duran Mısri’nin çantasını görünce çok üzülür. Arpita henüz bitmemiş sigarayı gösterir. Sandiya henüz fabrika çevresinden olabileceklerini söyler. Polis ekipleri mevcut alanı arasalar da onlardan iz bulamazlar.


Shilpi’nin sırası ile kızları sahneye getirir ve en çok fiyatı veren kişiye köle gibi satılır. Sıra Mısri’ye gelince Mısri sahneye çıkmak istemez. Shilpi onu öldüreceğini söyleyince Mısri korkar ve sahneye çıkmak zorunda kalır.

Sandiya kızların tutulduğu karanlık oda ve çevresini arasa da bir çıkış bulamazlar. Sandiya karton kurutların yerleşim düzenine dikkat çeker. Oraya gittiğinden orada bir kapıyı bulur. Hemen ekipleri yanına çağırır. Bu sırada Makrand ve adamları polislerin geldiğini görüp fabrikadan çıkmaya çalışır. Tüm kızları bayıltıcı iğne işle bayıltıp varillere koyarlar.


Sandiya ve ekibi kızların sesini duysalar da gittiklerinde orada kimseyi bulamazlar. Arpita yerde bayıltıcı iğneyi bulur ve bunu Sandiya’ya gösterir. Sandiya ve tüm ekipler şehir dışına çıkan araçları didik didik aranmasını ister.


Suraj Sandiya’yı arar. Mısri’yi bulup bulamadığını sorar. Sandiya olay yerine geldiklerini, lakin kızların oradan kaçırıldığını, peşlerinde olduklarını söyler. Suraj ailesine Sandiya’nın henüz Mısri’yi bulamadığını söyler. Minakşi Mısri’nin hala bulunamadığını duyunca sendeler. Emily hemen onun koluna girip, ona yardım eder.


Shilpi yolda tanınmamak için siyah çarşaf giyer. Puşkar dışına çıkacakları sırada yolda ki polis kontörlüne takılırlar. Shilpi yolda kendisinin robot resimlerinin çizildiğini fark eder. Hemen yüzünü gizler. Polisler kamyonda ne olduğunu sorar. Kamyon şoförü de kimyasal taşıdığını söylese de polisler varilleri kontrol etmek ister.


Shilpi patronları Makrand’ın sözlerini hatırlar.

“Polisleri kandırmak kolay. Ön tarafa kimyasal varili koyun. Arka tarafa kızların olduğu varilleri yerleştirin!”


Can Yoldaşım 308. Bölüm 3 Haziran Cuma Tek Parça İzlemek için tıkla

Bu sözleri hatırlayan Shilpi, polislerin ilerideki varilleri kontrol etmemesini içinde geçirir. Polisler birçok varili kontrol etse de aradıklarını bulamadıklarını söyler. Shilpi ve kamyoncuyu gönderirler.


Makrand polis gelir gelmez oradan kaçmıştır. Şimdi kamyonda Makrand ve adamlarının olduğu terk edilmiş başka bir depoya gelirler. Siyah çarşafla kamyondan Shilpi iner. Makrand kızları araçtan indirmesini ister. Adamlar varillerin boş olduğunu görünce Makrand, Shilpi zannettiği siyah çarşaf giyen kadına vurmak ister. Siyah çarşaflı kadın Makrand’ın kolunu tutar ve üzerindeki siyah çarşafı çıkartır. Makrand karşısında polis Arpita’yı görünce şok olur.


Arpita tüm adamların silahlarını bırakmasını istese de Makrand adamlarına Arpita’yı vurması için talimat verir. Çatışma çıkar. Sandiya çatışmanın ortasında varil içinde girer. Birçok teröristi öldürür.


Çatışma çıkar ve çatışma sırasında Arpita ile Sandiya göz göze gelirler. Arpita Shilpi’nin yerine nasıl geçtiğini hatırlar.

“Shilpi polis noktasından geçtikten sonra Sandiya ve Arpita kamyonu durudur ve kamyonun içini ararlar. Kamyonda kızları bulup onları hastaneye gönderdikten sonra Sandiya Shilpi’yi konuşturmayı başarır. Arpita Shilpi’nin yerine geçer.”

Sandiya Arpita’nın Shilpi’nin yerine nasıl geçtiğini hatırladıktan sonra Makrand’ı yakalar. Birkaç terörist ile birlikte Shilpi ve Makrand hayatta kalır.
Sandiya adaletin bugün sağlanacağını söyler. Tüm mağdur kızları yanına çağırır. Elleri ve kolları bağlı olan teröristlere taş atmasını ister. Kızlar koca koca taşları kendilerini satmak isteyen adamların üzerine atarlar.
Suraj Sandiya’nın Mısri ve diğer kızları kurtardığını haber verir. Vikram ve Santos çok sevinse de Minakşi hala şokun içindedir. Mısri’nin kurtulduğunu tam idrak edemez.

Kızlar Sandiya ve ekibi sayesinden hayatta kaldıklarını söyleyip Sandiya’ya selam verirler. Sandiya da kızların cesaretini kaybetmeden mücadele ettiğini, aslı selamı onların halk ettiğini söyleyip onlara selam verir.

3 Haziran Cuma Can Yoldaşım Bölüm Özeti

Sandiya Msıri’yi de alıp Rathi evine gelir. Mısri hemen annesine gidip sarılır. Herke Mırsi’yi görünce mutlu olur. Santos özellikle Sandiya’ya teşekkür eder. Ona şeker verir. Mısri’yi yakalayamasaydı ailelerin üzüleceğini şu sözlerle ifade eder.

“Birçok masum kızı kurtardın, herkes sana dua ediyor. Eğer çocukların (kızlar) başına bir şey gelseydi, aileleri çocuklarının başlarına gelenleri düşünüp, her gün onlar için üzülürdü!”

Sandiya bu sözleri duyunca Vansh’ın evden giderken üzüldüğünü hatırlar. Her gün Vansh için öldüğünü, onun acısını hissettiğini düşünür. Mutfakta sessizce ağlamaya başlar. Suraj gelir ve Vansh’ı düşündüğünü bildiğini, yakında Vansh her şeyi anlayacağını ve özür dilemeye geleceğini söyler.

Sandiya akşam odadan ses gelir. Odaya gidip baktıklarında Ved ile Santos’un bileklik yaptıklarını görür. Santos Kanak’ın ilk bayramı olduğunu, kızlar geleneklere göre erkek kardeşlerine bileklik bağladığını, Kanak’ın bağlayacağı bilekliği tasarladıklarını söyler.

Sandiya ve Suraj bilekliğin neden büyük olduğunu sorar. Ved Vansh’ın burada olmadığı için onun yerine de bilekliği alacağı için büyük tasarladıklarını söyler.

Arpita masum kızların haberini yapan muhabiri yanına çağırır. Sandiya hakkında birçok yazı olduğunu ama kendisi de bu işlin içinde olmasına rağmen ne bir resim ne bir makale olmadığı için muhabire kızar. Muhabir de olayı detaylıca yazılı olarak vermesi halinde, yazısını yeniden güncelleyeceğini söyler.

Arpita Puşkar da sadece Sandiya olmadığını, çok daha cesur bir memur olarak kendisi olduğunu yakında Sandiya anlayacağını söyler.
Sandiya ve Suraj uyurken gece yağmur yağar. Sandiya uyanır ve Ved’in yaptığı bilekliğin ıslanacağını söyler. Suraj onu almaya gitse de bilekliğin bozulduğunu görürü. Sandiya aynı bilekliği yapmak için sabaha kadar çalışırlar.

Sabah Ranki Bandi töreni yapılır. Ved herkese sürprizi olduğunu söyler. Ved Vansh’ı görüntülü olarak arar ve evde gibi onun da Ranki bayramını kutlar. Sandiya ve Suraj Vansh’a merhaba deseler de Vansh Suraj ve Sandiya’yı görünce görüntülü görüşmeyi bitirir. Suraj ve Sandiya buna çok üzülür.

Suraj ile Ved ertesi gün tapınağa giderler. Ved anne ve babasının resmini havuza düşürür. Suraj Ved’in havuza düşmek üzere olduğunu görünce onu durdurur.