Sosyal Medya

Can Yoldaşım 309. Bölüm 4 Haziran Cumartesi Tek Parça İzle

“Sandiya tapınakta çalışan putun, başka bir amaç için çalındığını düşünmeye başlar! Suraj aarti için tapınağa form doldurmaya gider Ved tapınakta ki neon saati olan adamı görür Ertesi gün tapınaktan put çalınır Arpita Sandiya’ya putun çalındığını söylemez Eminyet Müdürü Sandiya’dan bilgi ister Sandiya olaydan haberi olmadığını söyler Arpita kısa sürede çalınan putu bulur Sandiya bu kadar basit olmadığını söyler Teröristler putun içine bomba yerleştirir


 

Arun ile Santos’un konuşması ile başlar. Suraj’ın iyi bir evlat olduğunu, gelinleri Sandiya’nın da evi idare ettiğini, ileride evi Suraj ve Sandiya’ya emanet edebileceklerini söyler. Arun da bu fikre katılır.


Suraj ile Ved tapınakta. Tapınak da bulunan putlar arasında bir putun yanına gitmek için önceden form doldurmak ve seçilmek gerekiyor. Bunun için Ved ile Suraj oraya kaydolmaya gider. Ved bu sırada anne ve babasının resmini yere düşürür. Rüzgâr onu alıp suya atar. Su derin olduğu için Ved onu alamaz


Suraj son anda Ved’i görür ve suya girmesine engel olur. Kayıt sırasında gerekli olan bir resim daha olduğunu, o resmi alamayacaklarını söyler. Ved kayıt işlemlerinden sonra putu görmek için oraya gider. Lakin görevli sinirli bir şekilde Ved’i azarlar.


Ved babasının yanına gelir ve din adamının kendisini azarladığını, din adamlarının daha sakin olması gerekirken, çok katıl ve sinirli olduğunu söyler. Suraj da kötü düşünmemesini, sabahtan beridir ayakta durdukları için yorgun olabileceklerini söyler.

Ved ile Suraj eve gelir. Santos onlara nereye gittiğini sorar. Suraj da Santos’un gitmek istediği tapınağa kayıt olduklarını, davet edilmeleri halinde gidebileceklerini söyler.


Can Yoldaşım 309 Bölüm 4 Haziran Cumartesi CANLI YAYIN İZLEMEK İÇİN TIKLA



“Leb demeden leblebiyi anlamışsın oğlum!”

Can Yoldaşım 309. Bölüm 4 Haziran Cumartesi Tek Parça İzlemek için tıkla


Suraj da annesini iyi tanıdığını, onun en iyi anne olduğunu söyler. Ved araya girer. Kendi annesi Sandiya herkesten daha iyi anne der. Suraj ile Ved bu mesele hakkında şakacıktan tartışırlar.


Suraj Chotu ile konuşur. İş yerinde işlerin iyi gittiğini ama eşi Anuca ile uzak kaldığını, Santos ile Anuca Dubai’de belli bir süre kalmasını istediğini, bu konuda Suraj’ın onu ikna etmesini ister. Suraj deneyeceğini söylese de Santos’un gelmek istemeyeceğini söyler. Sandiya Chotu’nun Santos’u yanına çağırmasını duyunca onsuz Rathi evi olmayacağını, onu asla göndermeyeceğini söyler.


Ertesi gün tapınağa gelen ve kayıt olan herkesi ifadeye çağırırlar. İfadeye çağırılanlar arasında kayıt yaptıran Suraj da vardır. Aprita herkesin ifadesini alır. Sandiya ne olduğunu anlayamaz. Çok geçmeden komiser gelir. Soruşturmanın seyrini sorar. Sandiya olay hakkında bilgisi olmadığını söyler. Komiser Puşkar’daki en ünlü putun kaybolduğunu, halkın bunu duymaması için çaba gösterdiklerini söyler. Sandiya meseleden haberdar olan Arpita’nın kendisini bilgilendirmediğini söyler.


Sandiyha Arpita’nın yanına gider. Ona olay hakkında neden bilgi vermediğini sorar. Arpita yakın zamanda büyük bir operasyon yaptığı için haber vermediğini, yorgun olabileceğini söyler. Sandiya ise görevi başarı ile tamamladıkların da yorgunluğun kalmadığını, üniformayı giydiği sürece her zaman görevi layıkı ile yapacağını söyler.

Sandiya tapınağa gider ve hırsızlık yapılan tapınakta incelemeler de bulunur. Tapındığın en eski putlarından birinin çalındığını, o ana ait 30 dakikalık kamera kaydının da olmadığını görür. İnsanlar henüz olaydan haberdar olmadığı için yakında başlayacak pujayı bekler.


Sandiya hırsızın amacının para olmadığını, zira o puta ait olan altınların durduğunu, buna karşın 30 dakikalık kamera kaydını silebilecek teknik bilgiye sahip biri olduğunu fark eder. Kısaca hırsızın amacını anlamaya çalışır.


Anuca Chatu’nun Arun ile birlikte Dubai’ye çağırdığını, hep birlikte Dubai’ye de 4-5 ay kalmak istediğini söyler. Santos önce yok dese de Anuca’nın ısrarı ile Santos düşünmek için zaman ister.


Puşkar’ın en eski putlarının çalındığı haberi önce internete sızdırılır. Ardından basın haber yapar. Tüm halk putun çalındığını duyunca öfkelenir.


Sandiya tapınak içerisinde kargaşa çıkmaması için yanına din görevlisini de alıp halkın karşısına çıkar. Onların beklediği pujayı yakında yaptıracaklarını, hırsızı yakalamak için polis teşkilatına yardım etmelerini ister. Halk çok sinirlense de taşkınlık yapmazlar.

Sandiya komiser ile görüşür. Herkesten gizledikleri bu olayın basına düşme şeklide normal olmadığını, bu işin arkasında başka bir iş olduğunu söyler. Halk birkaç saat içerisinde başlaması gereken aarti töreninin ne zaman başlayacağını sormaya başlar. Sandiya endişelenir.


Minakşi televizyonda Satos’un uzun zamandır girmek istediği putun çalındığını söyler. Santos bunu duyunca şok olur. Sandiya oradaki halktan yardım ister. Kendi ailesi de bu tapınağa geleceğini, özveri ile putu çalanları aradıkları söyler.


Sandiya komiserle konuşurken Arpita’nın din görevlisini yakaladığını, hırsızın bulunduğunu söyler. Sandiya din görevlisinin yanına gider. Görevli yıllardır tapınağa hizmet ettiğini, putu da çalmadığını söyler. Sandiya adamın yaşadığı eve bakar. Fakir biri olduğunu, buna karşın putun üzerindeki altınları dahi almadığını, bu işin bu kadar basit olmadığını söyler.

4 Haziran Cumartesi Can Yoldaşım Bölüm Özeti

Sandiya çalınan putun bir gün içinde yeniden bulunmasının çok garip olduğunu, şehirde putu çalmak büyük cesaret istediğini, bu işin arkasında başka bir iş olabileceğini söyler. Arpita bu olaydan gariplik olmadığını, hırsız pişman olmuş olabileceğini söyler.


Sandiya putu yerine koyarken Arpita amiri olan Sandiya’yı beklemeden basına açıklama yapmaya gider. Putu çalanları bulup adalete teslim ettiklerini söyler. Minakşi TV’de Arpita’nın konuşmasını duyunca üzülür. Zira onu bulan Sandiya olmalıydı der. Santos ise önemli olan putun bulunması olduğunu, bulanın Sandiya ya da bir başkasının olması önemli olmadığını söyler. Santos elindeki aarti tepsini yere düşürünce endişelenir. Bir şeyler olabileceğinden korkmaya başlar.


Sandiya yakalanan din görevlisinin ifadesini alır. Din görevlisi masum olduğunu, putu çalmadığını söylese de Sandiya mevcut deliller şimdilik onu gösterdiğini, vereceği ifade ile gerçek suçluları yakalayacağını söyler. Din görevlisi tapınak içerisinde birden fazla put olduğunu, maddi olarak en az altını olan ve en hafif olan putu çaldıklarını söyler. Sandiya bu bilginin işe yarayacağını düşünür.


Teröristler basında çıkan haberleri görüp gülerler. Zira o putun içerisine yerleştirdikleri bombanın patlayacağı saati beklemeye başlarlar. Sandiya hırsızlık meselesi olmadığını, herkesin bu olaydan sonra akın akın tapınağa geldiklerini, bu işin arkasında başka ne olabilir diye beyin fırtınası yapmaya başlar.


Teröristler polisler erken sevindiğini, şimdi puja sırasında birçok kişi öldüğünde polis teşkilatı rezil olacağını söyleyip kendi aralarında gülerler. Bu sırada Sandiya olayların nasıl yaşandığını, neyi atladığını ince ince düşünür.


Ved, Vansh ile konuşur. Onu yanına görmek istediği ve onu çok özlediğini söyler. Rathi evine gelirse bu herkesin için büyük bir sürpriz olacağını söyler.


Santo Anuca ie Dubai’ye gelip gelmeme konusunda kararsızlığı devam eder. Anuca Santos’un kaydettiği ses kadını çalar. Kanak sesi duyunca yemek yemeğe başlar. Santos bu olayı görünce Kanak için orada kalmasına gerek olmadığını fark eder.


Teröristler putun içine yerleştirdikleri bombayı patlatmak için tapınağa doğru giderler. Yolda araçları bozulur. Adamlar sadece 25 dakikaları kaldığını, bir an evvel putun yanına gitmeleri gerektiğini söyler. Puja yapmak için halk akın akın tapınağa gelir. Sandiya hala hırsızların amacını düşünür. Suraj ona ne düşüldüğünü sorar. Sandiya da kafasında ki düşünceleri, din görevlisinin gerçek hırsız olmadığını, ona iftira atıldığını, bu işi planlayanların başka bir amacı olduğunu söyler.


Ankur, Ankita ve Vansh Rathi ailesini yanına gelmek için yola çıkarlar. Yolda araçları bozulan adamları görürler. Adamlar kendilerini müzik grubu olarak tanıtırlar. Ankur da onları aracına alır. Teröristleri aracına aldığını bilmeyen Ankur, Puşkar’a doğru yola çıkar.


Ved annesine hırsızlıların putu çaldığı gün kolunda neon ışıkları olan bir adamı gördüğünü söyler. Sandiya bunun üzerine Ved’in ifadesine göre aramayı şekillendirir.