Sosyal Medya

Can Yoldaşım 310. Bölüm 5 Haziran Pazar Tek Parça İzle

“Teröristler Ankur ve Ankita’yı öldürür. Sandiya teröristlerin peşine düşer!”Sandiya hırsızların amacını araştırır Putun içine gizlenmiş bombayı fark eder Ankur ve Ankita yoldaki gençleri aracına alır Gençlerin terörist olduğunu anlayan Ankur onlardan kurtulmak ister Teröristler Ankur ve Ankita’yı öldürürler Vansh teröristlerin elinden kaçmayı başarır Sandiya abisi ve yengesinin öldüğünü öğrenir Sandiya Puşkar genelinde arama faaliyeti başlatır Teröristlerin bombayı patlatmasına engel olur Teröristler Rathi evinin içinde olduğu mahalleyi rehin alır


 

Sandiya tapınaktaki putu çalanların kim olduğunu düşünmeye başlar. Bu sırada teröristler Ankur ve Ankita ile birlikte tapınağa yaklaşırlar. Vansh yolda Ved ile konuşmak ister. Lakin sürpriz yapacağı için onun aramasını bekler. Vansh aynı arabadaki adamın saatine dikkat çeker. Saatinin çok farklı olduğunu söyler. Terörist de neon ışıklı olduğunu söyler.


Vansh tapınağa yaklaştıklarını duyunca Santos’a hediye almak için Ankur’u durdurur. Ankur aarti törenine geç kaldıklarını söylese de Vansh eli boş gitmek istemez. Ankur yolda durur. Ankita ile Vansh hediye almak için dükkâna girerler. Bu sırada Ankur adamların silahının olduğunu fark eder.

Ankita Vansh’ın aldığı hediyelik eşyanın parasını, kredi kartı ile vermek ister. Lakin kredi kartının orada geçerli olmadığını öğrenince Ankita, Ankur’dan nakit para almaya gider. Bu sırada adamlar Ankur’un kendiişlerini öğrendiğini anlayıp rehin alırlar. Ankita da oraya gelince adamları Anikta’yı da alırlar.

Teröristlerin başında ki adam artık Ankur ve Ankita’nın çok şey bildiğini, onları öldürmeleri gerektiğini söyler. Teröristler Ankur ve Ankita’yı öldürürler. Vansh uzaktan bunu görünce şok olur. Hemen oradan kaçıp, tapınağa doğru gider.


Vansh, Suraj ve Ved’in yanına gelir. Suraj oğlu Vansh’ı orada görünce şaşırır. Suraj Ankita ve Ankur’un nerede olduğunu sorar. Vansh onların artık hayatta olmadığını söyler. Sandiya ve Suraj şok olur. Vansh’ın şaka yaptığını düşünürler. Lakin Vansh gerçekleri anlatınca Sandiya ağlar. Anne ve babasını terör saldırısında kaybettiğini, şimdi abisi ve yengesini de terör saldırısında kaybettiğini söyler. Vansh teröristler hakkında bilgi verir. Sandiya Vansh’ın anlattığı teröristin kolunda ki neon saatine dikkat eder. Ved de putun çalınmasında benzer bir olayı aktardığı için iki olay arasında bir bağlantı olduğuna emin olur.

Can Yoldaşım 310 Bölüm 5 Haziran Pazar CANLI YAYIN İZLEMEK İÇİN TIKLA


Sandiya aarti girişinde güvenlik kontrolü yapan Arpita’yı arar. Onlardan Ankur’un aracının plakasını verip, o aracın içinde 4 terörist tapınağa geldiğini, onları yakalaması için ekiplere talimat vermesini ster.


Sandiya olayın put ile alakası olduğunu düşünür. Bunun için putun yanına gider. Lakin herkesin aarti yaptığını göre gürünce, puta yaklaşmak adına ona yalandan aarti yapıyor gibi numara yapar. Sandiya detektörle putun etrafını arar. Bambayı o anda fark edince şok olur.


Herkesi tapınaktan gönderdiklerinde bundan haberdar olan teröristler bombayı anında aktif edeceklerini, halkı kargaşaya getirmeden bombayı etksiiz hale getirmeleri grektiğini düşünür.


Arpita Sandiya’yı arar. Bahse konu aracın içinde iki ceset olduğunu söyleyince Sandiya ağlar. Arpita ona neden ağladığını sorar. Sandiya onların kendi abisi ve yengesi olduğunu söyler. Arpita baş sağlığı diler.

Can Yoldaşım 310. Bölüm 5 Haziran Pazar Tek Parça İzlemek için tıkla


Sandiya bombanın uzaktan kumanda ile ya da uzaktan gönderilecek bir sinyal ile yapılacağını tespit eder. Bunun yapabilmeleri için mobil hat şebekesine ihtiyaçları olacağını bildiği için Sandiya hemen tüm hat şirketlerine acil çağırı ile sinyallerin kapatılması talimatı verir.


Teröristler artık bombayı patlatma zamanın geldiğini söyler. Bombanın yanına yaklaşıp düğmeye basar. Lakin bomba patlamaz. Adam hemen olayı anlar. Telefon şebekelerinin kapatıldığını, bu da kendilerinden haberdar oldukları anlamına geldiğini anlar. Lakin adamları vaz geçmek yerine geldikleri görevi her ne pahasına olursa olsun bitirmeleri gerektiğini söyler.


5 Haziran Pazar Can Yoldaşım Bölüm Özeti

Aprita tüm şebekenin iptal edildiğini söyler. Sandiya yakında bunu teröristler fark edeceğini, daha fazla risk alabileceklerini söyler. Bu sırada çatışma sesleri gelir. Sandiya ve Arpita hemen o bölgeye gider.


Bakan Emniyet müdürünü arar. Neden şebekenin kapatıldığını sorar. Emniyet müdürü Sandiya’nın puta gizlenmiş bomba bulduğunu, Sandiya putu ilk bulduğun da onu incelemek istediğini ama izin verilmediği için milyonlarca insanın hayatı tehlikede olduğunu, bombanın her an patlayabileceğini söyler. Bakan tüm riskleri alıp, bombayı etkisiz hale getirmesini ister.


Sandiya ve Arpita çatışma bölgesine gider. Sandiya teröristlere silah bırakma çağrısı yapsa da teröristler ateşle karşılık verir. Bu sırada bir polis memuru yaralanır. Sandiya Arpita’dan o polis memurunu çatışma bölgesinden çıkartıp, en yakın sağlık kuruluşuna götürmesi için talimat verir.


Arpita Sanidya’yı 4 teröristle yalnız bırakmak istemese de Sandiya bunun bir emir olduğunu söyler. Sandiya Arpita gittikten sonra teröristleri bulamaz. Etrafta arama yaparken, 4 terörist Sandiya’yı ağ yardımı ile yakalar.


Vansh, Suraj ve Ved tapınağa gelir. Suraj’ın ağladığını görünce nedenini sorar. Suraj da tüm olup biteni Santos’a anlatır. Santos duydukları karşısında şok olur. O da ağlamaya başlar. Rathi ailesi hemen ev e gelir. Vansh eve geldiğinden Ankur ve Ankita’nın vurulmasını hatırlar. Suraj’ın ve Sandiya’nın kendisine yalan söylediği aklına gelir ve şöyle der.

“Burası benim evim değil! Anne ve babası çocuklarına yalan söylemez!”

Sözleri ile Vansh tepkisini ortaya koyar. Rathi evinden gitmek istese de Suraj ona izin vermez. Sakince konuşacaklarını, olayın şoku üzerinde olduğunu söyler.

Teröristler ağa takılan Sandiya’ya ateş edip oradan kaçarlar. Çok geçmeden olay yerine polis ekipleri gelir. Polisler ağa takılan Sandiya’yı kurtarır. Sandiya’nın üzerindeki çelik yelek sayesinde hayatta kaldığını söyler. Teröristler hemen yan binadan Sandiya’nın kurtulduğunu, dürbünle bakıp görürler.

Teröristler Puşkar’ın ana hatları tutulduğunu, Puşkar’da çıkmak için ana hatlardan değil, sıradan insanların yaşadığı mahallenin birine gidip, insanları rehin alarak kurtulabileceklerini söyler. Teröristlerden biri, Puşkar’ın tüm mahallelerinin isimlerini yazar. Bir başka terörist de kura çeker gibi gidecekleri mahalleyi belirler.

Vansh Ved’e gitmek istediğini onun için hiçbir şey ifade etmediğni söyler. Santos ve Arun araya girip, onların torunu olduğunu, gerçek evi burası olduğunu söyler. Vasnh bunu açıkça reddeder. Tam da bu sırada teröristler mahalleyi basar. Önüne gelene ateş eder. Suraj ve Rathi ailesi şok olur. Bir adam kaçmak ister. Adam onu vurur ve öldürür.

Teröristiler mahalledeki herkesin telefonunu toplar. Vikram telefonunu vermeden Sandiya’yı arar. Sandiya telefonu çalar. Lakin açmadan diğer terörist bunu fark edip Vikram’ı döver.

Vansh teröristleri tanır. Teröristler de Vansh’ı tanır. Terörist ona arabandan inmemiş olsaydı onu da öldüreceklerin, şimdi ellerinden kaçamayacağını söyler. Suraj Vansh’ın önüne atlar ve oğlumu öldürme der. Terörist aile drama başladı diye dalga geçer.

Arpita Sandiya’nın yanına gelir. Ankur ve Ankita’nın cesetleri morga geldiğini, savcı talimatı ile onu teşhis etmesi gerektiğini söyler. Sandiya abisi ve yengesinin cesetlerini görünce sendeler. Onunla yaşadığı anıları gözlerinin önüne gelir.