Sosyal Medya

Can Yoldaşım 311. Bölüm 6 Haziran Pazartesi Tek Parça İzle

“Teröristler Sandiya ve ailesini rehin alır. Sandiya kendisini ve ailesini teröristlerden kurtarmak ister!”Teröristler mahalle sakinlerini rehin alır Rehin alınalar arasında Rathi ailesi de vardır Sandiya olaylardan haberi olmaz Sandiya eve geldiğinde içeride teröristlerin olduğunu fark eder Sandiya tröstlerden kurtulmak isterken onlara yakalanır Sandiya başı derde girer Suraj gizlice mahalleden çıkmak isterken yakalanır Anuca Arpita’ya haber vermek isterken Terörist fark eder


 

Sandiya’nın morga abisi Ankur’un cesedi ile konuşması ile başlar. Abisi ile yaşadığı anıları birer birer gözlerinin önüne gelir. Mahalledeki teröristler herkesi rehin alırlar. Teröristler Suraj ve Vansh’ı öldürmek istese de Santos ve Arun teröristlere yalvarırlar. Suraj Vansh’ı vurmamaları için ona sarılır. Teröristler en ufak hata yapanı affetmeyeceklerini, herkesi sokak ortasında elleri bağlı ve sıralı bir şekilde oturmalarını ister.


Sandiya abisi ve yengesinin yanından çıkar. Arpita, Ankur ve Ankita’nın üzerinden çıkan eşyaları getirir. Sandiya abisinin cüzdanındaki resmi görür. Onu alır. Diğerlerini sonra alacağını söyler. Arpita görevliden onu götürmesini ister.

Sandiya derdini Suraj ile paylaşmak ister. Bunun için Suraj’ı arar. Lakin Suraj’ın telefonu kapalıdır. Sırası ile evdeki herkesin telefonunu arasa da hiç kimseye ulaşamaz. Sandiya bunun normal olmadığını, daha önce buna benzer bir olay yaşamadıkları için endişelenir.


Suraj kendi evinin önünde, elleri havada beklerken Sandiya’nın oraya ulaşıp teröristleri etkisiz hale getirmesini umar. Teröristler Rathi evine girer. Oradaki TV’yi açıp yetkililerin kendileri hakkında ki söylediklerini dinler. Sandiya teröristlerin tek tek resimlerini basına verir. Basın teröristlerin resimlerini yayınlar. Bu sırada teröristler kendi yüzleri açığa çıktığı için endişelenir.

Sandiya basın aracılığı ile halktan yardım ister. Teröristleri görüp duymaları halinde, onları ihbar etmesi için halktan destek isterler. Teröristler Sandiya’nın zeki olduğunu, gizlice Puşkar’dan çıkmak istediklerini ama Sandiya işlerini mahvettiklerini söyler.

Teröristler sinirle TV’yi kapatırlar. Bu sırada duvar da asılı duran resim dikkatlerini çeker. Resme bakınca şok olurlar. Zira o resim Sandiya’nın resmidir. Kendi ailesini rehin aldıkları için Sandiya’nın da elini kolunu bağlayacakları için pis pis sırıtırlar.


Teröristleri Suraj’ın yanına gider. Sandiya’yı aramasını, onun ne zaman geleceğini sormasını ister. Suraj Sandiya’nın gafil avlanmasını istemediği için aramak istemese de teröristler Vansh’ı öldürmekle tehdit edince, Suraj Sandiya’yı telefonla arar.


Suraj Sandiya’nın nasıl olduğunu sorar. Sandiya iyi olmadığını söyler. Suraj ne zaman eve geleceğini sorunca, Sandiya şaşırır. Zira Suraj hiçbir zaman eve ne zaman geleceksin diye sormadığını, ama şimdi neden sorduğunu merak eder. Merak etmekle kalmaz ayrıca şüphelenmeye ve işkillenmeye başlar.


Sandiya 15 dakika sonra geleceğini söyler. Teröristler Sandiya geldikten sonra onu rehin alacaklarını söyler.

Can Yoldaşım 311 Bölüm 6 Haziran Pazartesi CANLI YAYIN İZLEMEK İÇİN TIKLA


Suraj telefonu kapattıktan sonra Sandiya’nın eve gelmemesini umut eder. Sandiya evde Vansh’a iyi bir haber vermek, Ankur ve Ankita’nın intikamını aldığını söylemek için telsizden son gelişmeler hakkında bilgi alır. Vansh’a söyleyecek bir haber olmayınca, Sandiya Suraj’ı arar. 2-3 saat sonra geleceğini söyler. Teröristler ondan eve gelip yemek yemesini ister. Suraj teröristlerin söylemesini istediği her şeyi Sandiya’ya söyler. Lakin Sandiya eve gelmeyeceğini, polis memuru göndereceğini, ona yemekleri teslim etmesi gerektiğini söyler.


Rathi evinin kadınları yemek yapma bahanesi ile mutfağa giderler. Mutfakta Sandiya’nın yemeklerinin arasına rehin tutulduklarını mesajını koyarlar. Sefer tasına yemekleri koyarken, bir terörist kadınların yemek içindeki mesajını görür. Kadınlara göstermeden o mesajı alır. Polis memuru Rathi evinin kapısına gelir. Ondan Sandiya için yemekleri vermesini ister. Santos yemekleri teslim eder. Santos polise yemekleri teslim ettikten sonra, teröristler Rathi evinin kadınlarını fırçalar.


Onlar büyük bir suç işlediğini ve koyduğu kuralı çiğnediklerin, şimdi aralarında bir kadını seçmelerini ister. Her bir kadına soru sorarlar. Sonunda Maasa’yı seçerler. Santos Maasa’nın öleceğini düşünüp buna engel olmak istese de teröristler Santos’u öldürmekle tehdit ederler.


Can Yoldaşım 311. Bölüm 6 Haziran Pazartesi Tek Parça İzlemek için tıkla

Teröristler kendileri ile oyun oynayan ve Sandiya’ya haber uçurmaya çalışan Rathi kadınları arasından Maasa’yı seçerler. Onun saçlarını kesip onunla alay ederler. Bir dahaki hatalarında onları öldürmekle tehdit ederler.


Teröristleri Sandiya gelmeden etrafı toparlamaya başlar. Rathi ailesi ve diğerlerini de bir odaya koyup, en ufak hatalarında tüpü patlatacaklarını söyler.


Sandiya gece geç saatlere kadar çalışır. Sabaha karşı mahallesine gelir. Bu sırada teröristlerden biri çöp kutusuna, diğer çuvalların arkasına saklanır. Sandiya tam içeri gireceği sırada yerdeki çöpü fark eder. Çöpü alıp çöp kurusuna atacağı sırada, Suraj gelir ve onun elindeki çöpü alır. İçeri gelmesini ister.


Suraj içeri girmek için Rathi kapısını açar. Işıkların bir kısmını yakar. Sandiya ışığın gölgesinde bir teröristin elindeki silahın yansımasını fark eder. Suraj da Sandiya’nın silahlı adamın gölgesini gördüğünü fark eder.

“Suraj arabada kaynanamın sefer tasını unuttum. Onu getirmezsem canıma okur!”

Sandiya hızla dışarı çıkar. Mahalle girişindeki teröristi fark edip onu etkisiz hale getirir. Bu sırada teröristlerin başında ki adam oraya gelir. Onun başarısından dolayı tebrik eder. Silahını bırakmasını, aksi halde tüm mahalleliyi öldüreceklerini söyler. Sandiya mecburen silahını bırakır.

Sandiya, Santos ve diğerlerinin yanına gider. Orada bulunan kaynanası ve Rathi ailesini görünce şok olur. Onlara iyi olup olmadıklarını sorar. Santos ağlar.

Teröristler planlarını mahvettiğini, Puşkar’dan kaçmak istediklerini ama buna da engel olduğunu, şimdi kendi elleri ile Puşkar’dan çıkmalarına yardım etmesini ister. Sandiya şiddetle karşı çıkınca, terörist oradaki bir adamı öldürür. Sandiya daha fazla kişi ölmemesi için teröristlerin istediğini kabul eder.

6 Haziran Pazartesi Can Yoldaşım Bölüm Özeti
Teröristler Sandiya için 1 saat verirler. Bu sırada sıkılmamak için rehinelerle oyun oynamak, onlarla dalga geçmek istese de kimse onlarla oyun oynamak istemez. Anuca araya girer ve oyunu kazandığında istediği bir dileğini yerine getirmesi şartı ile oynayacağını söyer. Terörist de gülerek kabul eder.

Anuca ile bir terörist ip çekişme oyunu oynar. Anuca tam yenileceği sırada başka bir terörist gelip Anuca’ya yardım eder. Diğer terörist buna sinirlense de Anuca kazandığını, isteğini yerine getirmesini ister. Terörist ne istediğini sorar. Anuca da kocası Dubai’de olduğunu, onunla telefonla konuşmak istediğini söyler.

Teröristler Anuca’ya telefon verir. Hoparlör de konuşmasını ister. Ancua Chotu’yu arasa da telefonu kapalı olduğu için konuşamaz. Anuca normal şartlarda bugün kocasının yanına gideceğini, eğer gelmediğini öğrenirse kocası polis arayacağını, onun merak etmemesi için mesaj yazacağını söyler.

Teröristler izin verir. Anuca Arapça harflerle mahallede 4 terörist olduğunu, Sandiya da tutsaklar arasında olduğunu yazar. Terörist harflerin Arapça olduğunu görünce ona ne yazdığını sorar. Anuca da bugün uçağı kaçırdığını, ilk fırsatta oraya geleceğini yazdığını söyler.

Suraj tatlıcı dükkânının arka kapısında gizli bir geçit olduğunu, o geçitten geçip polise haber vereceğini söyler. Suraj gizlice teröristlerin yanında kaçıp tatlıcı dükkânının gizli geçidine girer. Tam dışarı çıkacağı sırada, başka bir terörist Suraj’ın koluna bıçak fırlatır. Suraj arkasından gelen teröristin kendisine silah doğrulttuğunu görünce şok olur.

Anuca Chotu’ya tam mesajı göndereceği sırada, yanında bekleyen terörist Anuca’nın elinden telefonu alır. Okulda zorla Arapça öğrendiğini söyler ve Anuca’nın yazdığı mesajı aynen okur. Anuca adamın Arapça bilmediğini düşündüğü için her şeyi açık açık yazmıştır. Adam onu öldürmek ister. Tam silahını doğrulttuğunda dışarında bağırma sesleri gelir.

Anuca’yı vurmak üzere olan terörist, dışarı çıktığında Suraj ile bir teröristin dışarıdan geldiğini görür. Diğer terörist Suraj’ı kaçmaya çalışırken yakaladığını söyler. Cezası olarak da Ved’i öldürmek ister. Suraj buna engel olur ve diğer mahalleli halkında korkmamalarını, ellerinde herkesi öldürecek kadar mermileri olmadığını, korkan insan her an öldüğünü ama gerçek cesur adamlar bir kere öleceğini söyler.

Teröristler Suraj’ın bu denli cesur davranmasına sinir olur. Onu öldürmek istese de diğer terörist bir plan yapar. Tüm çocukları bir odaya kapatırlar. Çocuklar korudan ve açlıktan ağlamaya başlar. Mahalleli çocuklarını kurtarması için Sandiya’dan yardım isterler.