Sosyal Medya

Can Yoldaşım 312. Bölüm 7 Haziran Salı Tek Parça İzle

“Teröristler Sandiya’dan kaçmaların yardım etmek için tehdit eder. Sandiya çaresiz kalır!” Teröristler çocuklara zehir içirir Teröristler Sandiya’yı tehdit eder Sandiya karakoldan teröristler için evrak çalar Vansh Sandiya’nın korkak olduğunu söyler Arpita Sandiya’dan şüphelenmeye başlar Santos rüyasında Suraj ve Sandiya’nın öldüğünü görür Arpita Sandiya’yı kontrol etmek için Rathi evine gelir Arpita Vansh ile konuşmak ister


 

Teröristler çocuklara çikolata vermesi ile başlar. Çocuklardan ses gelmediğini gören Sandiya, onları merak edip yanlarına gider. Çocukların yarı baygın bir halde görünce şok olur. Sandiya teröristlere onlara ne yaptığını sorar. Teröristler de çocuklara çikolata içinde zehir verdiklerini, panzehri kendi ellerinde olduğunu, Puşkar’dan çıkışına yardım etmemesi halinde tüm çocukların öleceğini söyler.


Sandiya teröristlere kızar. Çocukların ne suçu var der. Teröristler ise çocukların ölmesini istemiyorsa onları buradan çıkaracak plana uymasını ister. Sandiya planın ne olduğunu merak eder. Teröristler Puşkar’a gelecek olan bilim adamlarının yerlerine kendilerini geçirmesini, bu sayede ilçeden çıkabileceklerini, aksi halde panzehri vermeyeceğini söyler. Suraj Sandiya’dan kabul etmemesini ister. Zira mesleği için büyük bir suçtur. Sandiya çocuklara panzehri vermesini, onların dediğini yapacağını söyler.

Adam panzehri verir. Lakin çocukların yanına gidip onlara vermesine engel olur. Önce Sandiya’dan kendilerine yardım etmesi için karakola gidip, bilim adamlarına verilen kimlik kartlarından çalmasını ister.


Can Yoldaşım 312 Bölüm 7 Haziran Salı CANLI YAYIN İZLEMEK İÇİN TIKLA




Suraj ve Sandiya çocukların yanına gider. Om’un çocuğu baygın haldedir. Ved de kendisinde değildir. Lakin Vansh aralarında en uyanık olan olduğu için Suraj kardeşlerine iyi bakmasını, yakında onları kurtaracaklarını söyler. Vansh anne ve babası öldüğünü, kendisi de ölmek istediğini, çocuğunu başkasına veren adamla (Suraj) aynı fikir de olmak istemediğini söyler.


Santos gece rüyasında Suraj ve Sandiya’nın herkesi kurtardığını ama teröristler Suraj ve Sandiya’yı öldürdüğünü görür. Santos gece şok içinde uyanır. Herkes başına toplanır. Neler olduğunu sorar. Santos da Suraj ve Sandiya herkesi kurtardığını söyler. Mahalleliden biri de Sandiya zaten herkesi kurtaracak merak etme der. Santos Suraj ile Sandiya’nın rüyasında öldüğünü kimseye söyleyemez.

Can Yoldaşım 312. Bölüm 7 Haziran Salı Tek Parça İzlemek için tıkla

Teröristler Sandiya’yı an ve an takip etmek, polis ekipleri ile bir plan yapmasına engel olmak için onun yanına kalem verirler. Kalem içindeki kamera sayesinde Sandiya’nın her hareketini takip edeceklerini, en ufak hatasında tüm çocukları ve mahalleliyi öldüreceklerini söyler. Sandiya dediklerini harfiyen yapacağını, çocuklara asla zarar vermemesini ister.


Sandiya kıyafetlerini giyerken teröristlerin ona dediği “Suç işlerken polis okulunda ettiğin yemini hatırla!” sözlerini anımsar ve üzülür. Çocukların ve halkın canı çok daha önemli olduğunu düşünür.


Santos gelini yolcu etmek ister. Sandiya, Suraj ve Santos konuşur. Suraj teröristlere asla boyun eğmek istemediğini, gerekirse öleceklerini ama onlara yenilmek istemediğini söyler. Santos ise Sandiya’nın insanları kurtarma görevi olduğunu, herkesi kurtaracağından emin olduğunu, sadece Sandiya’nın dediklerini yapmasını ister. Sandiya evden çıkar. Teröristler de kameradan Sandiya’nın her hareketini izlemeye başlar.


Santos ve Suraj Sandiya’yı yolcu eder. Sandiya karakola gider. Teröristlerin dedikleri kulaklarında çınlar. Polis olurken ettiği yemini bozulacağını düşünüp üzülür. Emniyet müdürü ile hemen toplantıya gider.

Arpita teröristleri hala bulamadıklarını, biri ya da birileri ona yardım ettiğini, bu konunda daha da dikkatli olmaları gerektiğini söyler. Sandiya kamera kaydında teröristler Emniyet içindeki her konuda bilgi sahibi olacağını düşünür.


Sandiya Emniyet müdürünün odasında ki evraklara ihtiyacı olduğunu, bu sayede bilim adamlarına verilecek belgelere ulaşabileceğini düşünür. Bunun için Sandiya Emniyet müdürünün imzaladığı kalemi çaktırmadan çalar. Daha sonra gidip o kalem de ki parmak izini çıkartır. Teröristler an ve an izler ve Sandiya’nın çok yetenekli olduğunu söyler.


Arpita Sandiya’nın hal ve tavırlarında ki değişikliği fark eder. Sandiya’dan şüphelenmeye başlar. Sandiya çıkardığı parmak izi ile Emniyet Müdürünün odasına gider. Bu sırada Arpita Sandiya’nın nerede olduğunu merak eder. Sandiya’nın karakol içinde gidebileceği yerleri aramaya başlar.


7 Haziran Salı Can Yoldaşım Bölüm Özeti

Sandiya Emniyet Müdürünün odasında bilim adamlarına ait kimlik belgelerini çalar. Tam Emniyet müdürünün odasından çıkarken Arpita ile karşılaşır. Sandiya elindeki bazı belgeleri yere düşürür. Sandiya hemen o belgeleri alır. Aprita ona bazı evrakları imzalatması gerektiğini söyler. Sandiya daha sonra halledeceğini söyler.


Arpita Sandiya’nın panik içinde olduğunu, bir işler çevirdiğini, normal de yapmayacağı şekilde davrandığını söyler. Arpita Sandiya gittikten sonra Emniyet müdürünün odasına gider. Oda şüpheli bir şey aramaya başlar. Orada mürekkep görünce Sandiya’nın hain olabileceğini, bunu basın önünde ifşa edip, bu seneki terfinin ilk sırasında olacağını düşünür.


Sandiya aldığı belgelerle Rathi evine gelir. Teröristler Sandiya’nın getirdiği belgeleri görünce artık aralarında hiçbir fark kalmadığını, Sandiya da resmî belgeyi çalıp getirdiğini söyler.

Vansh Sandiya’ya kızar. Ankur ve Ankita’nın katillerine yardım ettiğini, korkak biri olduğunu, çevredeki herkes ona kahraman dese de o alında kocaman korkak olduğunu söyler. Vansh sinirlenip başka odaya giderken, teröristler Sandiya’nın aile faciası yaşadığını söyler.


Sandiya teröristlere evrakı telsim eder. Resim çektirip, evraka resmilerini yapıştırmasını ister. Teröristler evrakın sadece 3 tane olduğunu, kendileri 4 kişi olduğunu söyleyince, Sandiya gelecek bilim adamı sayının 3 olduğunu, sonradan evraka isim eklenemediğini, kendi aralarında gidecek kişileri belirlemesini ve acele etmesini ister.


Teröristlerin başında ki ilk kendi gideceğini, diğerleri kendi araların da iki kişiyi seçmesini, geriye kalanı da öldürmelerini ister. Herkese silahı verir. Sandiya ve Suraj da teröristleri birbirlerine düşürme fikrinin çok iyi olduğunu söyler.


Teröristleri kendilerini değil, başlarında ki adamı öldürmek için silahı ona doğrultur. Teröristlerin başında ki adam, kendisine silah doğrultulduğunu görünce şok olur.


Teröristler kendi aralarına kavga ederken, başlarında ki terörist bu Sandiya’nın oyunu olduğunu, birbirlerine düşürmek için elinden geleni yaptığını söyler. Teröristlerin başında ki adam, kendi adamlarını ikna eder. Sandiya’dan dördüncü kişi için bir çözüm bulmasını ister.


Rathi evine Arpita gelir. Teröristler çocukları alıp odaya saklanır. Arpita herkesin gergin olduğunu görüce şüphelenir. Sandiya Arpita’ya neden geldiğini sorar. Arpita da toplantı sırasında odadan çıktığını, sonrasıda göremediğini, eve geldiğini öğrenince görmeye geldiğini, her şeyin yolunda olup olmadığını sorar. Sandiya abisi ve yengesi için son ayinleri yaptıklarını, bundan dolayı geldiğini söyler.


Arpita her şeye şüphe ile bakar. Çocukların evde olmadığını fark eder. Sandiya çocukların mahallede oynadığını, yakında geleceklerini söyler. Bu sırada Kanak’ın ve Vansh’ın sesini duyar. Suraj araya girer. Vansh’ın erken geldiğini, Kanak da uykudan yeni uyandığını söyler. Sandiya’nın bundan haberinin olmadığını açıklamaya çalışa da Arpita’nın şüpheleri giderek artar. Arpita, Vansh ile konuşmak istediğini söyler.


Suraj teröristlerin yanına gelir. Arpita şüphelenmeye başladığını, Vanhs ile konuşmaz ise yukarı çıkacağını söyler. Teröristler Vansh’ı Suraj ile gönderir. Vansh ağlayarak Aptita’nın yanına gelir. Santos Vansh’ın gerçekleri söylemesinden çekinir.