Sosyal Medya

Can Yoldaşım 313. Bölüm 8 Haziran Çarşamba Tek Parça İzle

“Sandiya teröristleri inandırmak için Arpita’yı vurur!”Vansh Arpita’ya gerçeği söylemez Sandiya bilim adamları ile teröristleri yer değiştirir Arpita Sandiya’nın hain olduğunu düşünür Sandiya Arpita’yı fark eder Arpita kaçar Sandiya Arpita’yı sıkıştırır Arpita’yı terörist vurmadan onu vurur Sandiya teröristleri yakalamak için plan yapar


 

Arpita’nın Vansh’a soru sorması ile başlar. Vansh Arpita’ya tüm gereği söylemek ister. Minakşi ve Suraj Vansh’ın gerçeği söylemesi halinde, teröristler tüm çocukları öldüreceği için endişelenir. Arpita korkmamasını ve açıkça derdini ifade etmesini ister. Vansh sözlerine başlar. Bu sırada teröristlerin söylediklerini düşüp, kardeşlerine bir şey olmasın diye söyleyeceklerini değiştirir. Ankur ve Ankita’nın son ayinlerine katılmak istediğini söyler. Arpita ona söz verir.


Sandiya, Sooraj, Santos ve Vansh, Ankur ile Ankita’nın son yolculuğuna uğurlamak için nehir kenarına gelirler. Ankur ve Ankita’nın cesedi yanarken, Vansh ağlar. Suraj Sandiya’nın yanına gelir. Ondan ağlamasını, dik durmasını ister. Sandiya ise bu sırada abisi Ankur ile yaşadığı güzel anıları bir bir hatırlar.


Suraj Sandiya’yı kendisine getirmek için Vansh’ın da yıkıldığını, Sandiya’ya daha dik durmasını, Vansh’ı toparlamaları gerektiğini söyler. Sandiya Vansh’ın yanına gider. Ona yanında olduğunu, her zaman da olacağını söylese de Vansh sinirlenir. Teröristlere yardım ettiğini söyler.

Arpita Sandiya ile Vansh’ın konuştuğunu görünce hemen yanına gider. Santos Arpita’yı durdurur. Ankur ve Ankita’yı çok iyi tanıdığını, onların hayrı için bir miktar para vereceğini, yetimhaneye bağışlamasını ister. Arpita bundan memnun olur. Personele parayı teslim eder. Bu sırada Sandiya ve Vansh’ın konuşması biter.


Arpita Sandiya’da bir değişiklik olduğunu fark eder. Cenaze töreninden sonra Emniyet Müdürünü arar. Ona Sandiya’da ki tüm yanlışları bir bir anlatır. Odasında bir şeyler aldığını söyler. Emniyet Müdürü Sandiya’nın dürüst bir memur olduğunu, hain olmadığını söylese de Arpita şüpheleri ortadan kaldırmayı okulda öğrendiğini, bu konuda yarım istediğini söyler. Emniyet müdürü de kendi makam odasının içindeki kilitli dolabın içinde bir şey çalınıp çalınmadığını öğrenmek için emniyet binasına doğru yola çıkarlar.

Can Yoldaşım 313 Bölüm 8 Haziran Çarşamba CANLI YAYIN İZLEMEK İÇİN TIKLA


Sandiya kimlik belgelerini hemen emniyet müdürünün dolabına koymaları gerektiğini söyler. Teröristler makyaj yapılmış bir halde gelirler. Sandiya onları görünce, kimsenin onları terörist olarak tanıyamayacağını düşünür. Sandiya emniyet binasının arka kapısından girer. Müdürün odasına gider. Bu arada Emniyet müdürü ile Arpita odaya gitmek üzeredir.


Can Yoldaşım 313. Bölüm 8 Haziran Çarşamba Tek Parça İzlemek için tıkla

Arpita ve Emniyet müdürü odaya girmeden, Sandiya odaya girer. Gizli gelen evrakı yerine koyup arkada kapıdan çıkar. Arpita ile Emniyet müdürü odaya gelir. Emniyet müdürü parmak izi ile kasayı açar. Kasada duran gizli evrakı görünce Arpita’ya bakar. Bu sırada içeri Sandiya gelir. Bilim adamları hakkında konuşmak istediğini söyler. Emniyet müdürü de bu konu hakkında konuşmak istediğini, iki kimlik kartı ertelediğini söyler.


Emniyet müdürü Sandiya’nın bu evrakı daha önce görüp görmediğini, kimlik kartlarının sayısını yanlış söyleyerek şaşırtmak ister. Sandiya hemen düzenleme yapacağını düşünür. Emniyet müdürü Sandiya’nın gelen kişi sayısından habersiz olduğunu düşünüp, yanlış söylediğini 3 bilim adamı olduğunu söyler. Arpita’ya şüphelerinin yersiz olduğunu düşünür. Sandiya tüm işleri halledeceğini söyler. Arpita ona yardım etmek istediğini söylese de Sandiya gerek olmadığını, teröristleri bulması daha önemli olduğunu söyler.


Sandiya gittikten sonra Emniyet müdürü Arpita’ya boş yere Sandiya’dan şüphe ettiğini, hiçbir şeyden haberi de olmadığını söyler. Sandiya bilim adamlarını karşılar. Arpita gizlice onları takip eder. Sandiya bilim adamlarını belirlenen eve değil, farklı bir eve getirir. Arpita da an ve an onu izler. Sandiya bilim adamlarına güvenlik gereği adresi değiştirdiklerini söyler.


Bilim adamları içeri girdiğinden 3 terörist ortaya çıkar. Teröristler Sandiya’nın bütün bunları planladığını, şehirden kaçmak için kendilerine yardım ettiğini söyler. Arpita bunu gizlice dinleyince şok olur. Sandiya’nın bir hain olduğunu düşünür.


Rathi evinde Arun rahatsızlanır. Om onu muayene eder. Tansiyonunu çıktığını, hemen ilaç alması gerektiğini söyler. Suraj hemen Arun’un odasına gidip ilaç almak isterken, teröristlerin başında ki odanın kapısını kilitler. Babasına ilaç almak istiyorsa, kendisi ile kriket oynamasını, yenerse ilaç alacağını söyler. Suraj teröristle kriket oynayıp onu yener. Arun’a ilacını verir.


Sahte bilim adamları gerçek bilim adamları ile karşı karşıya gelir. Bu sırada olup biteni Arpita izler. Bilim adamları Sandiya’nın kendilerini sattığını söyler. Teröristler onları öldürmek istemediklerini, Puşkar’dan gidene kadar evde kalmalarını, aksi halde onları öldüreceğini söyler. Bu sırada Arpita yanında ki vazoyu düşürür. Sandiya Arpita ile yüz yüze gelince şok olur.


Arpita hemen kaçmaya, Sandiya da onu kovalamaya başlar. Arpita telefonu ile destek istemek ister. Sandiya bunu fark edip telefona ateş eder. Arpita gidecek bir yeri kalmayınca durur. Sandiya’nın yanında ki terörist Arpita’nın artık her şeyi bildiğini, onu öldürmeleri gerektiğini söyler. Sandiya terörist öldürmeden Arpita’nın kolunda vurur. Arpita camdan aşağıya düşer. Uçurumdan yuvarlanır.


Sandiya Rathi evine gelir. Teröristlerin başına Arpita’yı öldürdüğünü söyler. Sandiya’nın yanında ki terörist de bunu doğrular. Suraj bunların olmayacağını, Sandiya’nın bir katil olmadığını söyler. Teröristlerin başındaki adam telefonundan haberleri açar. Arpita’nın kaybolduğunu, uçurumun kenarında ki telefonuna ulaşıldığını, cesedi arandığını söyler.


Sandiya çok üzülür. Arpita’nın ölmemesini içinden geçirir. Teröristler planı sorar. Sandiya da Puşkar’a dikkat çekmek için bir yere gidip yemek yiyecekleri, daha sonra helikopterle Puşkar’dan çıkacaklarını söyler.


Sandiya ve ekibi 3 teröristi alıp yemek yemeğe giderler. Teröristler yola kendi resimlerini görünce gülerler. Sandiya’nın meşhur ettiğini, şimdi polis arabası ile yemek yemeğe gittiklerini söyler. Bir gurup halk yolda Sandiya’nın aracını durdurur. Teröristleri bulmasını ister. Sandiya onlara 12 saat vermesini, her şeyin normale döneceğini söyler. Rathi evinden kalan diğer terörist de giderken Puşkar’ı havaya uçurmak için bomba yapmaya başlar


8 Haziran Çarşamba Can Yoldaşım Bölüm Özeti

Sandiya Emniyet müdürlerinin de katıldığı resepsiyona, teröristleri bilim adamları kılığında getirir. Emniyet müdürü bilim adamları zannettiği teröristleri karşılar. Onlara çiçek verir. Sandiya polis teşkilatı adına ona heykel verir. Rathi evinde duran liderleri de Sandiya’nın verdiği heykelin içine girip, diğer teröristlerle birlikte kaçacaklarını düşünür.


Teröristleri yemek için masaya oturur. Bu sırada Sandiya’nın üzerindeki casus kalem sayesinde, Rathi evindeki herkes olanları an ve an izler. Sandiya bir arada kalemi yere bilerek düşürür ve kırar. Diğer teröristler bunun yanlışlıkla olduğunu zanneder. Sandiya yanlarında ki teröriste yalandan yalvarır. İstemeden kırdığını söyler. Bunun üzerine resepsiyondaki terörist, Rathi evindeki liderlerini arayıp, her şeyin yolunda olduğunu, kameranın yanlışlıkla kırıldığını söyler.


Arpita gözlerini hastanede açar. Hemen hastaneden çıkıp, üzerine şal geçirir. Emniyet müdürüne mesaj atar. Kapıda buluşmak ister. Sandiya da oraya gelir. Arpita Sandiya’yı selamlar. Gizli göreve devam ettiğini söyler. Sandiya, Emniyet müdürü ile birlikte planların işlediğini, gece teröristler uyuduğunda, baskın yapacakları konusunda sözleşir.


Sandiya ile birlikte diğer üç terörist Rathi evine döner. Teröristler Sandiya’nın plana sadık olduğunu söyler. Sandiya da hata yapmadan her istediklerini yaptığını söyler.


Sandiya Rathi evine gelir. Terörist onu kutlar. Tam bir hain olduğunu söyler. Sandiya herkese sakin olmasını, 12 saat sonra hayatları normale döneceğini söyler. Suraj sinirlenir ve kenarda oturan kızın bugün kına gecesi olduğunu ama şu an da ölüm korkusu ile yaşadığını söyler. Sandiya teröristlerden yarım isteyeceğini, bu konuda yardım edeceklerini söyler. Suraj ile Sandiya teröristlerin önünde kavga eder. Teröristler de bu kadar kötü olmadığını, kaldırımda oturan kızın kına gecesini akşam yapacaklarını söyler.


Rathi evinden kına hazırlıkları başlar. Her yer ışıklandırılır. Gece ilerleyen saatlerde Rathi evinini ışıkları yanıp sönmeye başlar. Sandiya vaktin geldiğini anlar. Kendi görüntülerinin yansımasını aktif edip, Suraj ile Sandiya kalabalık arasından kaçar. Santos onları fark eder ve onları karanlık yerde durdurur. Sandiya gerçeği açıklar ve kendilerine görünmesini ister. Santos gördüğü rüya aklına gelir ve ölmeyeceklerine dair söz vermesini ister.