Sosyal Medya

Can Yoldaşım 314. Bölüm Final Perşembe Tek Parça İzle

“Sandiya ve Suraj herkesi kurtarır. Terörist Sandiya ve Suraj’dan intikam almak için onları canlı bomba yapar. Suraj ve Sandiya ölür!” Sandiya ve Suraj çocukları kurtarır Sahte düğün sırasında halk kaçarTeröristler hologram sayesinde halkın kaçtığını fark etmez Sandiya Anuca ve Emily’i kurtarmak için geri gelir Sandiya ve Suraj dışında herkes kurtulur Asker mahalleye gelir Teröristler kandırıldığını anlar Çatışma çıkar Sandiya dört teröristten üçünü öldürür Son kalan terörist kaçar Son kalan terörist Sandiya’nın kız Kanak’ı rehin alır Sandiya kızı için teröristin dediklerini yapar Terörist Sandiya ve Suraj’dan Kanak’ın canı için vereceği ilacı içmesini ister Sandiya ve Suraj ilaç zannettiği bombayı içerler Terörist 30 dakika sonra 10 km çapında bomba patlayacağını söyler Suraj ve Sandiya kimsenin olmadığı bir yere gelir Bomba patlar Suraj ve Sandiya ölür


 

Santos’un konuşması ile başlar. Santos ondan söz vermesini, herkesin sağ salim kurtulmasını, herkesi kurtarırken, kendilerini ateş atamalarını ister. Sandiya herkesi kurtaracaklarında dair söz verir. Suraj ve Sandiya hemen çocukların olduğu odaya gider. Anuca’nın çaldığı anahtar ile kapıyı açmak istese de kilit açılmaz. Sandiya hemen yan taraftan tornavida alıp, pencereyi açar. Pencereden tüm çocukları teker teker çıkartmaya başlar.


Arpita ve ekibi mahallenin etrafını sarmaya başlar. Anuca ve en güvendiği personeli, Rathi evinin kapısına kadar gelir. Sandiya’dan işaret gelene kadar kesinlikle ateş edilmeyeceğini söyler.


Sandiya ve diğer çocuklar tam kapıdan çıkakken, bir terörist onları durdurur. Sandiya ve Suraj’ın ihanet ettiğini, şimdi herkesin içinde öleceğini söyler. Sandiya ve Suraj ağır adımlarla teröristin yanına gider.

Can Yoldaşım 314 Bölüm 9 Haziran Perşembe CANLI YAYIN İZLEMEK İÇİN TIKLA

Vansh böyle seslenir.

“Anne! Baba!”


Sandiya arkasını döndüğünde, Vansh annesine bıçak fırlatır. Sandiya o bıçakla teröristi etkisiz hale getirir. Sandiya tüm çocukları Arpita’ya teslim eder. Akabinde sahte düğünü izleyen halkın görüntüsü lazer sistemi ile yansıtılır. Halk yavaşça geri çekilmeye başlar. Teröristler bunu fark etmez. Halk Rathi evinden çıkıp uzaklaşmayı başarır. Geriye sadece teröristlerle dans eden Anuca, Emily ve Minakşi kalır.




Sandiya ve Suraj onları kurtarmak için dans edenlerin yanlarına gelir. Onların yerlerine aldıktan sonra, Minakşi, Emily ve Anuca da Rathi evinden çıkar. Teröristler çok eğlendiklerini söyler. Herkesin alkışlamasını ister. Lakin ses gelmez. Terörist kalabalığa ateş eder. Herkesin öylece sabit durduğunu görünce şok olur.


Heykelin ışık yaydığını, herkesin görüntüsünün kopyalandığını fark edince şok olur. Sandiya ve Suraj’ın kendilerine ihanet ettiğini, onları öldüreceğini söyler. Santos rüyasının gerçek olacağından çok korkarken, Suraj ve Sandiya birbirlerine bakar.

Can Yoldaşım 314. Bölüm Final Perşembe Tek Parça İzlemek için tıkla

Teröristlerin liderleri Sandiya ve Suraj’a kızar. Şimdi ölmeleri gerektiğini söyler. Santos çocuklarına bir şey yapma diye bağırır. Teröristler Hindistan yasalarını çok iyi bildiği için ellerinde Suraj ve Sandiya’yı rehin olarak alıp, Puşkar’dan çıkmak ister. Suraj orada duran gaz lambasını görür. O gaz lambası ile teröristlerin üzerine döker. Eline kumaş alıp yakar. Teröristlerinden biri, elindeki silahı düşürür. Sandiya ve Suraj oradan kaçar.


Sandiya saklansa da gidecekleri fazla bir yer yoktur. Açık pencere bulup, Rathi evinin içine girmeyi başarırlar. Teröristler de hemen onları takip peder. Sandiya ve Suraj üst kata çıkarlar. Bu sırada üst katın tahtası kırılır. Sandiya teröristlerin ortasına düşer. Teröristlerin lideri Sandiya’nın silahı bırakmasını, esirleri olması için üçten geriye doğru sayar. Suraj bunu fark eder. Teröristlerin üzerine sopa fırlatır. Akabinde onlara kırmızı toz biber döküp, hemen çıkıp kapıya yönelir.

Geriye kalan üç terörist Sandiya’nın peşinden gider. Sandiya ile Suraj çıkış kapısına giderken balkondan bir terörist ağ fırlatır. Sandiya ve Suraj ağa yakalanır. Bu esnada ordu ve polis ekipleri mahalleye girer. Çatışma çıkar. Sandiya ve Suraj kendilerini ağdan kurtarıp saklanır. Suraj balkonda duran teröristi gösterir. Sandiya onu vurur. Terörist ölür. Teröristlerin başında ki bunu görünce sinir krizi geçirir.


Arkadaşlarını öldüren Sandiya’yı öldürmek için bir terörist yerinden çıkar ve Sandiya’ya ateş etmeye başlar. Arpita ve Sandiya üzerlerine gelen teröristi de öldürür. Geriye teröristlerin liderli kalır. Tek başına aklınca kaçmak ister. Sandiya ile birlikte ordu teröristin peşine düşer. Arpita, Sandiya ve Suraj’ı durur. Santos’un kapıda beklediğini, polis ekiplerine direndiğini, Sandiya ve Suraj’ı görmeden gitmeyeceğine dair yemin ettiğini söyler.


9 Haziran Perşembe Can Yoldaşım Bölüm Özeti

Arpita, Sandiya ve Suraj’ı ikna eder. Ordu mahalle de teröristi aramaya başlar. Sandiya ve Suraj Santros ve Rathi ailesinin yanına gelir. Santos karşısında Suraj ve Sandiya’yı görünce çok mutlu olur. Onlara sarılır. Herkes tek tek Sandiya ve Suraj’a teşekkür eder.


Sandiya’nın telefonu çalar. Arayan numarayı tanıyamaz. Telefonu açar. Arayan son kalan teröristtir. Onlara büyük bir sürprizi olduğunu, hemen gizli geçirten gelmesini ister. Sandiya teslim olmasını ister. Terörist de ona Kanak elinde olduğunu, gelmez ise öldüreceğini söyler. Sandiya ve Suraj hemen gizli geçitten teröristin kaldığı dükkâna gider.


Sandiya ile Suraj teröristin yanına gider. Kanak’ı bırakmasını istese de terörist artık çok geç olduğunu, bir oyun oynayacaklarını, sonunda biri öleceğini söyler. Sandiya’dan şişelerden birini seçmesini ister. Sandiya ile Suraj aynı şişeyi seçer. Terörist onda ölüm olduğunu, hapı içerse Kanak’ın yaşayacağını söyler. Sandiya ve Suraj kızları Kanak yaşasın diye şişenin içindeki hapı içer. Bu sırada içeri askerler girer.

Terörist Sandiya’nın kazanamadığını, içtiği ilaç aslında bomba olduğunu, 30 dakika sora 10 km çapında herkesi öldüreceğini söyler. Doktorlar ve yetkililer kontrol eder. Teröristin doğru söylediğini anlayınca, Sandiya Rathi ailesi ile tek tek vedalaşır. Bu sırada Santos yoktur. Arun Suraj ve Sandiya’nın 30 dakika sonra öleceğini duyunca şok olur. Vikram abisine ölmemesini söyler. Bu sırada Santos gelir. Rathi evinde aarti yapıp, mutlu bir şekilde dışarı çıkınca herkesin yüzünden düşen bin parça olduğunu görür.


Santos ne olduğunu, neden herkesin ağladığını sorar. Suraj annesinin yanına gider. Yaşlılığında yanında olmayacağı için ondan özür diler. Santos birkaç gün tatile gidip gitmediğini sorar. Suraj hayır der. Santos nereye giderse gitsin birkaç gün sonra peşinden geleceğini söyler. Arun araya girer. Terörist Suraj ve Sandiya’ya bomba yedirdiğini, son 25 dakikaları kaldığını ve çıkarılamayan bomba olduğunu, 25 dakika sonra Suraj ve Sandiya’nın öleceğini söyler.


Santos duydukları karşısında şok olur. Sandiya ve Suraj’a kızar. Ölmeyeceklerine dair söz verdiğini söyler. Suraj annesinin ayaklarına kapanıp, duasını almak ister. Sandiya da ayaklarına kapanır. Lakin Santos Suraj ve Sandiya’nın ne zaman öleceğini takip eden kol saati alıp, Rathi evinin kapısını kilitler.


Suraj ve Sandiya annesinden kapıyı açmasını istese de Santos açmaz. Sandiya vakitleri kalmadığını söyler.


Sandiya ve Suraj el ele tutuşup, Puşkar sokaklarında koşmaya başlar. Halk Sandiya ve Suraj’ı selamlar. Teröristlerden kendilerini kurtardıkları için teşekkür ederler.


Sandiya ve Suraj en sonunda gölün kenarına gelirler. Gölün ortasına kadar platform üzerinde giderler. Sandiya pişman olup olmadığını Suraj’a sorar. Suraj hiçbir zaman pişman olmadığını, onunla ölmek gurur verici olduğunu söyler. Bu arada Santos ile Rathi ailesi gelir. Sandiya ve Suraj’ı uzaktan görüp, onlara dua ederler. Çok şiddetli bomba patlar. Sandiya ve Suraj ölür. Can Yoldaşım final bölümü olarak 314 bölüm burada son bulmuştur.