Sosyal Medya

Canım Annem 101. Bölüm 4 Temmuz Neden Yok?

Canım Annem 101. Bölüm 4 Temmuz Neden Yok? Canım Annem dizisinin yeni bölümü 18 Temmuz 2022 tarihinde ekrana geleceği belirtildi. Nazlı gördüğü rüyanın etkisinden kurtulmak için Murat’la karşı karşıya gelmemek için mutfağa gider. O gün Murat’ın evde olacak olmasına gerilir. Fakat Murat, Nazlı’ya izin vererek dışarı çıkmasını sağlar. Nazlı ve Hatice onun bu sert ve keskin tavrından rahatsız olurlar. Nazlı, Zeynep’i ihmal ettiği için böyle davrandığını düşünmektedir. Hatice ise, kendi kendine gelin güvey olduğu ve Nazlı’yı umutlandırdığı için pişmandır.


 

Canım Annem dizisinin yeni bölümü 18 Temmuz 2022 tarihinde ekrana geleceği belirtildi.

Nazlı, istemeyerek de olsa konaktan uzaklaşırken Zeynep ve Murat sürpriz için kolları sıvar. Nazlı, eve döndüğünde büyük bir sürprizle karşılaşır, duygusal anlar yaşanır. Hesapta olmayan şey ise Melek ve Asude’nin konağa dönmeleridir.


Onlar ve konaktaki diğerleri salondaki aile fotoğraflarını görünce şaşkına döner. Melek ve Asude öfkeyle bakmaktadır.

Kerem, cezaevine gönderilirken Oya’nın uçak saati yaklaşmıştır. Sümbül, kızının gidecek olmasından fazlasıyla memnundur.Kerem ve Elvan için ise Oya büyük bir hayal kırıklığı olmuştur.


CANIM ANNEM DİZİSİ 18 TEMMUZ’DA!

Canım Annem dizisinin yeni bölümü 18 Temmuz 2022 tarihinde ekrana geleceği belirtildi.




Rüstem amacına ulaştığı için keyiflenirken Yıldız engel olamadığı için eziklik ve çaresizlik içindedir. Ramo, Oya ile ilgili hayaller kursa da Oya’nın son anda karar değiştirmesi Sümbül ve Ramo’yu şoka uğratacaktır.

Bir aşk ve aile dramı Canım Annem yeni bölümleriyle hafta içi her gün 14:45’te TV8’de!



Diğer yandan konakta birlikte geçirecekleri uzun bir gün vardır. Zeynep’in isteğiyle bahçede piknik yaparken ister istemez aralarındaki mesafe kapanacaktır. Kerem çaresizce kafenin güvenlik kamerası görüntülerini beklerken Yıldız eli boş döner. Kerem tüm kurtulma umutlarını ortadan kaldırdığı gibi Elvan’ı da yıkıma uğratacaktır. Bu durumdan memnun olan tek kişi Rüstem’dir.

Her şey onun istediği gibi gitmektedir. Yıldız ise doğru zaman geldiğinde Kerem’i kurtaracak kozlarını bir kenara koysa da kızı için bugün ona ihanet etmekten başka şansı yoktur. Oya, Kerem’in başına gelen olay nedeniyle Hollanda’ya gitme fikrinden vazgeçer. Kerem için bir şeyler yapmaya kararlıdır. Bir aşk ve aile dramı Canım Annem yeni bölümleriyle hafta içi her gün 14:45’te TV8’de!


Canım Annem 101. Bölüm 4 Temmuz Tek Parça  İzlemek için tıkla