Sosyal Medya

Canım Annem 103. Bölüm 20 Temmuz Tek Parça İzle

Nazlı’nın küpeleri geri vermesi Murat’ı üzse de onu anlar. Hatice bu kararı onaylamaz ve Nazlı’ya ne yaparsa yapsın aşktan kaçamayacağını söyler. Yıldız, Oya’ya ayakkabı tokasının bir delil olamayacağını söyleyerek onu savuşturur.


 

Murat’ın ortaklık için verdiği emek boşa gitmek üzeredir. Ortaklık kuracağı iş adamı Zahit Bey, Nazlı ve Murat’ın evli olmadıklarını öğrenmiştir ve kandırıldığını düşünerek köprüleri atmak için geri döner. Ancak Nazlı her şeyi açıkça anlatarak ortaklığı kurtarır. Zahit bu bilgiyi nereden aldığını söylemese de Murat’ın da tahmin ettiği üzere bu bilgiyi veren kişi Furkan’dır. Furkan ve Melek bu plana çok güvenmektedirler ancak Nazlı faktörü her şeyi değiştirmiştir. Melek Nazlı’ya daha da çok bilenir. Furkan ise karşısına çıkan Yusuf’un söyledikleriyle sarsılır.

Ona karşı inkâr etse de tüm yaptıklarıyla yüzleşmek için bir başlangıçtır bu. Murat, ortaklığı kurtaran Nazlı’ya teşekkür etmek için iki kişilik bir yemek organize eder. Nazlı başta yemeğe herkesin katılacağını zannederken bunun baş başa bir yemek olduğunu öğrenip gidip gitmemekte ikilimde kararsız kalır. Sonunda buna cesaret edemez ve Murat’ı yarı yolda bırakır. Oya, Kerem için yapabileceği tek şeyi yaparak onun suçunu üstlenir.

Kerem’i içeriden çıkartmaya kararlıdır. Sümbül, kızının yeniden cezaevine girecek olması nedeniyle perişandır. Rüstem ise Oya sayesinde Kerem’in dışarı çıkma ihtimaliyle alt üst olur. Yıldız’dan bu defa Oya’yı ikna edip ifadesini geri aldırmasını ister. Tehdidi gene kızı üzerindendir. Yıldız bu sefer de Oya’yla uğraşmak zorunda kalacaktır. Diğer yandan Elvan’ın hayati tehlikesi devam etmektedir. Bir aşk ve aile dramı Canım Annem yeni bölümleriyle hafta içi her gün 14:45’te TV8’de!



Oya ve Yıldız Elvan’ın başında beklerken geçmişlerini geride bırakırlar. Melek İspanyol yatırımcı ile karşılaşacağını düşünerek Murat’ın yanında olması gerektiğini düşünür. Bunun için heyecanla hazırlanır. Murat, Nazlı’ya içinden geçenleri güzel bir dille söylemektedir. Nazlı’nın kafası ve duyguları karışsa da kendini kaptırmak istemez.

Elvan durumu ağırlaşınca Kerem’i Oya’ya emanet eder. Oya, Kerem’le görüşmeye gider. Oradan çıktığında radikal bir karar verir. Eve gelen Arap yatırımcI Melek’i şoka uğratmıştır. Murat, Nazlı’yı eşi olarak tanıtınca çileden çıkan Melek Furkan’ı arayarak durumu anlatır. Furkan, harekete geçerken Nazlı, Zeynep ve Murat mutlu aile tablosu çizer.



Yatırımcı Nazlı’nın oda tasarımı sayesinde sözleşmeye olumlu bakar. Evden mutlu ayrılan Zahit bir süre sonra öfkeyle geri döner. Bir aşk ve aile dramı Canım Annem yeni bölümleriyle hafta içi her gün 14:45’te TV8’de!



Hatice, Murat beyin Nazlı’ya olan duygularını açık ettiğinin farkındadır. Bunu Nazlı’ya kabul ettirmek ise oldukça zor olacaktır. Nazlı ilk defa yaşadığı bu duygunun aşk olduğunu kabullenmekte zorlanır. Murat yeni bir yatırım haberi alması Melek ve Asude’yi yeniden umutlandırır. Sümbül’ün sözleri Elvan’ın fenalaşmasına neden olur.

Kerem, Oya’ya onu görmek istemediğini söylese de Oya boş durmaz ve kafeye giderek bir ipucu arar. Yıldız’ın karşısına onun ayakkabı tokasıyla dikilir. Zeynep’in küpeleri bulması Nazlı ile Murat aşkını hızlandırırken Nazlı küpeleri geri vermeye karar verir.

Bir aşk ve aile dramı Canım Annem yeni bölümleriyle hafta içi her gün 14:45’te TV8’de!




Nazlı gördüğü rüyanın etkisinden kurtulmak için Murat’la karşı karşıya gelmemek için mutfağa gider. O gün Murat’ın evde olacak olmasına gerilir. Fakat Murat, Nazlı’ya izin vererek dışarı çıkmasını sağlar. Nazlı ve Hatice onun bu sert ve keskin tavrından rahatsız olurlar. Nazlı, Zeynep’i ihmal ettiği için böyle davrandığını düşünmektedir. Hatice ise, kendi kendine gelin güvey olduğu ve Nazlı’yı umutlandırdığı için pişmandır.


Nazlı, istemeyerek de olsa konaktan uzaklaşırken Zeynep ve Murat sürpriz için kolları sıvar. Nazlı, eve döndüğünde büyük bir sürprizle karşılaşır, duygusal anlar yaşanır. Hesapta olmayan şey ise Melek ve Asude’nin konağa dönmeleridir. Onlar ve konaktaki diğerleri salondaki aile fotoğraflarını görünce şaşkına döner. Melek ve Asude öfkeyle bakmaktadır.

Kerem, cezaevine gönderilirken Oya’nın uçak saati yaklaşmıştır. Sümbül, kızının gidecek olmasından fazlasıyla memnundur. Kerem ve Elvan için ise Oya büyük bir hayal kırıklığı olmuştur. Rüstem amacına ulaştığı için keyiflenirken Yıldız engel olamadığı için eziklik ve çaresizlik içindedir.

Ramo, Oya ile ilgili hayaller kursa da Oya’nın son anda karar değiştirmesi Sümbül ve Ramo’yu şoka uğratacaktır. Bir aşk ve aile dramı Canım Annem yeni bölümleriyle hafta içi her gün 14:45’te TV8’de!


Canım Annem 103. Bölüm 20 Temmuz Tek Parça  İzlemek için tıkla