Sosyal Medya

Canım Annem 105. Bölüm 22 Temmuz Tek Parça İzle

Nazlı, Murat’ın ayarladığı baş başa yemeğe gitmekten son anda vazgeçmiştir. Kendine itiraf edemese de Murat’la ilişkisinin geri dönüşsüz şekilde değişmesinden ve kendi duygularından korkmaktadır. Murat ise Nazlı’nın vazgeçişi nedeniyle çok kötü hisseder. Nazlı’yı huzursuz ettiğini düşünerek yaptığında pişman olur. Nazlı’dan özür diler ve bu, artık ona karşı mesafesini koruyacağı anlamına gelmektedir.


 

Nazlı, yemeğe gitmekten vazgeçerek Murat’ı çok üzdüğünü görünce onun yüzünü güldürecek bir şey düşünmüş ve dört yapraklı yonca işlediği bir mendili Murat’ın çalışma masasına bırakmıştır. Bu hediye aynı zamanda Nazlı’nın duygularına dair de Murat’a bir işaret verir. Nazlı sonunda duygularından korkmadan bir adım atmıştır. Ancak Melek’in buna izin vermesi mümkün değildir.


Furkan konusunda olduğu gibi Murat konusunda da Asude’yi Nazlı’ya karşı doldurur. Asude söz konusu oğlu olduğunda çok daha serttir. Nazlı’nın karşısına sarsılmaz öfkesi ve eziciliğiyle çıkar. Nazlı, Murat’a doğru attığı adımdan pişman olur. Murat annesinin Nazlı’ya söylediklerinden habersizce, kendi duygularının karşılık bulduğuna inanarak Nazlı’nın karşısına çıkar. O çok mutluyken Nazlı mecburen geri adım atarak Murat’ı bir kere daha hayâl kırıklığına uğratacaktır. Oya, ifadesinden vazgeçmediği için tutuklanıp cezaevine götürülmeyi beklemektedir.


Sümbül kızını yeniden hapse yollamanın çaresizliğiyle perişandır. Rüstem ise Kerem’in dışarı çıkacak olmasından son derece rahatsızdır. Tüm bunların ortasında yıkılmadan ayakta kalmaya çalışan Yıldız ise Oya’yı hapse göndermemek için çabalamaktadır. Oya’nın kendisine bir sinirle doğruları anlattığı konuşmanın ses kaydını almıştır. Bu sayede Oya’nın cezaevine girmesine engel olur. Ancak Oya’yla yüzleştiğinde cevap vermesi gereken bir soru vardır: Yıldız, Kerem’in hapisten çıkmasını neden istememektedir? Bir aşk ve aile dramı Canım Annem yeni bölümleriyle hafta içi her gün 14:45’te TV8’de!



Nazlı o zaman Murat’ı ne kadar üzdüğünü net olarak görür. Bunu telafi etmek adına aklında Murat için küçük ama değerli bir hediye vardır. Oya, Yıldız ve Sümbül’ün tüm vazgeçirme çabalarına rağmen inatla kararının arkasındadır. Kerem’e ve hastanedeki Elvan’a olan borcunu ödemeye kararlıdır.


Yıldız ne kadar uğraşırsa uğraşsın onu bir türlü vazgeçiremez. Oya’nın hapse girip Kerem’in dışarı çıkacağı zaman yaklaştıkça Rüstem’i hafakanlar basmaktadır. Yıldız’ı tehdit ederek Oya’yı vazgeçirmesi için zorlamaya devam eder. Yıldız’ın ise Oya’nın yalan ifade verdiğini ispatlamak için tek çaresi ona küçük bir oyun oynamaktır. Bir aşk ve aile dramı Canım Annem yeni bölümleriyle hafta içi her gün 14:45’te TV8’de!




Ona karşı inkâr etse de tüm yaptıklarıyla yüzleşmek için bir başlangıçtır bu. Murat, ortaklığı kurtaran Nazlı’ya teşekkür etmek için iki kişilik bir yemek organize eder.


Nazlı başta yemeğe herkesin katılacağını zannederken bunun baş başa bir yemek olduğunu öğrenip gidip gitmemekte ikilimde kararsız kalır. Sonunda buna cesaret edemez ve Murat’ı yarı yolda bırakır. Oya, Kerem için yapabileceği tek şeyi yaparak onun suçunu üstlenir.

Kerem’i içeriden çıkartmaya kararlıdır. Sümbül, kızının yeniden cezaevine girecek olması nedeniyle perişandır. Rüstem ise Oya sayesinde Kerem’in dışarı çıkma ihtimaliyle alt üst olur. Yıldız’dan bu defa Oya’yı ikna edip ifadesini geri aldırmasını ister.


Tehdidi gene kızı üzerindendir. Yıldız bu sefer de Oya’yla uğraşmak zorunda kalacaktır. Diğer yandan Elvan’ın hayati tehlikesi devam etmektedir. Bir aşk ve aile dramı Canım Annem yeni bölümleriyle hafta içi her gün 14:45’te TV8’de!




Canım Annem 105. Bölüm 22 Temmuz Tek Parça  İzlemek için tıkla