Sosyal Medya

Canım Annem 106. Bölüm 25 Temmuz Tek Parça İzle

Nazlı, yemeğe gitmekten vazgeçerek Murat’ı çok üzdüğünü görünce onun yüzünü güldürecek bir şey düşünmüş ve dört yapraklı yonca işlediği bir mendili Murat’ın çalışma masasına bırakmıştır. Bu hediye aynı zamanda Nazlı’nın duygularına dair de Murat’a bir işaret verir. Nazlı sonunda duygularından korkmadan bir adım atmıştır. Ancak Melek’in buna izin vermesi mümkün değildir.


 

Furkan konusunda olduğu gibi Murat konusunda da Asude’yi Nazlı’ya karşı doldurur. Asude söz konusu oğlu olduğunda çok daha serttir. Nazlı’nın karşısına sarsılmaz öfkesi ve eziciliğiyle çıkar. Nazlı, Murat’a doğru attığı adımdan pişman olur.


Murat annesinin Nazlı’ya söylediklerinden habersizce, kendi duygularının karşılık bulduğuna inanarak Nazlı’nın karşısına çıkar. O çok mutluyken Nazlı mecburen geri adım atarak Murat’ı bir kere daha hayâl kırıklığına uğratacaktır. Oya, ifadesinden vazgeçmediği için tutuklanıp cezaevine götürülmeyi beklemektedir.


Sümbül kızını yeniden hapse yollamanın çaresizliğiyle perişandır. Rüstem ise Kerem’in dışarı çıkacak olmasından son derece rahatsızdır. Tüm bunların ortasında yıkılmadan ayakta kalmaya çalışan Yıldız ise Oya’yı hapse göndermemek için çabalamaktadır. Oya’nın kendisine bir sinirle doğruları anlattığı konuşmanın ses kaydını almıştır.

Bu sayede Oya’nın cezaevine girmesine engel olur. Ancak Oya’yla yüzleştiğinde cevap vermesi gereken bir soru vardır: Yıldız, Kerem’in hapisten çıkmasını neden istememektedir? Bir aşk ve aile dramı Canım Annem yeni bölümleriyle hafta içi her gün 14:45’te TV8’de

Canım Annem 106. Bölüm canlı yayın izlemek için tıkla

Canım Annem 106. Bölüm tv yayın saatinde sitemize yüklenecektir





Canım Annem 106. Bölüm 25 Temmuz Tek Parça  İzlemek için tıkla