Sosyal Medya

Canım Annem 108. Bölüm 27 Temmuz Tek Parça İzle

Asude bir hareketiyle, önüne bir önlük atarak Nazlı’yı evin hizmetçisi konumuna getirmiştir. Nazlı kırılsa da Zeynep için dişini sıkar. Asude’ye ve onun misafirlerine hizmet etmeyi kabul eder. Ancak Nazlı için çok zor bir gün olacaktır. Asude’nin aşağılamaları, misafirlerin alaycılıkları ve her hareketinin titizlikle incelenmesi Nazlı için bitmez bir çileye çevirir o günü.


 

Asude Misafirleriyle birlikte Nazlı’yı aşağılarken Melek bundan büyük keyif almaktadır. Şantiyede işle ilgili açıkça tehdit alan Murat korkmadığını ve kararlı olduğunu işçilere gösterir. Hatice Nazlı’nın durumunu Murat’a haber vermiştir. Bu sırada Murat’ın işteki sıkıntısını da öğrenir. Murat, Hatice’den Nazlı’nın kendisine olan duygularını da öğrenmiştir.

Onun söyledikleriyle yerinden ok gibi fırlarken Nazlı Asude’nin bilerek döktüğü çayı temizlemektedir. Bu olayın tam üstüne gelen Murat herkesi şaşkına çevirecektir. Oya, Yıldız’ın engellemelerine rağmen izini sürdüğü İsmail’e ulaşmak üzeredir. Bu durumu haber alan Rüstem olaya el koyar. İsmail kaçarken Oya yaralanmıştır. Bir aşk ve aile dramı Canım Annem yeni bölümleriyle hafta içi her gün 14:45’te TV8’de!



Asude Nazlı’yı aşağılarken Melek’i de müstakbel gelini olarak tanıtır misafirlere. Buna tanık olmak da ayrıca zordur Nazlı için. Murat ise karşılaştığı tehditler için harekete geçer ve dosta düşmana duruşunu belli eder.

Oya, kafeye uyuşturucu paketini koyan adamın peşine düşer. Gözü karartmıştır ve adamın peşini bırakmaya niyeti yoktur.


Bunun için Ramo’dan yardım ister. Ancak Kerem’in cezaevinden çıkmasını istemeyen Ramo bu haberi Rüstem’e uçurur. Oya farkında olmadığı üzere Kerem için tek başına mücadele etmektedir.

Kerem ise cezaevinde uzun uzun düşünme fırsatı bulmuştur. Oya’yla ayrılmış olması da geçmişi düşünmesine olanak verir. Geçmiş ise Yıldız demektir onun için.


Bir aşk ve aile dramı Canım Annem yeni bölümleriyle hafta içi her gün 14:45’te TV8’de!




İşlediği mendilin Murat için olmadığına onu inandırmayı başarmıştır ancak bir yandan Asude’nin sürekli üzerinde gezinen bakışları diğer yandan inkâr etmek zorunda kaldığı duygularıyla konağa adım attığı ilk günden bu yana orada hiç olmadığı kadar çaresiz kalır. Asude ise Nazlı’ya yerini kanıksatma konusunda son derece katıdır.


Onun bir çalışan olduğunu altının çizmek için planladığı şey Nazlı’yı çok incitecektir. Diğer yandan Murat işiyle ilgili olarak tehditler almaya başlar. Tehlike yaklaşmaktadır.


Oya Kerem yerine cezaevine girmeyi istese de Yıldız sayesinde dışarıdadır. Kerem’in içeride kalmasına neden olan Yıldız’a çok öfkelidir. Kerem’i kurtarmak için her şeyi yapmaya hazır olan Oya, kafeye uyuşturucu paketini koyan adamın izine ulaşır.

Kerem için kendini tehlikeye atmaktan geri durmayacaktır. Hayati tehlikeyi atlatıp taburcu olan Elvan oğlunun kurtuluşu için Yıldız’ı tek umudu olarak görmektedir. Yıldız ise bir yanda kızı bir yanda Kerem, eli kolu bağlıdır. Bir aşk ve aile dramı Canım Annem yeni bölümleriyle hafta içi her gün 14:45’te TV8’de!


Canım Annem 108. Bölüm 27 Temmuz Tek Parça  İzlemek için tıkla