Sosyal Medya

Canım Annem 110. Bölüm 29 Temmuz Tek Parça İzle

Murat gördüğü manzara karşısında deliye döner. Herkesin içinde Nazlı’yı korurken annesine de meydan okur. Bu duruma bozulan Asude öfkeden deliye dönerken Melek Hatice’yle ilgili Asude’yi doldurmaktadır. Murat, Nazlı ve Zeynep birlikte parka giderler. Zeynep çok eğlenirken Nazlı olanlardan rahatsız Murat’a teşekkür eder. Hatice, Asude’nin gözdağıyla tedirgin olur.


 

Murat annesinin Nazlı’ya davranışlarına tanık olup buna engel olduktan sonra Nazlı’yla arasındaki mesafe bir parça kapanır. Murat Nazlı’nın orayı kendi evi gibi görmesini istemektedir. Onu rahat ettirmek için ne gerekiyorsa yapmaya hazırdır. En önemlisi de ondan kendisine ismiyle hitap etmesini ister. Nazlı için ise henüz erkendir bu anlamda.

Oğlunun Nazlı’yla ilgili tavırlarına ciddi anlamda kafa yoran Asude, Murat’ın Nazlı’ya karşı bir şeyler hissettiğinden şüphelenmeye başlar. Bu konuda Melek’ten istediği cevapları alamayınca Furkan’ın karşısına çıkar. Furkan’a zor sorular soracak ve o soruların cevapları Asude’yi bazı kararlar vermeye götürecektir. Nazlı ve Murat arasındaki mesafe yeniden kapanırken bu defa tehlike dışarıdan yaklaşmaktadır.


Murat’a yönelik tehditler ilerlemiştir. Murat artık namlunun ucundadır. Oya atlattığı ciddi tehlikenin ardından Yıldız’ın evindedir. Rüstem’in tehdidiyle Kerem’i cezaevinde tutan Yıldız, onu kurtarmak için gözünü karartmış olan Oya’yla bir aradayken kendisi için her şey daha zor olacaktır. Oya, Kerem’e kurulan kumpasla ilgili olarak daha önce rastladığı izleri, Yıldız’ın evinde bulduğu diğer izlerle birleştirdiğinde ondan şüphelenmeye başlayacaktır. Yıldız Rüstem’in tehdidi nedeniyle girdiği yolun sonuna gelmektedir. Bir aşk ve aile dramı Canım Annem yeni bölümleriyle hafta içi her gün 14:45’te TV8’de!




Yusufla karşılaşan Furkan Nazlı’yı hala unutamamıştır. Oya, kendine geldiğinde başucunda Yıldız vardır. Yıldız’ın evinde dinlenen Oya, adamı kaçırmanın üzüntüsü içindedir.

Yıldız, Oya’ya yalan söylemeye devam eder.

Fazlasıyla suçlu hisseden Yıldız bilgisayarında kayıtları izlediği sırada Oya’nın da orada olduğunu fark etmez.


Murat, Nazlı’ya samimi bir teklifte bulunarak onu şaşırtır.

Bir aşk ve aile dramı Canım Annem yeni bölümleriyle hafta içi her gün 14:45’te TV8’de!




Bir aşk ve aile dramı Canım Annem yeni bölümleriyle hafta içi her gün 14:45’te TV8’de!

Canım Annem 110. Bölüm 29 Temmuz Tek Parça  İzlemek için tıkla