Sosyal Medya

Canım Annem 111. Bölüm 1 Ağustos Tek Parça İzle

Murat annesinin Nazlı’ya davranışlarına tanık olup buna engel olduktan sonra Nazlı’yla arasındaki mesafe bir parça kapanır. Murat Nazlı’nın orayı kendi evi gibi görmesini istemektedir. Onu rahat ettirmek için ne gerekiyorsa yapmaya hazırdır. En önemlisi de ondan kendisine ismiyle hitap etmesini ister. Nazlı için ise henüz erkendir bu anlamda.


 

Murat’ın sahibi olduğu şantiye, bir süredir Murat’ı tehdit eden kişiler tarafından basılır. Şantiyede sıkılan silahın sesini ise telefonda Nazlı duyar. Murat’a ulaşamayınca kendini yollara vuracak ve duyduğu silah sesine, tehditlere aldırmadan Murat için şantiyeye gidecektir.

Murat’ı şantiyede bulamadığında ise onu kaybetme korkusunu iliklerine kadar hissedecektir. Murat’ın tehlikede olduğunu öğrenen Melek ortalığı aya kaldırır ve Zeynep babasının tehlikede olduğunu öğrenir.

Zeynep’in hasta kalbi bunu kaldırmaz ve bir krizin eşiğine gelir. Nazlı bunun hesabını sormak için Melek’in karşısına dikilecektir.


Asude oğlunun Nazlı’ya âşık olduğunu Furkan’dan öğrenir. İşlerin zannettiğinden de zor olduğuyla yüzleşmek zorundadır. Ancak oğlunun duygularına rağmen Nazlı’yı Murat’a yaklaştırmamaya son derece kararlıdır.

Oya, Kerem’in hapiste kalmasına neden olan kişinin Yıldız olduğunu öğrenir. Yıldız’ın çocuğuyla tehdit edildiğinden habersiz onu her şeyin suçlusunu olarak görür.


Polise gitmek için hareket ettiğinde ise Yıldız onu mecburen bayıltıp alıkoyacaktır. Yıldız’ın planı kendini feda etmesi gerekse de herkesi aynı anda kurtarmaktır.

Kerem’e her şeyi itiraf ettiği bir video kaydından sonra yaptıklarının hesabını sormak ve çocuğunu kurtarmak için Rüstem’in karşısına dikilmeye hazırdır. Bir aşk ve aile dramı Canım Annem yeni bölümleriyle hafta içi her gün 14:30'da TV8’de!



Oğlunun Nazlı’yla ilgili tavırlarına ciddi anlamda kafa yoran Asude, Murat’ın Nazlı’ya karşı bir şeyler hissettiğinden şüphelenmeye başlar. Bu konuda Melek’ten istediği cevapları alamayınca Furkan’ın karşısına çıkar.

Furkan’a zor sorular soracak ve o soruların cevapları Asude’yi bazı kararlar vermeye götürecektir.


Nazlı ve Murat arasındaki mesafe yeniden kapanırken bu defa tehlike dışarıdan yaklaşmaktadır.



Murat’a yönelik tehditler ilerlemiştir. Murat artık namlunun ucundadır. Oya atlattığı ciddi tehlikenin ardından Yıldız’ın evindedir.

Rüstem’in tehdidiyle Kerem’i cezaevinde tutan Yıldız, onu kurtarmak için gözünü karartmış olan Oya’yla bir aradayken kendisi için her şey daha zor olacaktır.


Oya, Kerem’e kurulan kumpasla ilgili olarak daha önce rastladığı izleri, Yıldız’ın evinde bulduğu diğer izlerle birleştirdiğinde ondan şüphelenmeye başlayacaktır.

Yıldız Rüstem’in tehdidi nedeniyle girdiği yolun sonuna gelmektedir. Bir aşk ve aile dramı Canım Annem yeni bölümleriyle hafta içi her gün 14:45’te TV8’de!



Bir aşk ve aile dramı Canım Annem yeni bölümleriyle hafta içi her gün 14:45’te TV8’de!

Canım Annem 111. Bölüm 1 Ağustos Tek Parça  İzlemek için tıkla