Sosyal Medya

Canım Annem 112. Bölüm 2 Ağustos Tek Parça İzle

Murat’ın sahibi olduğu şantiye, bir süredir Murat’ı tehdit eden kişiler tarafından basılır. Şantiyede sıkılan silahın sesini ise telefonda Nazlı duyar. Murat’a ulaşamayınca kendini yollara vuracak ve duyduğu silah sesine, tehditlere aldırmadan Murat için şantiyeye gidecektir. Murat’ı şantiyede bulamadığında ise onu kaybetme korkusunu iliklerine kadar hissedecektir. Murat’ın tehlikede olduğunu öğrenen Melek ortalığı aya kaldırır ve Zeynep babasının tehlikede olduğunu öğrenir.


 

Nazlı bütün gün Murat için endişelendikten sonra onu karşısında gördüğünde hiç düşünmeden boynuna sarılır. İlk defa kendiliğinden bu kadar yakındırlar. Murat’ın aldığı tehditler konakta ana gündemdir. Ancak Asude için bir gündem daha vardır. O da Nazlı ve Murat arasında ilerlemekte olan duygusal durumdur. Asude Nazlı’nın karşısına çıkıp her şeyin farkında olduğunu söyleyerek onu doğrudan frenlemiş olur. Murat Nazlı’nın kendisi için nasıl endişelendiğini ve döndüğünde boynuna sarılışını gördükten sonra iyice cesaretlenir. Gelinen noktada Nazlı’ya açılmamak için bir neden göremez. Nazlı ise Murat’a olan hisleri kadar Asude’nin sözlerini de göz önünde bulundurmaya mecburdur. Oya, Yıldız tarafından evde alıkonmuş hâldedir. Eli kolu bağlı, çaresiz kalmıştır. Yıldız ise çoktan Rüstem’in karşısına çıkmıştır. Kızını ondan almak için gözünü çoktan karartmış olan Yıldız Rüstem’i yaralar ancak gene de kızını kaçırmayı başaramaz. Umudu tükenmiş hâlde geri döndüğünde cezasını çekmeye razı bir hâldedir. Oya için ise artık Yıldız’ı ihbar etmek ve Kerem’i özgürlüğüne kavuşturmak eskisi kadar kolay değildir. Bir aşk ve aile dramı Canım Annem yeni bölümleriyle hafta içi her gün 14:30'da TV8’de!



Zeynep’in hasta kalbi bunu kaldırmaz ve bir krizin eşiğine gelir. Nazlı bunun hesabını sormak için Melek’in karşısına dikilecektir.


Asude oğlunun Nazlı’ya âşık olduğunu Furkan’dan öğrenir. İşlerin zannettiğinden de zor olduğuyla yüzleşmek zorundadır. Ancak oğlunun duygularına rağmen Nazlı’yı Murat’a yaklaştırmamaya son derece kararlıdır.

Oya, Kerem’in hapiste kalmasına neden olan kişinin Yıldız olduğunu öğrenir. Yıldız’ın çocuğuyla tehdit edildiğinden habersiz onu her şeyin suçlusunu olarak görür.


Polise gitmek için hareket ettiğinde ise Yıldız onu mecburen bayıltıp alıkoyacaktır. Yıldız’ın planı kendini feda etmesi gerekse de herkesi aynı anda kurtarmaktır.

Kerem’e her şeyi itiraf ettiği bir video kaydından sonra yaptıklarının hesabını sormak ve çocuğunu kurtarmak için Rüstem’in karşısına dikilmeye hazırdır. Bir aşk ve aile dramı Canım Annem yeni bölümleriyle hafta içi her gün 14:30'da TV8’de!


Bir aşk ve aile dramı Canım Annem yeni bölümleriyle hafta içi her gün 14:45’te TV8’de!

Canım Annem 112. Bölüm 2 Ağustos Tek Parça  İzlemek için tıkla