Sosyal Medya

Canım Annem 114. Bölüm 4 Ağustos Tek Parça İzle

Murat Nazlı için bir adım atmaya hazır olduğunu açık şekilde göstermiştir. Ancak Nazlı Asude’nin uyarıları nedeniyle kendini tutmak zorunda kalır. Murat ona yaklaşmaya çalıştığı her seferde Nazlı’nın kulaklarında Asude’nin sözleri yankılanmaktadır. Hem Nazlı’yla arasındaki mesafeyi istediği gibi aşamayan Murat hem de duygularını bastırmak zorunda olan Nazlı için zordur bu durum.


 

Furkan Murat için namlunun önüne atlasa da çabası yeterli olmaz ve Murat kendi bahçesinde vurulur. Herkes perişan hâlde Murat’ın ameliyattan sağ salim çıkmasını beklerken onun durumu parlak değildir. Melek Murat’ı kaybetmekle yüzleştiğinde içindeki karanlık taraf yeniden kendini göstermeye başlar. Hırsı üzüntüsüne baskın gelmektedir. Nazlı ise Murat için her şeyi yapabilecek hâldeyken çaresizdir. Murat’ın ameliyat sonrası kendi ismini sayıkladığını öğrenen Nazlı onun başına gider. Murat kızını Nazlı’ya emanet eder ve daha fazla konuşamayarak gözleri kapanır.

Yıldız, Kerem’e her şeyi itiraf etmek için cezaevinden içeri girmek üzereyken Oya yetişir. Yıldız’ın kızını kurtarmak için bir planı vardır. Yıldız hiç beklemediği anda uzanan bu yardım eline sarılır. Karşısına çıkıp alt edemediği Rüstem’den kurtulmak için Oya’nın planına uyacaktır. Rüstem ise Yıldız’ı iyice avcuna almıştır. Ona her istediğini yaptırabileceğini düşünürken alanının daralmakta olduğundan habersizdir. Bir aşk ve aile dramı Canım Annem yeni bölümleriyle hafta içi her gün 14:30'da TV8’de!



Melek, Asude’nin Murat’ın hislerinden haberdar olduğunu anlar ve küçük bir oyunla Asude’yi net bir şekilde yanına çeker. Murat’a yönelik sürmekte olan tehdit ise bahçeye kadar girmiştir.

Bahçede patlayan silah herkesin tehlikede olduğunu açık şekilde gösterir. Namlunun ucunda ise doğrudan Murat vardır. Kızını Rüstem’den kurtaramayan Yıldız bir teslimiyet ve umutsuzluk içindedir.


Oya’nın kendisini ihbar etmesini ve gözaltına alınmayı bekler. Oya ise bir yanda Kerem bir yanda Yıldız’ın bebeği varken ne karar vereceğinden bir türlü emin olamaz.

Kerem’i dışarı çıkartmak için yanıp tutuşsa da Yıldız’ın ne denli acı çektiğini gömüştür ve son hamleyi bir türlü yapamaz.

Yıldız ise cezasını çekmeye razıdır. İtirafını herkesten önce Kerem’e yapmak için cezaevine gider.


Bir aşk ve aile dramı Canım Annem yeni bölümleriyle hafta içi her gün 14:30'da TV8’de!




Bir aşk ve aile dramı Canım Annem yeni bölümleriyle hafta içi her gün 14:45’te TV8’de!

Canım Annem 114. Bölüm 4 Ağustos Tek Parça  İzlemek için tıkla