Sosyal Medya

Canım Annem 116. Bölüm 8 Ağustos Tek Parça İzle

Hastanede gergin bekleyiş sürerken Nazlı Murat’ın odasında onun duyduğunu hissederek güç verir. Asude ve Melek durumdan rahatsız da olsalar uğraşmazlar. Murat’ın iyi haberinin ardından kan nakli gerekir. Sadece Nazlı’nın kan grubu uyar. Murat, o sırada gözlerini açınca aralarında duygusal bir çekim olur. Asude istemeyerek de olsa ilk etapta teşekkür eder. Melek, Nazlı’nın yine kahraman olmasını engellemek için Asude’yi ona karşı doldurur. Asude, kan parasını ödeyerek onu eve göndermek ister. Fakat Nazlı Murat’a onu bırakmayacağına dair söz verdiği için gitmekten son anda vazgeçer.


 

Murat, gözlerini açtığında Nazlı’nın söylediği her şeyi duyduğunu anlarız. Nazlı bu defa kaçmaz minik de olsa bir itirafta bulunur. Buna şahit olan Melek ve Asude şoka girerken Asude derhal büyük bir plkan yapar. Nazlı’ya anlayışla yaklaşırken Murat bu duruma fazlasıyla sevinir. Melek, kendini dışlanmış hissederek Asude’ye bilenir. Konaktan gitmesi planın bir parçası olmasına rağmen öfke içinde veda eder. Bu vesileyle Furkan ile Murat aralarını düzeltir. Asude Murat’ Nazlı’yla ilgili şaşırtıcı bir teklifle gelir. Ramo’nun götürdüğü metruk yerde kimse yoktur. Yıldız bir çocuk eşyasını alıp kızından bir ipucu olarak yanından ayırmaz. Oya, Ramo’yu sıkıştırır fakat ağzından laf alamaz. Sonunda Rüstem’e tuzak kurmaya karar verirler. Bu konuda en büyk yardımcıları yine Ramo’dur. Elvan Rüstem’in hareketlerinden şüphelenmiştir. Yıldız, kızına kavuşmak için kabul etse de içi rahat değildir. Bir aşk ve aile dramı Canım Annem yeni bölümleriyle hafta içi her gün 14:30'da TV8’de!



Evde Zeynep, Murat’ın vurulduğu yerdeki kanı görmüş ve ne olduğunu bilemese de mutsuz olmuştur.

Oya, Rüstem’in telefonunda Ramo’yla görüşmelerini görür. Oya ve Yıldız Rüstem’in rol yaptığını öğrendikten sonra Ramo’nun peşine düşerler.

Oya onu köşeye sıkıştırıp çocuğun kaldığı yeri öğrenmeye çalışır. Bu sırada Yıldız ve Oya arasındaki bağlar günden güne güçlenmektedir.


Ramo’nun onları getirdiği eve girmek üzere birlikte hareket edeceklerdir. Bir aşk ve aile dramı Canım Annem yeni bölümleriyle hafta içi her gün 14:30'da TV8’de!





Yıldız, Kerem’e her şeyi itiraf etmek için cezaevinden içeri girmek üzereyken Oya yetişir. Yıldız’ın kızını kurtarmak için bir planı vardır. Yıldız hiç beklemediği anda uzanan bu yardım eline sarılır.

Karşısına çıkıp alt edemediği Rüstem’den kurtulmak için Oya’nın planına uyacaktır. Rüstem ise Yıldız’ı iyice avcuna almıştır.


Ona her istediğini yaptırabileceğini düşünürken alanının daralmakta olduğundan habersizdir. Bir aşk ve aile dramı Canım Annem yeni bölümleriyle hafta içi her gün 14:30'da TV8’de!



Bir aşk ve aile dramı Canım Annem yeni bölümleriyle hafta içi her gün 14:45’te TV8’de!

Canım Annem 116. Bölüm 8 Ağustos Tek Parça  İzlemek için tıkla