Sosyal Medya

Canım Annem 117. Bölüm Fragmanı

Canım Annem 117. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!


 

Nazlı, isteme mevzusunu duyunca belli etmese de çok mutlu olur. Babasına müjdeyi hemen verir. Hatice ve Nazlı birbirlerine destek olmaya devam ederken Asude’nin ona birtakım sürprizleri olur. Nazlı şaşkınlık ve mutluluk içinde istemeye hazırlanırken Sümbül de sosyete girme hayaliyle kendini oyalamaktadır. Nazlı, babasına hikayenin hepsini anlattığında Hatice gerçeği itiraf etmek durumunda kalır. Halit öğrendiği gerçekle sarsılır. 

Elvan Rüstem’in peşine düşse de izini kaybedip geri döner. Rüstem’i tuzağa düşüren Oya, Yıldız ve Ramo onu konuşturmayı başaramazlar. Oya eski günleri de hatırlayınca sinir krizinin eşiğinden döner. Yıldız kızıyla ilgili umutsuzluğa sürüklenirken Rüstem’in tehditlerinden korkan Ramo ikilemde kalır. Bir aşk ve aile dramı Canım Annem yeni bölümleriyle hafta içi her gün 14:30'da TV8’de!




Murat, gözlerini açtığında Nazlı’nın söylediği her şeyi duyduğunu anlarız. Nazlı bu defa kaçmaz minik de olsa bir itirafta bulunur. Buna şahit olan Melek ve Asude şoka girerken Asude derhal büyük bir plkan yapar. Nazlı’ya anlayışla yaklaşırken Murat bu duruma fazlasıyla sevinir. Melek, kendini dışlanmış hissederek Asude’ye bilenir.


Konaktan gitmesi planın bir parçası olmasına rağmen öfke içinde veda eder. Bu vesileyle Furkan ile Murat aralarını düzeltir. Asude Murat’ Nazlı’yla ilgili şaşırtıcı bir teklifle gelir.

Ramo’nun götürdüğü metruk yerde kimse yoktur. Yıldız bir çocuk eşyasını alıp kızından bir ipucu olarak yanından ayırmaz. Oya, Ramo’yu sıkıştırır fakat ağzından laf alamaz.


Sonunda Rüstem’e tuzak kurmaya karar verirler.

Bu konuda en büyk yardımcıları yine Ramo’dur. Elvan Rüstem’in hareketlerinden şüphelenmiştir. Yıldız, kızına kavuşmak için kabul etse de içi rahat değildir.


Bir aşk ve aile dramı Canım Annem yeni bölümleriyle hafta içi her gün 14:30'da TV8’de!



Canım Annem 117. Bölüm Fragmanı


Canım Annem I 116. Bölüm | "ARTIK KAÇAMAZSIN!"