Sosyal Medya

Canım Annem 120. Bölüm Son Bölüm İzle! 12 Ağustos Tek Parça İzle

Canım Annem yeni bölüm izle! Nazlı ve Murat bir rüyada gibidirler. Her şey mükemmel gitmektedir. Ailelerin tanışmasının ardında romantik bir atmosferde Murat Nazlı’ya evlenme teklif eder ve parmağına yüzüğü takar. İkisi de her şeyin böylesi iyi gittiğine inanamamaktadır. Ancak bilmedikleri şey Asude’nin onları ayırmak için çoktan harekete geçmiş olduğudur. Asude Melek aracılığıyla planını hayata geçirmeye başlar. Melek konaktan gönderilip Murat’tan uzaklaştırılmasının sinirini atamadan Asude’nin direktiflerini yerine getiren birine dönüşmüştür.


 

Murat telefonuna gelen gizemli mesajın sahibiyle görüşmeye gittiğinde büyük bir şok yaşar. Mesajı atan kişi, daha önce Cemre’nin yanında çalıştığını söyleyen bir kadındır. Kadın Murat’a, Cemre’nin onu aldatmadığını, ona kendisinin iftira attığını söyler. Murat allak bullak olur. Cemre’ye haksızlık yaptığını düşünerek büyük bir suçluluk içine girer. Bu duygusundan Nazlı’ya bahsedemez. Nazlı ise Murat’ın kendisinden bir şeyler sakladığını anlamıştır. Tüm bu oyunu kuran Asude ise taşları yavaş yavaş dizmeye devam etmektedir. Murat ve Nazlı arasında görünürde bir denge unsuruyken aslında onları birbirinden uzaklaştırmaktadır. Murat’ın Cemre’nin fotoğrafına bakarak günah çıkardığı anlara denk gelen Nazlı tam da Asude’nin istediği noktaya sürüklenmeye başlayacaktır. Yıldız ve Ramo bebeği alıp çıkacaklarken Rüstem’in adamı önlerini kesmiştir. Ramo adamla boğuşurken adamın patlayan silahı nedeniyle istemeden onu öldürür. Ramo için her şeyin ötesinde bir durumdur bu. Kurtulamayacağı bir suçluluk duygusuna kapılır. Teslim olmaya karar verir. Yanında Yıldız ve Oya’yla teslim olmaya gittiğinde üçünü bu defa yeni bir sürpriz beklemektedir. Rüstem oyununu çoktan kurmuştur ve onlara reddedemeyecekleri bir teklifle gelmiştir. Bir aşk ve aile dramı Canım Annem yeni bölümleriyle hafta içi her gün 14:30'da TV8’de!



Nazlı’dan kurtulup Murat’la bir araya gelme umuduyla katlanmaktadır hepsine. Emeklerinin karşılığını verecek oyunun ilk perdesi hızlıca başlar. Murat’ın telefonuna gelen gizemli bir mesaj pimi çekilmiş bir bomba etkisi yaratacaktır. Rüstem’den kızının yerini öğrenen Yıldız vakit kaybetmeden Ramo’yla beraber adrese gider. Ancak kimseyi bulamaz. Rüstem’in adamı ertesi sabah dönecektir eve.


Nereye gittiği bilinmezken Yıldız’ın bebeğini de beraberinde götürmüştür. Yıldız’ın hayatındaki en uzun gecelerden biri olacaktır bu. Ertesi sabah Yıldız ve Ramo adamın bebeği geri getirip bıraktığı eve girmeyi başarırlar. Yıldız kızını bağrına basar ancak evden çıkmaları kolay olmayacaktır. Çünkü bilmedikleri üzere Rüstem onu alıkoydukları yerden kurtulmuştur çoktan. Bir aşk ve aile dramı Canım Annem yeni bölümleriyle hafta içi her gün 14:30'da TV8’de!



Bu büyük sırla ne yapacağını bilemeden olayların akışında yuvarlanmaktadır âdeta. Ancak bunu kolay sindiremeyeceği açıktır. Asude’nin birdenbire Nazlı’yı kabullenmesini herkes oğlunun atlattığı tehlikeye ve onu kaybetmenin eşiğine gelmesine yorar. Oysa Asude sadece rolünü oynamaktadır.

Onun kirli işini geriden yürütense Melek’tir. Asude’nin planları gerçekleşirse kaybeden Nazlı ve Murat olacaktır. Oya ve Yıldız, Ramo’nun da yardımıyla Rüstem’i alıkoymayı başarırlar. Sırada onu konuşturmak vardır. Rüstem inatla konuşmaz. Yıldız sabrını korumaya çalıştıkça Rüstem bunu psikolojik bir savaşa çevirir. Ancak Rüstem’in de çok az kişinin bildiği bir zayıf noktası vardır. Ramo o zayıf noktayı bilen az kişiden biridir. Rüstem’i konuşturup Yıldız’ın bebeğinin yerini öğrenmek için o zayıf nokta tek çareleridir. Bir aşk ve aile dramı Canım Annem yeni bölümleriyle hafta içi her gün 14:30'da TV8’de!



Elvan Rüstem’in peşine düşse de izini kaybedip geri döner. Rüstem’i tuzağa düşüren Oya, Yıldız ve Ramo onu konuşturmayı başaramazlar.

Oya eski günleri de hatırlayınca sinir krizinin eşiğinden döner. Yıldız kızıyla ilgili umutsuzluğa sürüklenirken Rüstem’in tehditlerinden korkan Ramo ikilemde kalır.


Bir aşk ve aile dramı Canım Annem yeni bölümleriyle hafta içi her gün 14:30'da TV8’de!



Bir aşk ve aile dramı Canım Annem yeni bölümleriyle hafta içi her gün 14:45’te TV8’de!

Canım Annem 120. Bölüm 12 Ağustos Tek Parça  İzlemek için tıkla