Sosyal Medya

Canım Annem 121. Bölüm Son Bölüm İzle! 15 Ağustos Tek Parça İzle!

Canım Annem yeni bölüm izle! Murat telefonuna gelen gizemli mesajın sahibiyle görüşmeye gittiğinde büyük bir şok yaşar. Mesajı atan kişi, daha önce Cemre’nin yanında çalıştığını söyleyen bir kadındır. Kadın Murat’a, Cemre’nin onu aldatmadığını, ona kendisinin iftira attığını söyler. Murat allak bullak olur. Cemre’ye haksızlık yaptığını düşünerek büyük bir suçluluk içine girer. Bu duygusundan Nazlı’ya bahsedemez. Nazlı ise Murat’ın kendisinden bir şeyler sakladığını anlamıştır. Tüm bu oyunu kuran Asude ise taşları yavaş yavaş dizmeye devam etmektedir. Murat ve Nazlı arasında görünürde bir denge unsuruyken aslında onları birbirinden uzaklaştırmaktadır.


 

Murat Asude’nin oyunu sayesinde Cemre’ye karşı suçluluk duyarken Nazlı’nın hiçbir şeyden haberi yoktur. Murat Nazlı’yı severken Cemre’nin de hatırasını onurlandırmak istemektedir. Bu amaçla yaptığı her şey Nazlı’da soru işaretleri yaratır. Nazlı zaman zaman kuruntu yaptığını düşünse de Murat’ın Cemre’nin hatırasına olan hassasiyetiyle yaptıkları Nazlı’yı her defasında yeniden düşüncelere sevk eder. Asude kurduğu oyunun gidişatından memnundur. Melek ise bir an önce bu oyunun sonuç vermesini ve konağa dönmeyi beklemektedir. Nazlı her ne kadar Murat’tan şüphe etmek istemese de onun Cemre’yi unutamadığına ikna olmaya başlar. Asude ise onun bu sanısını desteklemek için yanı başındadır. Rüstem Yıldız, Oya ve Ramo’ya yaptığı şantaj sayesinde cezaevine girmekten gene kurtulmuştur. Yıldız ve Oya Rüstem’i hapse gönderemeseler de Kerem’i kurtarabileceklerdir. Yıldız Kerem’i kurtaracak delili ortaya çıkartırken Oya Kerem’in ve bebeğin kurtulmasında payı olduğunu Kerem’in bilmesini istemez. Çünkü kararını vermiştir ve Kerem’in hayatından çıkmaktadır. Kerem cezaevinden kurtulduktan sonra Yıldız’la beraber evine döndüğünde Oya uzaktan bakmaktadır onlara. Bir aşk ve aile dramı Canım Annem yeni bölümleriyle hafta içi her gün 14:30'da TV8’de!



Murat’ın Cemre’nin fotoğrafına bakarak günah çıkardığı anlara denk gelen Nazlı tam da Asude’nin istediği noktaya sürüklenmeye başlayacaktır. Yıldız ve Ramo bebeği alıp çıkacaklarken Rüstem’in adamı önlerini kesmiştir.

Ramo adamla boğuşurken adamın patlayan silahı nedeniyle istemeden onu öldürür. Ramo için her şeyin ötesinde bir durumdur bu. Kurtulamayacağı bir suçluluk duygusuna kapılır.


Teslim olmaya karar verir. Yanında Yıldız ve Oya’yla teslim olmaya gittiğinde üçünü bu defa yeni bir sürpriz beklemektedir. Rüstem oyununu çoktan kurmuştur ve onlara reddedemeyecekleri bir teklifle gelmiştir.

Bir aşk ve aile dramı Canım Annem yeni bölümleriyle hafta içi her gün 14:30'da TV8’de!



Nazlı’dan kurtulup Murat’la bir araya gelme umuduyla katlanmaktadır hepsine. Emeklerinin karşılığını verecek oyunun ilk perdesi hızlıca başlar. Murat’ın telefonuna gelen gizemli bir mesaj pimi çekilmiş bir bomba etkisi yaratacaktır. Rüstem’den kızının yerini öğrenen Yıldız vakit kaybetmeden Ramo’yla beraber adrese gider. Ancak kimseyi bulamaz. Rüstem’in adamı ertesi sabah dönecektir eve.


Nereye gittiği bilinmezken Yıldız’ın bebeğini de beraberinde götürmüştür. Yıldız’ın hayatındaki en uzun gecelerden biri olacaktır bu. Ertesi sabah Yıldız ve Ramo adamın bebeği geri getirip bıraktığı eve girmeyi başarırlar. Yıldız kızını bağrına basar ancak evden çıkmaları kolay olmayacaktır. Çünkü bilmedikleri üzere Rüstem onu alıkoydukları yerden kurtulmuştur çoktan. Bir aşk ve aile dramı Canım Annem yeni bölümleriyle hafta içi her gün 14:30'da TV8’de!



Bu büyük sırla ne yapacağını bilemeden olayların akışında yuvarlanmaktadır âdeta. Ancak bunu kolay sindiremeyeceği açıktır. Asude’nin birdenbire Nazlı’yı kabullenmesini herkes oğlunun atlattığı tehlikeye ve onu kaybetmenin eşiğine gelmesine yorar. Oysa Asude sadece rolünü oynamaktadır.


Onun kirli işini geriden yürütense Melek’tir. Asude’nin planları gerçekleşirse kaybeden Nazlı ve Murat olacaktır. Oya ve Yıldız, Ramo’nun da yardımıyla Rüstem’i alıkoymayı başarırlar. Sırada onu konuşturmak vardır. Rüstem inatla konuşmaz. Yıldız sabrını korumaya çalıştıkça Rüstem bunu psikolojik bir savaşa çevirir. Ancak Rüstem’in de çok az kişinin bildiği bir zayıf noktası vardır. Ramo o zayıf noktayı bilen az kişiden biridir. Rüstem’i konuşturup Yıldız’ın bebeğinin yerini öğrenmek için o zayıf nokta tek çareleridir. Bir aşk ve aile dramı Canım Annem yeni bölümleriyle hafta içi her gün 14:30'da TV8’de!



Bir aşk ve aile dramı Canım Annem yeni bölümleriyle hafta içi her gün 14:45’te TV8’de!

Canım Annem 121. Bölüm 15 Ağustos Tek Parça  İzlemek için tıkla