Sosyal Medya

Canım Annem 122. Bölüm Son Bölüm İzle! 16 Ağustos Tek Parça İzle

Murat Asude’nin oyunu sayesinde Cemre’ye karşı suçluluk duyarken Nazlı’nın hiçbir şeyden haberi yoktur. Murat Nazlı’yı severken Cemre’nin de hatırasını onurlandırmak istemektedir. Bu amaçla yaptığı her şey Nazlı’da soru işaretleri yaratır. Nazlı zaman zaman kuruntu yaptığını düşünse de Murat’ın Cemre’nin hatırasına olan hassasiyetiyle yaptıkları Nazlı’yı her defasında yeniden düşüncelere sevk eder.


 

Nazlı Asude’nin yanıltmasıyla Murat’ın Cemre’yi unutamadığına daha çok ikna olur. Asude Nazlı’ya destek oluyor görünürken aslında onun Murat’a dair şüphelerini beslemektedir. Nazlı aklından geçenleri Murat’a konduramasa da onun Cemre’nin mezarına gittiğini öğrendiğinde kuşkuları kaçınılmaz olarak artar. Bunu öğrenmesini sağlayan Asude’yken haberi ulaştıran Melek’tir. Nazlı ve Mutat aşkı bu kötülük çemberinde sınanmaktadır. Asude işini şansa bırakmaya niyetli değildir. Bir arkadaşını psikolog gibi tanıştırıp Nazlı’ya görüştürür.

Nazlı psikolog zannettiği kadından duyduklarıyla umutlarını iyice yitirmeye başlayacaktır. Çünkü Nazlı’nın içine yeni bir şüphenin tohumu ekilmiştir: Murat Nazlı’yı Cemre’ye benzediği için mi sevmektedir yoksa? Kerem cezaevinden kurtulmuştur ve artık evindedir. Oya onun hayatından çıkmışken Yıldız yanındadır. Rüstem’in hafızasının aslında geri geldiği sırrını bilerek susmak zorunda kalmak ve onunla sürekli aynı ortamda bulunma Yıldız için çok zordur. Ondan daha zor olan ise Kerem’e bir kızları olduğunu söyleyebilmektir. Yıldız Oya’yla yaşadığı yüzleşmede onun Kerem’den tamamen vazgeçtiğini öğrenir. Geriye Kerem’e bir çocukları olduğunu itiraf etmek kalır. Ancak bu itirafın herkesin hayatını değiştireceğini iyi bilmektedir.  Bir aşk ve aile dramı Canım Annem yeni bölümleriyle hafta içi her gün 14:30'da TV8’de!



Asude kurduğu oyunun gidişatından memnundur. Melek ise bir an önce bu oyunun sonuç vermesini ve konağa dönmeyi beklemektedir. Nazlı her ne kadar Murat’tan şüphe etmek istemese de onun Cemre’yi unutamadığına ikna olmaya başlar. Asude ise onun bu sanısını desteklemek için yanı başındadır. Rüstem Yıldız, Oya ve Ramo’ya yaptığı şantaj sayesinde cezaevine girmekten gene kurtulmuştur.


Yıldız ve Oya Rüstem’i hapse gönderemeseler de Kerem’i kurtarabileceklerdir. Yıldız Kerem’i kurtaracak delili ortaya çıkartırken Oya Kerem’in ve bebeğin kurtulmasında payı olduğunu Kerem’in bilmesini istemez.

Çünkü kararını vermiştir ve Kerem’in hayatından çıkmaktadır. Kerem cezaevinden kurtulduktan sonra Yıldız’la beraber evine döndüğünde Oya uzaktan bakmaktadır onlara.


Bir aşk ve aile dramı Canım Annem yeni bölümleriyle hafta içi her gün 14:30'da TV8’de!



Bir aşk ve aile dramı Canım Annem yeni bölümleriyle hafta içi her gün 14:45’te TV8’de!

Canım Annem 122. Bölüm 16 Ağustos Tek Parça
  İzlemek için tıkla