Sosyal Medya

Canım Annem 133.Bölüm Son Bölüm İzle 31 Ağustos Tek Parça İzle

Canım Annem 133.Bölüm Son Bölüm İzle 31 Ağustos Tek Parça İzle... Bir aşk ve aile dramı Canım Annem yeni bölümleriyle hafta içi her gün 12:45'te TV8’de!


 


Murat, karşısına çıkan Ömer’in kim olduğunu bilmeden onunla kavganın eşiğine gelir. Nazlı’dan alamadığı cevabı Halit’ten almaya kararlı olan Murat, Halit’e derdini anlatmak için elinden geleni yapsa da Halit neredeyse yüzüne bile bakmaz Murat’ın. Murat Nazlı’nın verdiği kararı anlamlandıramazken Halit’in kendisine olan davranışlarını da açıklayamaz. Cevap alabileceği tek kişi gene Nazlı’dır. Ancak Nazlı Murat’ın babasıyla konuşmaya gittiğini öğrenince bundan çok rahatsız olur. Murat bir açıklama daha borçludur artık Nazlı’ya. Tüm içtenliğiyle bu açıklamayı yapsa da Nazlı’nın net tavrı onun bu girişimini sonuçsuz bırakır.

Her şeye rağmen Murat, Nazlı’nın ayrılma kararının altında onu zorlayan bir neden olduğunu düşünmektedir. Bunu öğrenmek için Nazlı’nın peşine düştüğünde ise onu kuzeni Ömer’le birlikte uzaktan görür. Daha yeni karşısına dikilmiş olan bu adam şimdi Nazlı’yla kol koladır. Ömer ve Nazlı’nın kuzen olduğunu bilmeyen Murat için yıkıcı bir andır bu. Halit kızı için endişelenirken Sümbül’ün tüm derdi “zengin damadı” kaçırmaktır. Nazlı’yı ikna etmek için elinde geleni yapar ancak Nazlı çok kararlıdır. Aslan ailesine akraba olma hayallerini yitiren Sümbül’ün para kazanmak için farklı bir yol düşünmesi gerekmektedir.

Canım Annem 133. Bölüm canlı yayın izlemek için tıkla