Sosyal Medya

Canım Annem 136.Bölüm Son Bölüm İzle 5 Eylül Tek Parça İzle

Canım Annem 136.Bölüm Son Bölüm İzle 5 Eylül Tek Parça İzle... Bir aşk ve aile dramı Canım Annem yeni bölümleriyle hafta içi her gün 12:45'te TV8’de!


 

Murat yaralı haldeki Melek’i kucaklayarak hastaneye götürür. Sinem arkasından ağlasa da Nazlı onu sakinleştirir. Asude şok içinde torunu geri geldiği için mutlu olurken Melek için endişelenmektedir. Hastaneden eve döndüklerinde Melek konakta dinlenir. Murat’ın ona fazlasıyla ihtimam göstermesi Nazlı’yı yaralar. Zeynep’in kaçışının ikisinin 
 birbirine olan ilgisizliğinden kaynaklandığını öğrenen Murat yeni tedbirler alır. Nazlı’yla bunu konuşur fakat Nazlı Murat’ın ona olan öfkesine şahit olur. Hatice ikisi için de üzülse de elinden bir şey gelmemktedir. Zeynep Melek’in kahramanlığını överken Asude fazlasıyla memnun görünmektedir.

Murat, Melek ve Sinem’in konakta kalması için hamle yapar. Rüstem, planını devreye sokar ve öğrendiği her şeyi Nalzı’ya anlatır. Nazlı, onun büyük sırrı öğrenmiş olmasından fazlasıyla rahatsız olacaktır. Ela, Suzi’den para ister. Borcunu ödeyeceğini de söyler. Suzi ondan yeğeniyle yani Furkanla tanışmasını bir şans vermesini ister. Ela kadını kıramaz Sümbül’ün de zorlamalarıyla kabul eder. Birlikte bir plan yaparlar. Ela’nın içi rahat değilse de annesinin tedaviye başlamış olması ona her şey unutturur. Furkan da halasının ısrarlarına dayanamaz ve kızla tanışacağını ama sonrası için ısrar etmemesini ister. Ela, Furkan’ın evine yemeğe gelir. Eve gelen Furkan’a kapıyı o açacaktır. Birbirlerini karşılarında gören ikili şok içinde kalacaktır.

Bir aşk ve aile dramı Canım Annem yeni bölümleriyle hafta içi her gün 12.45'te TV8’de!


Canım Annem 136. Bölüm canlı yayın izlemek için tıkla