Sosyal Medya

Canım Annem 137.Bölüm Son Bölüm İzle 6 Eylül Tek Parça İzle

Canım Annem 137.Bölüm Son Bölüm İzle 6 Eylül Tek Parça İzle... Bir aşk ve aile dramı Canım Annem yeni bölümleriyle hafta içi her gün 12:45'te TV8’de!


 

Rüstem, Nazlı’yı  Zeynep’e gerçeği söylemekle tehdit etmektedir. Çaresizlikten ne yapacağını bilemeyen Nazlı onun tehditlerine boyun eğmemek için çabalar. Fakat Rüstem’in konağa gönderdiği bir zarf birçok şeyi değiştirecektir. Murat, yaptıklarıyla göz önünde olan Melek’i konakta kalmaya ikna edemez. Bu da Melek’in planlarının parçasıdır. Nazlı onların yakınlaşmalarını canı yanarak seyreder.

Murat ve Nazlı Zeynep için bir araya gelse de Murat’ın ona olan öfkesi bir türlü bitmez. Nazlı, Rüstem, Zeynep ve Murat arasında sıkışıp kalır. Zeynep’i gerçeklerden korumak isterken ona sesini yükseltir ilk defa.

Bu duruma şahit olan Murat gördükleri karşısında hayal kırıklığına uğrayacaktır. Furkan ve Ela daha önce tanışıklıklarından sebep birbirlerini görünce çok şaşırırlar. Suzi ikilinin onun zoruyla görüştüğünün farkında olsa da bu işin olacağı umudunu taşımaktadır. Ela kırdığı potlar yüzünden gerilse de yemek iyi geçmiştir. Bir daha görüşmemek üzere sözleşseler de Suzi durmayacak onları birleştirmenin bir yolunu bulacaktır.

Bir aşk ve aile dramı Canım Annem yeni bölümleriyle hafta içi her gün 12.45'te TV8’de!


Canım Annem 137. Bölüm canlı yayın izlemek için tıkla