Sosyal Medya

Canım Annem 141.Bölüm Son Bölüm İzle 12 Eylül Tek Parça İzle

Canım Annem 141.Bölüm Son Bölüm İzle 12 Eylül Tek Parça İzle... Bir aşk ve aile dramı Canım Annem yeni bölümleriyle hafta içi her gün 12:45'te TV8’de!


 

Nazlı hem Zeynep’e hem de Murat’a rağmen konaktan çıkmıştır. Rüstem’in parasını verip onu Zeynep’ten uzak tutmaya kararlıdır. Konak ahalisinin Zeynep’ten kan alınacağı gün Nazlı’nın yokluğunda Zeynep’i oyalaması gerekmektedir. Melek için bulunmaz fırsattır bu. Zeynep’e istediği masal kitabını alıp geldiğinde Zeynep çok mutlu olur. Nazlı ise Rüstem’le buluşması birkaç saat ertelendiğinde Zeynep’in yanında olmak için koşa koşa konağa döner.


Ancak Murat bir duvar gibi karşısına dikilir ve Nazlı’ya ihtiyacının olmadığını söyler. Nazlı kapının dışında kalırken Melek’in Zeynep’e masal okuduğunu görür. Devamında Nazlı Rüstem’le buluşup parayı verir ve onu hayatlarından tamamen çıkması için çok net şekilde uyarır. Zeynep ise konakta kan verirken annesinin yanında olmayışı nedeniyle mahzundur. Melek, Murat’ı etkilemek için Zeynep’in yanından bir an bile ayrılmaz. Murat, Melek ve Zeynep’i bir arada gördükçe aklında Melek’e dair faklı ihtimaller canlanmaya başlayacaktır. Konağa dönen Nazlı ise Melek ve Zeynep’i koyun koyuna uyurken gördüğünde Murat’ta sonra Zeynep’i de kaybettiğini düşünecektir.

Canım Annem 141. Bölüm canlı yayın izlemek için tıkla