Sosyal Medya

Canım Annem 166.Bölüm Fragmanı Yeni Bölüm 17 Ekim Pazartesi

Canım Annem 166.Bölüm Fragmanı Yeni Bölüm 17 Ekim Pazartesi... Bir aşk ve aile dramı Canım Annem yeni bölümleriyle hafta içi her gün 12.45'te TV8’de!


 

Melek, Nazlı’yla Murat arasındaki tüm dengeleri değiştirecek sırrın ne olduğunu öğrenmek için kolları sıvar. Nazlı ile Murat ise yaşananları ve yaşanacakları konuşmaktan kaçındıkları için konakta karşılaşmamak için çaba sarf etmekte adeta köşe kapmaca oynamaktadırlar. Murat ve Nazlı arasında her şeye rağmen devam etme ihtimali olan ilişkiyi bir kere daha Melek zora sokar. Melek doktorlarla görüştüğünü ve Asude’nin sağlık durumunun ciddiyetini korumaya devam ettiğini, en ufak bir üzüntüde büyük risklerle karşı karşıya gelecekleri yalanını ortaya atar.

Murat ve Nazlı arasındaki mesafede kendiliğinden daha da açılır. Birbirlerinden kaçmanın sonunun olmadığını fark ettiklerinde ise bir araya geleceklerdir. Ancak o bir araya geliş Nazlı’nın veda konuşması içindir. Ela, Furkan’ın kendisine inanmamasıyla yıkılmıştır. Devamında Suzi Ela’yla görüşmek istediğini söylediğinde Ela onun kendisine inanacağından umutludur ancak Suzi de ona inanmaz. Ela her şeyden vazgeçmiş hâlde evine dönmeye karar verir. İstanbul’u terk edecektir. Sümbül ve Betül ise Ela’nı uğradığı haksızlığa kayıtsız kalamazlar. Yüksel’in ele geçirdiği sd kartı ve kartın içinde kayıtlı olan itiraflarını ele geçirmek için harekete geçerler. Ancak Sümbül bu defa çok zor bir işin altına girmiştir.  Çünkü Yüksel’den herhangi bir şey almak hiç kolay değildir.


Canım Annem 166. Bölüm Fragmanı Yayınlanınca Sayfamızda Yer Alacaktır!