Sosyal Medya

Canım Annem 48. Bölüm 20 Nisan Tek Part İzle

Canım Annem 48. Bölüm yeni bölümü izleyiciler tarafından merak edilmeye başladı peki yeni bölümde neler olacaktır. Murat’ın hayatında yeni başlangıçlar için adım atması Asude’yi harekete geçirir Kerem, Oya ve Sümbül’ü mafyanın elinden kurtarmıştır. Tüm Canım Annem videoları https://www.bilgileri.net Canım Annem sayfasında. Canım Annem videoları,ve Daha Fazla dizi izlemek için https://www.bilgileri.net ziyaret ediniz.


 

Canım Annem 48. Bölüm 20 Nisan Tek Part İzle

Asude, oğluna yaptığı baskı nedeniyle istemeden Murat’la Melek arasında bir krize neden olmuştur. Ancak bu krizi ikisini yakınlaştıracak bir fırsata çevirmek için vakit kaybetmeyecektir.

Murat nezaket gereği, Melek’in gönlünü almak için onu yemeğe çıkartırken Nazlı kendi hisleriyle yüzleşmenin güçlüğüyle karşı karşıyadır.


Murat’la Melek’in yemekte oldukları akşam Furkan da Nazlı’nın yanında konaktadır. Oya emniyette suçunu itiraf etse de, Kerem hapse göndermemeye niyetlidir. Ancak Kerem’in bilmediği şey Oya’nın ne derece kararlı olduğudur. Oya’nın kararlılığı Kerem’i ve beraberinde herkesi çaresiz bırakırken kendisini de yeni sınavlarla yüz yüze getirecektir. Bir aşk ve aile dramı Canım Annem yeni bölümleriyle hafta içi her gün 14:45’te TV8’de!


Murat’ın hayatında yeni başlangıçlar için adım atması Asude’yi harekete geçirir. Murat’ın hayatını Melek’le birleştirmesini çok isteyen Asude, Melek’İ bu konuda cesaretlendirirken Murat’a da baskı yapmaktadır. Ancak Murat bu baskı nedeniyle istemeden de olsa Melek’i kıracaktır. Nazlı için konakta hayat hiç olmadığı kadar iyidir.

Murat’la arasındaki buzlar erirken Zeynep’le birbirlerine git gide daha çok bağlanmaktadırlar. Kerem, Oya ve Sümbül’ü mafyanın elinden kurtarmıştır.


Ancak Oya’nın Rüstem’i öldürdüğünü itiraf etmesiyle birlikte onları yeniden zor günler, zor kararlar beklemektedir. Bir aşk ve aile dramı Canım Annem yeni bölümleriyle hafta içi her gün 14:45’te TV8’de!


Murat, Cemre’yi tamamen geride bırakıp hayatında yeni bir sayfa açmaya karar vermiştir. Murat’ın bu kararına rağmen Nazlı, Cemre’yi aklamaya kalkıştığı için Murat’a karşı suçluluk duymaktadır.

Ancak Murat hayatında yeni başlangıçlar için hazır olduğunu çabucak gösterecektir. Bu da Nazlı kadar Asude ve Melek’in de dikkatinden kaçmayacaktır.


Sümbül ve Oya kendilerine doğrultulmuş bir silahla karşı karşıyadırlar. Oya tüm yaşadıklarının etkisiyle ölüme kafa tutmaya hazırdır. Ancak bu, kurtulması için yeterli olmayacaktır.


Bir aşk ve aile dramı Canım Annem yeni bölümleriyle hafta içi her gün 14:45’te TV8’de!


Nazlı ve Furkan, Cemre’nin masumiyetini ispatlamak için Melih’in yazlık evine vardıklarında Melek sahneyi çoktan kurmuştur. O, hedefine bir adım daha yaklaşmanın keyfiyle oradan ayrılırken Nazlı için Cemre’nin masumiyetini kanıtlamak çok daha zordur artık. O evde Cemre’ye dair rastlayacağı her iz kendisini Murat’a karşı daha fazla suçlu hissettirecektir.

Oya, paketle birlikte gelen kıyafetleri giyip kendisini yıkıma götürmekte olan bir yolculuğa çıkmıştır ancak Sümbül kızını son anda görüp peşine düşmüştür.


Oya, bir otel odasında dibe doğru sürüklenirken Sümbül kızını aramaktadır. Kerem ise Oya’ya ulaşamamanın sıkıntısıyla çaresizdir ancak bilmediği şey Oya’nın tehlikeli bir eşikte olduğudur. Bir aşk ve aile dramı Canım Annem yeni bölümleriyle hafta içi her gün 14:45’te TV8’de!


Nazlı, tanımadığı Cemre için hiç olmadığı kadar kararlı bir hâlde Murat’ın karşısında durmuştur. Onun kararlılığı Murat’ı şaşırtırken Furkan’ı da ona hayran bırakacaktır.


Nazlı, günlüğünü okuduğu Cemre’nin Murat’a ihanet etmediği konusunda hislerine güvenerek bir yola çıkarken kendisine Furkan eşlik edecektir.


Cemre’ye itibarının iade edilmesi için gözü kara biçimde ortaya atılan Nazlı’nın bilmediği ise Melek’in planlarının sonu gelmediğidir. Nazlı, Cemre’ye ne kadar inansa da Melek bu inancı kırmak için elinden geleni yapacaktır.

Oya telefonuna gelen gizemli mesajdan sonra yerle bir olmuştur.


Elini tuttuğu Kerem’den uzaklaşarak evine dönmek zorunda kalmıştır. Ancak içinde bulunduğu çıkmazdan kurtulması kolay olmayacaktır. Gelen tehdit ve şantaj mesajları, onu yapmak istemeyeceği şeylere zorlayarak devam ederken eline gelecek bir paketle birlikte iyice köşeye sıkışacak. Bir aşk ve aile dramı Canım Annem yeni bölümleriyle hafta içi her gün 14:45’te TV8’de!


Nazlı, Cemre’nin iftiraya uğradığına Furkan’ı inandıramasa da araştırma için ikna etmiştir. Rüstem gizlice Oya’yı takip ederek onun eskortluk yapması için şantaj yapmaktadır.

Kerem, Oya’nın telefonuna gelen mesajlardan rahatsız olduğunu anlayıp yardım etmek istese de Oya annesinin kanatları altına sığınacaktır.

Melek, Murat’ın kendini rahat hissetmesini sağlamış eskisi gibi arkadaş kalmak istedikleri konusunda anlaşmışlardır.


Sinem’in Nazlı’ya olan ilgisi Melek’i çıldırtsa da Asude onu teselli eder. Furkan ve Nazlı Melih’in kaza yerinin yakınındaki evine biz iz aramak için gitmeye hazırlanırken Murat’a yakalanırlar.

Nazlı Murat’a niyetini açıkça ve mertçe söyler. Bunun üzerine oldukça öfkelenen Murat ve Nazlı arasında gerilimli konuşmalar gerçekleşse de Nazlı kararından dönmeyecektir.


Murat’ın mutfakta duyduklarından sonra Melek kendine hakim olamayarak duygularını açıklar. Murat, duyduklarıyla şoke olurken konuşulanlara Nazlı da kulak misafiri olur.

Rüstem Oya’nın kaderini elleriyle yazarken diğerleri için de intikam yemini eder.


Kerem, Oya’yla birlikte çalışacakları kafenin heyecanını yaşarken Oya telefonuna gelen bir mesajla sarsılır. 

Asude Melek ve oğluyla ilgili hayallerini Murat’a açarken
  Melek kızının Nazlı’yla yakın olmasına sinirlenir.

Nazlı, günlüğünü okuduğu Cemre’nin iftiraya uğramış olduğunu düşünerek konuyla ilgili kararlı bir adım atacaktır.


Murat’ın Cemre’ye ait günlüğü Nazlı’nın elinde görmesiyle, Murat ve Nazlı arasında yeniden soğuk rüzgârlar esmeye başlayacaktır.

Her şeyin yoluna girdiğini düşündüğü her an yeni bir olayla zan altında kalan Nazlı için zorlukların sonu gelmemektedir.


Bu defa ise Murat’ın çok hassas olduğu bir noktada karşı karşıya geleceklerdir.

Nazlı’yı bu konu etrafında bekleyen zorluklar bununla sınırlı kalmayacaktır. Melek’in müdahaleleriyle Asude de Nazlı’ya sert çıkacak ve gururunu incitecektir.


Kerem, Oya’yı sevdiğini annesine söylemiştir. Şimdi ise bu itirafı Oya’ya yapma zamanıdır. Oya’nın ondan saklamak zorunda olduğu sır aralarında yaşanacak bir aşkı kaçınılmaz olarak zora sokarken gizemli bir göz de onları anbean izlemektedir. 


Canım Annem 48. Bölüm 20 Nisan Full İzle