Sosyal Medya

Canım Annem 54. Bölüm 28 Nisan Tek Parça İzle

Oya ,Koğuşun ağası gibi davranan ve garibanlara eziyet eden Ayten’le de ciddi bir sürtüşme yaşayacaktır. Zeynep’in ortadan kayboluşundaki payını gizleyen Melek, Murat’ı etkilemek için yalanlarına devam etmektedir.


 

Zeynep’in, kontrolleri için kan vermesi gerekmektedir ancak onu ikna etmek hiç kolay olmayacaktır. Herkes bunun için bir yol denese de sonunda Zeynep’i ikna eden gene Nazlı olacaktır. Melek’in Zeynep’e yalandan yaklaşması ve bunu Murat’a gösterme çabaları sürerken Nazlı ister istemez geri planda kalır. Bu süreçte canının yandığını fark eder.


Melek ise Murat’la yakınlaşabileceği hiçbir fırsatı kaçırmaz. Oya cezaevinde sürtüştüğü mahkûm tarafından bıçaklanmıştır. Acil ameliyata alınır. Çok kan kaybetmiştir.


Olayı duyan Sümbül ve Halit perişandırlar. Kerem ise kendi ayarladığı avukatın hatası yüzünden tutuklu buluna Oya’nın bu başına gelenden dolayı suçluluk duymaktadır. Oya ameliyattan sağ salim çıkar ancak Sümbül’ün onu cezaevine geri göndermeye niyeti yoktur. Bir aşk ve aile dramı Canım Annem yeni bölümleriyle hafta içi her gün 14:45’te TV8’de!


Zeynep doktor kontrolüne gitmemek için ortadan kaybolur. Herkes her yerde onu arasa da bir tülü ortaya çıkmaz


En başta Nazlı olmak üzere tüm konak büyük bir endişeye kapılır. Zeynep’in ortadan kayboluşundaki payını gizleyen Melek, Murat’ı etkilemek için yalanlarına devam etmektedir.

Sonunda Nazlı Zeynep’i bulduğunda da Zeynep’i bulanın kendisi olduğunu söyleyecektir.

Kerem’e hayatından çıkmasını söyleyen Oya özgürlüğüne kavuşmakta umutsuzdur ancak hapishane düzenine alışmakta da zorluk çekmektedir.


Bir yandan ortam koşulları öbür yandan diğer mahkumlar; Oya için her şey gittikçe daha da zor olmaktadır. Koğuşun ağası gibi davranan ve garibanlara eziyet eden Ayten’le de ciddi bir sürtüşme yaşayacaktır.


Bu sürtüşme onu ölümün eşiğine getirecektir. Kerem’in inadı yüzünden Yıldız da Oya’nın davasını bir türlü alamamaktadır. Bir aşk ve aile dramı Canım Annem yeni bölümleriyle hafta içi her gün 14:45’te TV8’de!



Melek, Murat’a giden en doğru yolun Zeynep’in gönlünü kazanmaktan geçtiğini düşünerek ona yakın olmaya çabalarken en büyük destekçisi Asude’dir.


Nazlı, Zeynep’in gelecekteki mutluluğu için ondan zaman zaman uzak kalmayı kabul eder ancak bunun çok zor olduğunu gördükçe Zeynep’e ne kadar bağlandığını tekrar tekrar görür. Melek ise iki yüzlü yaklaşımıyla, gerçek sevgi ve içten fedakârlık karşısında istediğini elde edemez.

Sonunda ise hırsı yüzünden, Zeynep’in çocukça verdiği ancak kötü sonuçlar doğurabilecek bir kararı farkında olmadan hızlandıracaktır.


Oya’yı cezaevinde zor günler beklemektedir. Özgürlüğüne kavuşmaya dair umutsuzdur. Kerem ise onu kurtarmak için ne kadar çabalasa da elinde olmayan nedenlerden ötürü Oya için her şey daha zor hâle gelmektedir. Kerem’in vaktiyle çok âşık olduğu avukat Yıldız, Oya’nın davasını üstlenmek istediğinde her şeyin zamanla daha da zor olacağının sinyalleri en baştan kendini gösterecektir.



Melek, hiç vazifesi olmadığı halde Zeynep’i okula gönderme konusunda Murat’ın sert tepkisiyle karşılaşmıştır. Ve şuan araları açıktır.. Melek Murat’ın gönlünü almak ve Zeynep konusunda iyi niyetli olduğunu göstermek için Nazlı’dan yardım ister. Her ne kadar bu durum içini acıtsa da Nazlı, Melek’e yardım etmek için kolları sıvamıştır. Hatice bu konuda en baştan Melek konusunda Nazlı’yı uyarmıştır. Fakat Nazlı Melek’in bu hamlesindeki art niyetini göremez. Nazlı ilk girişiminde başarısız olur. Üstelik Murat ile de araları açılmıştır. Furkan, Nazlı ile ilgili bir adım atmak ister ama bunu başaramaz.


Murat, Nazlı’yı kırdığını fark eder ve çocukların bahanesiyle arasını düzeltme hamlesi yapar. Melek, Murat’tan yüz bulamaz. Bu konuda yardımına Asude yetişir ve Nazlı ile sert bir konuşma yapar. Sonuçta Nazlı bu evin bir çalışanıdır ve kendisine ne buyurulursa sorgusuz sualsiz yapmalıdır ayrıca Zeynep’in anneliği konusunda asla bir hayale kapılmamalıdır. Bu konuşma Nazlı’yı çok yaralar.

Bu konuşmaya şahit olan Zeynep duymaması gereken bir cümle duymuştur. Kerem Oya’yı hapisten çıkarmak için çare arar. Şuan tek odaklandığı Oya’yı daha önce şantaj edeni bulabilmektir. Bu yüzden şu anda Ramo ve çevresine odaklanmıştır. Oya, koğuşta olay çıkarmamak için sabırla beklerken Kerem ve Elvan’ın ziyareti onu mutlu eder. Kerem’le geçmişleri olan avukat Yıldız, cezaevinde yıllar sonra Kerem’i görür.



Canım Annem yeni bölüm 25 Nisan Pazartesi
 14:45’te TV8’de!

Murat’ın yemeğe gelmeyeceğini öğrenen Melek, içinden Zeynep’e ateş püskürür. Nazlı ile sohbet etme fırsatı yakalayan Furkan’ın tavırları Melek’in gözünden kaçmaz. Film esnasında yan yana oturmak zorunda kalan Murat ve Nazlı ilk defa bu kadar yakınlaşmıştır. Rüstem, Kerem’in peşlerine düşmesinden oldukça rahatsız yeni bir yer arayışına girişmiştir.


Sümbül görüş gününde kızına tavsiyelerde bulunurken Oya onlara yaşadıklarını belli etmek istemez. Kerem, dükkana gelerek her yeri didik didik ararken kilitli bir kapı dikkatini çeker. Melek’in çocukları kreşe gönderebilmek için yaptığı plan onu istemediği bir durumun içerisine sokar. Bunu çözmek için Nazlı’dan yardım isteyecektir. 




Bir aşk ve aile dramı Canım Annem yeni bölümleriyle hafta içi her gün 14:45’te TV8’de!


Canım Annem 54. Bölüm 28 Nisan Full İzle