Sosyal Medya

Canım Annem 58. Bölüm 4 Mayıs Tek Parça İzle

Murat’ın ise Nazlı’ya dair hayranlığı artmakta ve her geçen gün onu daha fazla tanımaktadır. Önemli olan ise Murat onu tanımaktan gittikçe daha çok mutlu olmaktadır. Yıldız’ın Rüstem’in yaşadığına dair bir işaret bulmuş olma ihtimali Kerem’i harekete geçirecektir.


 

Melek, Nazlı ve Furkan’ı bir araya getirmek için kafa yormaya devam etmektedir. Furkan’a akıl vererek onun, otelde bir oda tasarımı için Nazlı’dan yardım istemesini sağlar. Nazlı kabul eder. Melek’in beklentisi Furkan ve Nazlı’nın otelde baş başa olmalarıdır. Melek’in onların yalnız kalacakları anlardan beklentisi büyükken otele Murat gelir.

Nazlı tasarım için odada çalışırken Murat dahil olur. Orada geçirdikleri zaman bakış açılarının ve sahip oldukları inceliklerin birbirininkine ne kadar benzediğini gösterecektir onlara. Aralarındaki uyum ikisini de etkileyecektir. İşin sonunda ise onları bir sürpriz beklemektedir. Oya hastanede iyileşme sürecini geçirip cezaevine döneceği günü acıyla beklerken Kerem ve Yıldız kendi yöntemlerince Rüstem’in izi üzerindedirler.


Kerem, Rüstem’i sakladığını düşündüğü Ramo’ya silah çektiğinde Yıldız kendisini ortaya atarak Kerem’in bir hata yapmasına engel olur. Devamında Ramo’yu takip eden Yıldız Rüstem’in izine ulaşacaktır. Kaçak yollarla ülkeyi terk etmek için harekete geçen Rüstem’e engel olabilecek tek kişi de gene Yıldız’dır.  Bir aşk ve aile dramı Canım Annem yeni bölümleriyle hafta içi her gün 14:45’te TV8’de!





Melek, Furkan’ın Nazlı’ya birtakım duygular beslediğinden emin olup harekete geçer. Furkan ve Nazlı’yı bir araya getirmek için hiçbir fırsatı kaçırmaz. Furkan ise Nazlı’yı görebilmek için konağa daha sık gelip gitmeye başlar.

Nazlı her şeyden habersiz Furkan’a dostça yaklaşırken Melek planlarını çoktan yapmıştır. Furkan’ı cesaretlendirip Nazlı’ya kendisine âşık etmesini sağlayacak, bu sayede Nazlı ve Murat’ı tamamen birbirinden uzaklaştıracaktır. Bu yolda adımlarını ince ince hesaplarken doğru an geldiğinde Furkan’ın ağzından aşk itirafını almayı da başaracaktır.

Murat’ın ise Nazlı’ya dair hayranlığı artmakta ve her geçen gün onu daha fazla tanımaktadır. Önemli olan ise Murat onu tanımaktan gittikçe daha çok mutlu olmaktadır. Yıldız’ın Rüstem’in yaşadığına dair bir işaret bulmuş olma ihtimali Kerem’i harekete geçirecektir.


Rüstem’in yaşadığı ve Oya’nın bu sayece hapisten kurtulacağı umuduna kapılır. Rüstem’in bir yerlerde saklandığını ve onu saklayanın Ramo olduğunu düşünerek Ramo’nun karşısında çıkar. Kerem, Oya’yı kurtarmak için elini kana bulamaktan çekinmeyecek kadar gözünü karartmıştır.
 



Nazlı ve Zeynep konakta güzel bir gün geçirmek için plan yaparlar. Murat kızının mutluluğunu gördükçe Nazlı’ya karşı önyargıları kırılmaktadır. Onların planlarına dahil olur ve bununla da kalmayıp onları kırmamak için hayatında ilk defa kereviz yer. Bu durum, Nazlı ve Zeynep’i eğlendirirken Murat’a uzun zaman sonra bir aile gibi hissettirecektir.

Murat bu hislere kapılmaya başlarken Furkan da Nazlı’yla geçirdiği zamanların sonunda sık sık onu düşünür hâle gelmiştir. Furkan’ın Nazlı’nın çekimine kapılacağının sinyallerini ilk fark edenlerden biri Melek olacaktır.

Melek, Nazlı’yla Murat’ı birbirlerinden uzaklaştırmak için yeni planlarını Furkan üzerinden kuracaktır. Oya aldığı ağrı kesicinin etkisiyle uyurken annesi tarafından odadan kaçırılır.


Sümbül kızını gözden uzaklaştırmak için her şeyi hazırlamıştır ancak Kerem son anda yetişerek onu bu hatadan güç de olsa döndürür. Yıldız ise Oya’yı kurtarmak için canla başla uğraşırken Rüstem’in hayatta olabileceğine işaret edebilecek önemli bir bulguya ulaşır. Oya için umut ışığı görünmeye başlar.




Melek, Zeynep’i kan vermeye ikna edenin kendisi olduğu yalanını söylemiştir Murat’a. Murat gerçeği bilmediği için Melek’e minnettardır. Melek, Murat’la kurduğu gelecek hayali için her yalanı söylemeye hazır olduğunu belli eder.


Zeynep ise kendisini ikna edenin annesi olduğunu söyler babasına. Murat, Melek’in yalanını bozmayan Nazlı’ya bir kere daha hayran olurken onun Zeynep için ne kadar önemli olduğunu bir kere daha görecektir. Sonunda Murat Nazlı’ya her şeyi bildiğini belli ederken hiç dile getirmediği cümlelerle teşekkür edecektir ona.

hastanede iyileşmeye çalışırken Kerem, Oya’yı bir an önce özgürlüğüne kavuşturmak için inadını kırmış ve Yıldız’dan yardım istemiştir. Yıldız başarılı bir avukat olsa da Oya’nın davasını çalışmak için Kerem’le her bir araya geldiğinde geçmiş ister istemez kulağına fısıldayacaktır. Sümbül ise kızının cezaevine geri dönmemesi için onu kaçırmaya kalkacaktır. 
 



Bir aşk ve aile dramı Canım Annem yeni bölümleriyle hafta içi her gün 14:45’te TV8’de!

Canım Annem 58. Bölüm 4 Mayıs Full İzle