Sosyal Medya

Canım Annem 60. Bölüm 6 Mayıs Tek Parça İzle

Yıldız geçmişe dair pişmanlığını ve üzüntüsünü anlatmak istese de açıklayamadığı yerler vardır Yıldız’ın ve bunlar yüzünden Kerem Yıldız’ı kolay kolay affetmeyecek üstelik herkes yolunu çizmiştir. Kerem Oya için endişelenirken, Yıldız’ın hayatlarına tekrar girmesinden huzursuz olmuştur. Bunu annesiyle konuşurken Yıldız duyar ve çok kırılacaktır.


 

Nazlı, gözlerini açtığında Murat’ın bakışlarını üzerinde bulur. Toparlanmaya çalıştığı sırada Zeynep’le konuşacaklarını anlar. Zeynep kötü bir rüya görmüştür annesini babasını çok seviyordur. Hem Zeynep'in bu sözleri hem de bu mecburi bir arada kalmadan dolayı ayrı ayrı etkilenmiş olan Murat ve Nazlı mutludurlar. Nazlı ve Murat sonunda kapının açılmasıyla aslında hiç yadırgamadıkları bu esaretten kurtulurlar.

Furkan Nazlıyla baş başa kalma fırsatını kaçırmıştır.  Murat ve Nazlı konağa döndüklerinde daha mutlu ve birbirlerine karşı aralarındaki çekim Melek’in gözünden kaçmaz. Melek, Murat ve Nazlı’nın aralarındaki yakınlığına dair en son gördüğü resimle birlikte kararını verir. Nazlı’ya büyük bir tehdit içindedir bununla ilgili tekinsiz bir adamla görüşür fakat Nazlı’ya ne yapacağını tam olarak bilmeyiz.


Kerem’in tavırlarıyla kırılan Yıldız evden ayrılır ve Kerem için bir fedakarlıkta bulunur. Uzun zamandır görüşmediği ve küs olduğu babasını arar. Ondan Rüstem’in yerini bulmasını ister. Çok geçmeden Yıldız’ın babası Rüstem’in yerini öğrenmiştir ve Yıldız’a adresi söyler .


Yıldız, Şule’ye rağmen kendini tehlikeye atarak Rüstem’i bulmaya gider. Yıldız son anda Kerem’e de Rüstem’i bulmaya gittiğini haber eder. Kerem, Yıldız’ın elinden kurtulan Rüstem’le karşı karşıya gelir. Aralarında büyük bir hesaplaşma yaşanır.



Murat ve Nazlı otel odasında kilitli kalmışlardır. Kilitli kaldıkları odanın kapısının hemen açılamayacağını öğrenirler. Nazlı bu durum karşısında fazlasıyla gerilmiştir. KAT Murat Nazlı’nın rahatlaması için elinden geleni yapar. İkili hoş bir sohbete başlarlar.

Daha önce hiç konuşmadıkları sırlarına geçmişlerine kadar birbirlerine itiraflarda bulunurlar. Furkan ile Nazlı’ya baş başbaşa vakit geçirmesi için yapılan bu plan Melek’in ayağına dolanmış adeta ters tepmiştir. Melek Nazlı ile Murat’ın otel odasında kilitli kaldıklarını duyunca öfkeden deliye döner.

Diğer taraftan Furkan da Nazlı ile başbaşa kalabilmek onunla vakit geçirmek için yakaladığı fırsatın bir takım aksilikler yüzünden harcanmasını kabullenemiyordur.
  Nazlı ve Murat odada birbirlerine sırlarını anlatıp samimiyet kurmuşlardır.

Sabah Zeynep’in görüntülü görüşmek için aranmasıyla uyanan Murat, Nazlı’yı uyandırırken onun etkisine kapılmıştır. Yıldız’ın elinden kurtulan Rüstem kaçmayı başarır Yıldız’ın başına gelenleri öğrenen  Kerem, Yıldız’ı evine getirir.. Evde ikili fırsat bulunca geçmişten konuşurlar.







Melek, Nazlı ve Furkan’ı bir araya getirmek için kafa yormaya devam etmektedir. Furkan’a akıl vererek onun, otelde bir oda tasarımı için Nazlı’dan yardım istemesini sağlar. Nazlı kabul eder. Melek’in beklentisi Furkan ve Nazlı’nın otelde baş başa olmalarıdır. Melek’in onların yalnız kalacakları anlardan beklentisi büyükken otele Murat gelir.

Nazlı tasarım için odada çalışırken Murat dahil olur. Orada geçirdikleri zaman bakış açılarının ve sahip oldukları inceliklerin birbirininkine ne kadar benzediğini gösterecektir onlara. Aralarındaki uyum ikisini de etkileyecektir. İşin sonunda ise onları bir sürpriz beklemektedir. Oya hastanede iyileşme sürecini geçirip cezaevine döneceği günü acıyla beklerken Kerem ve Yıldız kendi yöntemlerince Rüstem’in izi üzerindedirler.


Kerem, Rüstem’i sakladığını düşündüğü Ramo’ya silah çektiğinde Yıldız kendisini ortaya atarak Kerem’in bir hata yapmasına engel olur. Devamında Ramo’yu takip eden Yıldız Rüstem’in izine ulaşacaktır. Kaçak yollarla ülkeyi terk etmek için harekete geçen Rüstem’e engel olabilecek tek kişi de gene Yıldız’dır.
  Bir aşk ve aile dramı Canım Annem yeni bölümleriyle hafta içi her gün 14:45’te TV8’de!


Bir aşk ve aile dramı Canım Annem yeni bölümleriyle hafta içi her gün 14:45’te TV8’de!

Canım Annem 60. Bölüm 6 Mayıs Full İzle