Sosyal Medya

Canım Annem 62. Bölüm 10 Mayıs Tek Parça İzle

Melek zehri Nazlı’nın içeceğine koymuştur. Nazlı ile paylaşacaktır. Polisler tarafından yakalanan Rüstem hafızasını kaybetmiştir.


 

Melek amacına ulaşmak üzeredir, Nazlı’nın  içeceğine ilaç koymuştur.
  Nazlı zehirli içeceği tam içmek üzereyken, Nazlı’nın sakarlığı planını suya düşürür. Murat Nazlı’yı tekrar bisiklet kullanmaya götürür. Murat ve Nazlı birlikte olmaktan keyif alırken, Melek bu durum karşısında iyice öfkelenmektedir ve Nazlı’yı zehirleme fikrinden vaz geçmez.

Murat ve Nazlı bisiklet kullanmayı öğrenmekten döndüklerinde Melek tekrar zehirli içecek hazırlar. Fakat bu kez de zehirli içecek yanlış ellere gitmiş içeceği asude içmek üzeredir. Ayşe, Melek’i Cemre’nin ölümüyle ilgili araştırmaya olacağı konusunda bilgilendirince Melek panikler.


Şuan kimseye bir şey olmamalıdır aksi halde Cemre konusuyla birlikte bütün dikkatleri üzerine çekecektir. Çünkü Ayşe de Melek’ten az olsa şüphelenmiştir. Melek’i dehşetle zehirli içeceği Nazlı’nın içeceğini için gerilmiştir ve onu önlemek için harekete geçtiğinde içeceği Asude’nin içmek üzere olduğunu görür ve şok olur.  Oya, duyduğu minneti göstermek için Yıldız’ı yemeğe davet eder.


Sümbül, Oya ve Kerem’in yakınlaşmaması için elinden geleni yapmaktadır.. Oya’nın şerefine düzenlenen yemeğin sonunda gelen bir belge herkesin neşesini kaçıracaktır. Sümbüllerin ev sahibi evin o gece boşaltılmasını ister çünkü ev ertesi gün yıkılacaktır bunun için önceden bilgilendirme yapmış bu Sümbüllerin gözünden kaçmıştır.
 


Melek planını uygulamak için uygun zamanı kollamaktadır. Zehir tedarik etmiş Melek’i zehirleyecektir. Zeynep annesine bisikletle gezelim der. Fakat Nazlı bisiklet kullanmayı bilmiyordur. Bu yüzden çok gerilir. Murat bunu öğrenince kolları sıvar ve Nazlı’ya bisiklet kullanmayı öğretecektir. Murat, Nazlı’yı bisiklet kullanmaya giderler aralarında anlık yakınlaşmalar olur bu durum içten içe Murat’ı heyecanlandırır.


Melek Murat’ın Nazlı’ya bisiklet kullanmayı öğrettiğini öğrenince iyice hırslanır. Furkan’ın kabusu geri döner, yani sorumsuz annesi çıkar gelir ve Furkan’dan tekrar yüklü bir para isteyecektir Furkan annesinin gelişinden dolayı huzursuz olur. Finalde ise Melek zehri Nazlı’nın içeceğine koymuştur.  Nazlı ile paylaşacaktır. Polisler tarafından yakalanan Rüstem hafızasını kaybetmiştir.


Oya, onun yaşadığına inanamasa da özgürlüğüne kavuştuğu için çok mutludur. Bunu Kerem ve Yıldız’a borçlu olduğunu dile getirir. Kerem ve Oya arasındaki bağ elinde olmasa da Yıldız’ı yaralamaktadır. Oya ise Yıldız ile Kerem’in sır geçmişlerinden bi haberdir.



Nazlı, gözlerini açtığında Murat’ın bakışlarını üzerinde bulur. Toparlanmaya çalıştığı sırada Zeynep’le konuşacaklarını anlar. Zeynep kötü bir rüya görmüştür annesini babasını çok seviyordur. Hem Zeynep'in bu sözleri hem de bu mecburi bir arada kalmadan dolayı ayrı ayrı etkilenmiş olan Murat ve Nazlı mutludurlar. Nazlı ve Murat sonunda kapının açılmasıyla aslında hiç yadırgamadıkları bu esaretten kurtulurlar.

Furkan Nazlıyla baş başa kalma fırsatını kaçırmıştır.
  Murat ve Nazlı konağa döndüklerinde daha mutlu ve birbirlerine karşı aralarındaki çekim Melek’in gözünden kaçmaz. Melek, Murat ve Nazlı’nın aralarındaki yakınlığına dair en son gördüğü resimle birlikte kararını verir. Nazlı’ya büyük bir tehdit içindedir bununla ilgili tekinsiz bir adamla görüşür fakat Nazlı’ya ne yapacağını tam olarak bilmeyiz.


Kerem’in tavırlarıyla kırılan Yıldız evden ayrılır ve Kerem için bir fedakarlıkta bulunur. Uzun zamandır görüşmediği ve küs olduğu babasını arar. Ondan Rüstem’in yerini bulmasını ister. Çok geçmeden Yıldız’ın babası Rüstem’in yerini öğrenmiştir ve Yıldız’a adresi söyler .


Yıldız, Şule’ye rağmen kendini tehlikeye atarak Rüstem’i bulmaya gider. Yıldız son anda Kerem’e de Rüstem’i bulmaya gittiğini haber eder. Kerem, Yıldız’ın elinden kurtulan Rüstem’le karşı karşıya gelir. Aralarında büyük bir hesaplaşma yaşanır.


Bir aşk ve aile dramı Canım Annem yeni bölümleriyle hafta içi her gün 14:45’te TV8’de!

Canım Annem 62. Bölüm 10 Mayıs Full İzle