Sosyal Medya

Canım Annem 64. Bölüm 12 Mayıs Tek Parça İzle

Melek, Nazlı’yı Murat’tan uzaklaştırmak için Furkan kartını oynamaya devam etmekte, Furkan’ı Nazlı’ya olan duyguları konusunda cesaretlendirmektedir. Kerem ve Oya’nın birbirlerine yakın olacak oluşları Sümbül ciddi anlamda rahatsız etmektedir.


 

Nazlı ve Murat’ın beraber geçirdikleri zaman sonunda daha rahat konuşabilir hâle gelmeleri ve aralarında oluşmaya başlayan elektrik Melek tarafından net biçimde görülmektedir.

Melek, Nazlı ve Murat’ı birbirinden uzaklaştırmak için elini çabuk tutması gerektiğini düşünerek Furkan ve Nazlı’nın konak dışında bir arada olmalarını sağlayacak bir plan yapar. Bu plan sayesinde Nazlı, annesini ziyaretinde Furkan’a eşlik edecektir. Furkan, geçirdiği bu zor dönemde Nazlı’nın içtenliği ve şefkati sayesinde çok daha iyi hissetmektedir.


Nazlı ise Furkan’ın annesiyle ilgili gelişmeleri Murat’tan saklaması sebebiyle, Murat’a hiç istemeden yalan söylemek zorunda kalacaktır.


Kerem ve Oya’yı istemeden düştükleri uygunsuz bir vaziyette gören Sümbül komşu olmaya zar zor ikna olduğu Elvan ve Kerem’le tüm köprüleri atmaya hazırdır. Sümbül’ün ödün vermez tavrı, şahit olduğu durum nedeniyle sabit hâle gelir. Artık Oya ve Kerem ilişkisi daha zor hatta imkansıza yakın bir hâle gelmektedir. 


Nazlı, Murat’tan bisiklet sürme dersi almaya devam etmektedir. Ders için sık sık gözlerden uzak, yalnız kalırlar. Her yalnız kalışları birbirlerini tanımak ve dahası anlamak için fırsat demektir.

Onların bu biçimde baş başa oluşları Melek’i çıldırtmaktadır. Melek, Nazlı’yı Murat’tan uzaklaştırmak için Furkan kartını oynamaya devam etmekte, Furkan’ı Nazlı’ya olan duyguları konusunda cesaretlendirmektedir.


Furkan ise annesinin sonu gelmez talepleri ve bencilliğiyle baş etmeye çalışırken bu süreçte kendisini yalnız bırakmayan Nazlı’ya karşı git gide daha çok bağlanmaktadır.


Oya’nın hapisten çıkışı herkesi mutlu etmişken onları yeni bir sürpriz beklemektedir. Her şeyin yoluna gireceğine dair umutlandıkları bir anda ev sahibi onları evden çıkartır.

Sokakta kalmamak için tek çareleri Kerem ve Elvan’a komşu olmaktır. Komşulukla beraber Kerem ve Oya’nın birbirlerine yakın olacak oluşları Sümbül ciddi anlamda rahatsız etmektedir.



Melek amacına ulaşmak üzeredir, Nazlı’nın
  içeceğine ilaç koymuştur.  Nazlı zehirli içeceği tam içmek üzereyken, Nazlı’nın sakarlığı planını suya düşürür. Murat Nazlı’yı tekrar bisiklet kullanmaya götürür. Murat ve Nazlı birlikte olmaktan keyif alırken, Melek bu durum karşısında iyice öfkelenmektedir ve Nazlı’yı zehirleme fikrinden vaz geçmez.

Murat ve Nazlı bisiklet kullanmayı öğrenmekten döndüklerinde Melek tekrar zehirli içecek hazırlar. Fakat bu kez de zehirli içecek yanlış ellere gitmiş içeceği asude içmek üzeredir. Ayşe, Melek’i Cemre’nin ölümüyle ilgili araştırmaya olacağı konusunda bilgilendirince Melek panikler.


Şuan kimseye bir şey olmamalıdır aksi halde Cemre konusuyla birlikte bütün dikkatleri üzerine çekecektir. Çünkü Ayşe de Melek’ten az olsa şüphelenmiştir. Melek’i dehşetle zehirli içeceği Nazlı’nın içeceğini için gerilmiştir ve onu önlemek için harekete geçtiğinde içeceği Asude’nin içmek üzere olduğunu görür ve şok olur.
  Oya, duyduğu minneti göstermek için Yıldız’ı yemeğe davet eder.


Sümbül, Oya ve Kerem’in yakınlaşmaması için elinden geleni yapmaktadır.. Oya’nın şerefine düzenlenen yemeğin sonunda gelen bir belge herkesin neşesini kaçıracaktır. Sümbüllerin ev sahibi evin o gece boşaltılmasını ister çünkü ev ertesi gün yıkılacaktır bunun için önceden bilgilendirme yapmış bu Sümbüllerin gözünden kaçmıştır. 



Bir aşk ve aile dramı Canım Annem yeni bölümleriyle hafta içi her gün 14:45’te TV8’de!

Canım Annem 64. Bölüm 12 Mayıs Full İzle