Sosyal Medya

Canım Annem 65.Bölüm Fragmanı

Canım Annem 65.Bölüm Fragmanı Yayınlandı


 

Nazlı ve Murat’ın beraber geçirdikleri zaman sonunda daha rahat konuşabilir hâle gelmeleri ve aralarında oluşmaya başlayan elektrik Melek tarafından net biçimde görülmektedir. Melek, Nazlı ve Murat’ı birbirinden uzaklaştırmak için elini çabuk tutması gerektiğini düşünerek Furkan ve Nazlı’nın konak dışında bir arada olmalarını sağlayacak bir plan yapar.


Bu plan sayesinde Nazlı, annesini ziyaretinde Furkan’a eşlik edecektir. Furkan, geçirdiği bu zor dönemde Nazlı’nın içtenliği ve şefkati sayesinde çok daha iyi hissetmektedir. Nazlı ise Furkan’ın annesiyle ilgili gelişmeleri Murat’tan saklaması sebebiyle, Murat’a hiç istemeden yalan söylemek zorunda kalacaktır.


Kerem ve Oya’yı istemeden düştükleri uygunsuz bir vaziyette gören Sümbül komşu olmaya zar zor ikna olduğu Elvan ve Kerem’le tüm köprüleri atmaya hazırdır. Sümbül’ün ödün vermez tavrı, şahit olduğu durum nedeniyle sabit hâle gelir. Artık Oya ve Kerem ilişkisi daha zor hatta imkansıza yakın bir hâle gelmektedir.  Bir aşk ve aile dramı Canım Annem yeni bölümleriyle hafta içi her gün 14:45’te TV8’de!


Canım Annem 65.Bölüm Fragmanı


Canım Annem I 64. Bölüm | "BU ÇOCUK GERÇEKTEN AŞIK OLMUŞ..."