Sosyal Medya

Canım Annem 67. Bölüm 17 Mayıs Tek Parça İzle

Furkan’ın annesi Naime’ye Nazlı’nın Cemre’nin yerine geçtiği bilgisini vererek ona müthiş bir şantaj fırsatı armağan etmiş olur. Kerem ise Oya’ya her şeyi açıklayacakken Sümbül’ün müdahalesiyle bundan vazgeçmek zorunda kalır. Oya’yı ciddi bir hayal kırıklığı beklemektedir.


 

Naime, Zeynep’e annesini öldüğünü söyleme tehdidiyle konağı adeta basmıştır. Nazlı onu uzaklaştırmak için çok uğraşmak zorunda kalacaktır.


Naime’nin onların hayatından tam olarak çıkmak için istediği şey ise 1 Milyon Lira’dır. Nazlı, Murat’tan gizlemek zorunda kaldığı bu şantaj karşısında çaresizdir. Buna beraber çözüm arayabileceği tek kişi Furkan’dır.

Bu nedenle bir araya geldiklerinde Murat yeniden ve bu defa daha derin bir hayal kırıklığı yaşayacaktır.


Diğer yandan Murat ve Nazlı aralarındaki mesafeye rağmen Zeynep’e bir şey belli etmemek için karı koca rolünü oynamaya devam etmekte ve bunu sürdürmekte zorlanmaktadırlar. Oya, Kerem’den beklediği dürüstlüğü görememiştir.


Annesinin bu konudaki payından habersiz olduğu için ciddi bir hayal kırıklığı yaşar. Kerem’den öğrenemediklerini Yıldız’dan öğrenmek için onun karşısına çıkacaktır. Yıldız kendini onların hayatından çekse de bir türlü tam olarak uzaklaşamamaktadır. 



Murat, Nazlı’yla Furkan’ı samimi bir şekilde konuşurken gördükten sonra Nazlı için aldığı hediyeyi verememiştir. İkisinin de farklı sebeplerle izin aldıktan sonra konaktan birlikte çıkıp birlikte döndüklerini anlayınca kendisine neden yalan söylediklerini merak etmeye başlar. Bu soru aklını ciddi anlam kurcalarken Nazlı’yla arasına elinde olmadan bir mesafe girer.

Nazlı, Furkan’a dostça yaklaşıp onun duygularına ihtimal bile vermezken Murat’ın kendisine karşı son zamanlardaki sıcak tavrının ortadan kalkmasına anlam veremez.

Melek ise Nazlı’yı Murat’tan uzaklaştırmak için yeni krizleri çıkartmaktan çekinmemektedir.


Furkan’ın annesi Naime’ye Nazlı’nın Cemre’nin yerine geçtiği bilgisini vererek ona müthiş bir şantaj fırsatı armağan etmiş olur.

Nazlı, karşısına çıkan Naime’nin şantajıyla birlikte çok ciddi bir tehlikeyle karşı karşıya olduğunu anlayacaktır. Oya, Kerem ve Yıldız’ın eskiden sevgili olduklarını Sümbül’den öğrenmiştir ancak Sümbül’ün beklediği tepkiyi vermez.


Kerem’e olan güveni yüksektir. Onun kendisine gerçekleri açıklayacağına emindir. Kerem ise Oya’ya her şeyi açıklayacakken Sümbül’ün müdahalesiyle bundan vazgeçmek zorunda kalır. Oya’yı ciddi bir hayal kırıklığı beklemektedir.



Nazlı Furkan’ın annesiyle tanışır ve onun zannettiğinden çok daha acımasız biri olduğunu görür. Furkan’a karşı içindeki şefkat ve yardım etme isteği daha da artar. Furkan ise Nazlı’nın varlığından çok memnundur. Nazlı ve Furkan konak dışındalarken Murat Nazlı için hatırası olan bir çift inci küpe sipariş eder.

Nazlı’nın eskiden sahip olduğu ancak sonra kaybettiği için çok üzüldüğü inci küpelerin aynısından sipariş eder. Nazlı konağa döndükten sonra ona hediyesini vermek için yanına gittiğinde yaşayacağı hayal kırıklığından ise henüz habersizdir. Oya ve Kerem, Sümbül engelini aşmak için ne kadar çabalasalar da Sümbül Nuh deyip peygamber dememektedir.

Oya, Kerem’den vazgeçmeye hiç niyetli değildir. Onun kendisi için yaptıklarına ise güzel bir yemek jestiyle karşılık vermek ister.

Bunun için yardım istediği kişi ise Yıldız’dır. Yıldız, Kerem’i bir başkasıyla görmenin zorluğu yetmezmiş gibi bir de sevdiği adamın sevgilisine, yapacağı jest için yardım etmek zorunda kalınca Kerem’in hayatında olamayacağını anlar. Kerem’le vedalaşmak için karşısına çıkıp tüm içtenliğiyle ona veda ettiği esnada ise ikisinin eskiden sevgili olduğunu Sümbül öğrenecektir. Sümbül için Oya’yı Kerem’den uzaklaştırmanın en kestirme yoludur bu bilgi.
 


Bir aşk ve aile dramı Canım Annem yeni bölümleriyle hafta içi her gün 14:45’te TV8’de!

Canım Annem 67. Bölüm 17 Mayıs Full İzle