Sosyal Medya

Canım Annem 67. Bölüm Fragmanı

Canım Annem 67. Bölüm Fragmanı yayınlandı


 

Murat, Nazlı’yla Furkan’ı samimi bir şekilde konuşurken gördükten sonra Nazlı için aldığı hediyeyi verememiştir. İkisinin de farklı sebeplerle izin aldıktan sonra konaktan birlikte çıkıp birlikte döndüklerini anlayınca kendisine neden yalan söylediklerini merak etmeye başlar. Bu soru aklını ciddi anlam kurcalarken Nazlı’yla arasına elinde olmadan bir mesafe girer. Nazlı, Furkan’a dostça yaklaşıp onun duygularına ihtimal bile vermezken Murat’ın kendisine karşı son zamanlardaki sıcak tavrının ortadan kalkmasına anlam veremez.

Melek ise Nazlı’yı Murat’tan uzaklaştırmak için yeni krizleri çıkartmaktan çekinmemektedir. Furkan’ın annesi Naime’ye Nazlı’nın Cemre’nin yerine geçtiği bilgisini vererek ona müthiş bir şantaj fırsatı armağan etmiş olur. Nazlı, karşısına çıkan Naime’nin şantajıyla birlikte çok ciddi bir tehlikeyle karşı karşıya olduğunu anlayacaktır.


Oya, Kerem ve Yıldız’ın eskiden sevgili olduklarını Sümbül’den öğrenmiştir ancak Sümbül’ün beklediği tepkiyi vermez. Kerem’e olan güveni yüksektir. Onun kendisine gerçekleri açıklayacağına emindir.

Kerem ise Oya’ya her şeyi açıklayacakken Sümbül’ün müdahalesiyle bundan vazgeçmek zorunda kalır. Oya’yı ciddi bir hayal kırıklığı beklemektedir. Bir aşk ve aile dramı Canım Annem yeni bölümleriyle hafta içi her gün 14:45’te TV8’de!


Canım Annem 67. Bölüm Fragmanı