Sosyal Medya

Canım Annem 70. Bölüm 20 Mayıs Tek Parça İzle

Furkan, şirket hesabından çektiği 1 Milyon Lira’yı annesini susturmak için ona verir. Naime, Nazlı’yla Zeynep’i parka giderlerken takip etmiştir. Naime’ye parasını verdikten sonra ise Zeynep’in ortada olmadığını görürler.


 

Nazlı ve Furkan telaşla Zeynep’i ararken Melek kızı kucaklayıp konağın yolunu tutar. Oya, Kerem’in gittiği yeri öğrenince mutluluktan ayakları yerden kesilir.

Kafe için bir adım atar ve menü için hazırlığa girişir. Sümbül yine boş durmaz ve Oya’yı Kerem’den uzaklaştırmak için türlü laflar söyler. Yıldız, ülkeyi terk etmek için yola çıkarken Şule Kerem’e gerçekleri anlatır.


Sümbül, Kerem’in Yıldızla ilişkisi olduğuna sonunda Oya’yı inandırır. Nazlı, ağlayarak gelen geçene Zeynep’i sorar.

Melek, olayı Nazlı’nın aleyhinde Murat’a anlatınca konakta soğuk rüzgarlar eser. Hatice’nin telefonuyla Zeynep’in evde olduğunu öğrenen Nazlı Murat’tan hiç beklemediği şeyler duyacaktır. 


Naime istediğini almak için her şeyi göze aldığını belli ettiğinde Nazlı ve Furkan’a onun istediğini vermekten başka çare kalmaz. Bu süreci kimseye özellikle Murat’a duyurmamak için gizlice yürütmek zorundalardır. Murat ise onları bir arada her gördüğünde aralarında bir ilişki olduğu düşüncesi zihninde pekişir. Murat nasıl davranacağını kestirmekte zorlandıkça bu durum, Nazlı’yı da zora sokar.


Furkan, şirket hesabından çektiği 1 Milyon Lira’yı annesini susturmak için ona verir. Naime, Nazlı’yla Zeynep’i parka giderlerken takip etmiştir.

Naime’ye parasını verdikten sonra ise Zeynep’in ortada olmadığını görürler.

Oya, Kerem’in, Yıldız’la eskiden sevgili olduğunu kendisinden saklaması nedeniyle ondan uzaklaşmaya başlar. Yılıdz ise telefonunda kendisinden habersiz Kerem’e atılmış bir mesaj bulur. Bunu Oya’nın yaptığını anlar ancak daha önemlisi Kerem’in bu mesajı görüp Yıldız’ı umursamamış olmasıdır.

Yıldız, Kerem için hiçbir anlam ifade etmediği düşüncesiyle elinde olmadan yıkılır. İki kadının da hissettiklerinden habersiz hâlde hayatını yoluna sokmaya çalışan Kerem, kendini anlatabilmenin yollarını kolay kolay bulamamaktadır. Bir gün önce Oya’yla görüşmeye gitmemesinin nedenini Oya öğrendiğinde en azından bir konu aralarında tatlıya bağlanmış olacaktır. Ancak geriye kalanlar üçünü de zorlayacak meselelerdir.



Furkan’ın önerisine uyarak onun karşısına çıkarlar. Furkan annesine, artık ona para vermeyeceğini ve hayatından çıkıp gitmesini söyler.

Ancak Naime’nin istediğini almadan gitmeye niyeti yoktur ve sonucu ne olursa olsun tehdidini hayata geçirmek için konağın yolunu tutar. Oya, Kerem’den duyamadığı gerçekleri Yıldız’ın ağzından da duyamamıştır.


Kerem’in kendisine olan sevgisinden şüphe etmese de Yıldız’ın varlığı onu zaman zaman belli sorgulamalara götürmektedir. Bu sorgulamaları neticelendirmek için Kerem’i bir teste tabi tutmaya karar verir.

Bu testin sonunda acaba Kerem Oya’yı mı yoksa Yıldız’ı mı tercih edecektir? Kerem’i ise Rüstem’e karşı resmi olarak kaçamadığı bir sorumluluk süreci beklemektedir. Kerem için her şey duygusal anlamda çok daha zorlaşacaktır.

Murat, Nazlı’yla Furkan’ın kendisinden saklamak zorunda oldukları şantajdan habersiz, onların daha rahat görüşebilmek için kendisine yalan söylediklerini düşünmektedir. Nazlı’nın varlığından duyduğu huzur ve Furkan’la dostluğu ister istemez içinde bir yerlerde sarsılmaya başlar. Nazlı ise Naime’nin şantajından kurtulmak için ne yapması gerektiğini bilmemektedir.



Bir aşk ve aile dramı Canım Annem yeni bölümleriyle hafta içi her gün 14:45’te TV8’de!

Canım Annem 70. Bölüm 20 Mayıs Full İzle