Sosyal Medya

Canım Annem 72. Bölüm 24 Mayıs Tek Parça İzle

Nazlı, Murat’ın kendisine karşı Zeynep’e karşı sorumsuz davranmak ve ilgilenmemekle itham edilmesinden dolayı oldukça üzgündür. Furkan Murat’ın Nazlıya karşı olan öfkesinin ve tavrının kendisi yüzünden olduğunun farkındadır. Muratla konuşmak istese de Nazlı asla izin vermez.


 

Murat, Nazlı’yı kaldırımda baygın bulur ve konağa taşıyarak hastaneye yetiştirir. Melek’in yardımlarıyla Furkan da peşlerinden gider. Nazlı’nın durumundan kendini sorumlu tutan Murat bir an bile yanından ayrılmaz. Asude, Nazlı’yı sorumsuzlukla suçlarken ona bir şey olmasından korkmaktadır. Hastaneden bir an ayrılmayan Murat ve Furkan birbirlerine içten içe bilenmektedir.

Doktorun söylediği sözleri ikisini de yaralayacaktır. Nazlı ölüm tehlikesiyle karşı karşıyadır. Murat ise Nazlı’nın bu halde olmasından dolayı kendini sorumlu tutar ve büyük bir vicdan azabının içindedir. Sümbül, Rüstem’le hesaplaşma fırsatını yakalar. Oya, Şule’nin ona imalı sözlerinden dolayı aldığı teklifi değerlendirmeye karar verir. Kerem, Sümbül sayesinde gittiği çekimlerde Ramo’yla sarmaş dolaş fotoğraf çektiren Oya’yı görünce şok olur.


Melek yaptığıyla gururlanırken daha güçlü adımlar atması gerektiğini düşünmektedir. Nazlı yaşadığı stresten dolayı karnında başlayan ağrı kimseye hissettirmese de giderek şiddetlenir.

Hatice’nin ısrarlarına rağmen Zeynep’i yalnız bırakmamak ve Murat’ın tepkisini çekmemek için onu bırakıp doktora gitmek istemez.



Fakat sonunda sokakta düşüp bayılır. Furkan da Melek’in haber vermesiyle konağa Nazlı’yı hastaneye götürmek için gelir. Murat da Nazlı’yı aramaktadır. Nazlı’yı hangisi kurtaracak önce hangisi yetişecektir.


Oya, sessizce Kerem ve Oya’nın hayatından çekip gitmek üzereyken Kerem son anda yetişir ve Yıldız’ı bulur. Ona karşı tamamen vicdani sorumlulukla onu gitmekten vazgeçirmeye çalışır.

Fakat Sümbül’ün de oyunuyla Oya bu manzarayı görmüş onların yakın olduklarına inanmıştır. Oya,  Kerem’in kendisine Yıldız’dan ve geçmişlerinden bahsetmediği için ona daha da kırılır.


Rüstem ise hafızası yerinde olmadığı için hastaneden evine gönderilmiştir. Bakıma ve ilgiye muhtaçtır. Kerem ve Elvan onu hem kabullenmekte zorlanırlar hem de yeni haline alışmakta zorluk çeker.

Bir aşk ve aile dramı Canım Annem yeni bölümleriyle hafta içi her gün 14:45’te TV8’de!


Bir aşk ve aile dramı Canım Annem yeni bölümleriyle hafta içi her gün 14:45’te TV8’de!

Canım Annem 72. Bölüm 24 Mayıs Full İzle