Sosyal Medya

Canım Annem 73. Bölüm 25 Mayıs Tek Parça İzle

Murat, Nazlı’yı kaldırımda baygın bulur ve konağa taşıyarak hastaneye yetiştirir. Melek’in yardımlarıyla Furkan da peşlerinden gider.Kerem, Sümbül sayesinde gittiği çekimlerde Ramo’yla sarmaş dolaş fotoğraf çektiren Oya’yı görünce şok olur.


 

Murat’tan çekindiği için rahatsızlığını gizleyen Nazlı hastaneye götürüldüğünde artık ölüm tehlikesiyle karşı karşıyadır. Murat son konuşmalarında ona sert çıktığı için pişmandır.

Nazlı’yı kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya geldiği anlarda ona olan duygularıyla yeniden yüzleşir.


Ancak hemen yanında Nazlı’yı bekleyen en yakın arkadaşı Furkan, her şeyden habersiz biçimde Murat’la Nazlı arasında bir duvar gibi yükselmektedir.

Oya, Yıldız karşısında hissettiği eziklikle hızlı bir karar vererek oyunculuk işi için adımlar atmıştır. Tek başına verdiği bu kararlar Kerem’le arasının açılmasına neden olacaktır.

Kerem’le arasını düzeltmek için adım attığında ise Kerem’in yanında Yıldız’ı bulacaktır. 


Murat, Nazlı’yı kaldırımda baygın bulur ve konağa taşıyarak hastaneye yetiştirir. Melek’in yardımlarıyla Furkan da peşlerinden gider.

Nazlı’nın durumundan kendini sorumlu tutan Murat bir an bile yanından ayrılmaz. Asude, Nazlı’yı sorumsuzlukla suçlarken ona bir şey olmasından korkmaktadır.


Hastaneden bir an ayrılmayan Murat ve Furkan birbirlerine içten içe bilenmektedir.


Doktorun söylediği sözleri ikisini de yaralayacaktır. Nazlı ölüm tehlikesiyle karşı karşıyadır. Murat ise Nazlı’nın bu halde olmasından dolayı kendini sorumlu tutar ve büyük bir vicdan azabının içindedir.

Sümbül, Rüstem’le hesaplaşma fırsatını yakalar. Oya, Şule’nin ona imalı sözlerinden dolayı aldığı teklifi değerlendirmeye karar verir.


Kerem, Sümbül sayesinde gittiği çekimlerde Ramo’yla sarmaş dolaş fotoğraf çektiren Oya’yı görünce şok olur.

Bir aşk ve aile dramı Canım Annem yeni bölümleriyle hafta içi her gün 14:45’te TV8’de!

Canım Annem 73. Bölüm 25 Mayıs Full İzle