Sosyal Medya

Canım Annem 74. Bölüm 26 Mayıs Tek Parça İzle

Murat’tan çekindiği için rahatsızlığını gizleyen Nazlı hastaneye götürüldüğünde artık ölüm tehlikesiyle karşı karşıyadır. Murat son konuşmalarında ona sert çıktığı için pişmandır. Nazlı’yı kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya geldiği anlarda ona olan duygularıyla yeniden yüzleşir.


 

Nazlı Furkan’ın annesiyle ilgili yaşananları Murat’tan saklamaya çalıştıkça Murat’ın yanlış anlamasına sebep olan olaylar yaşanır.

Murat, bu yanlış anlamalar nedeniyle Nazlı ve Furkan arasında bir şeyler olduğundan emin olur. Melek, Furkan’la Nazlı’yı bir araya getirmek için çabalamaya devam eder.


Hastanede Furkan’ın Nazlı’ya refakatçilik yapması için yaptığı planlar ise tutmaz. Ani gelişen olaylar neticesinde gece boyu hastanede Nazlı’ya Murat refakat eder.

Oya, Kerem’in yanında Yıldız’ı bulduğu yetmezmiş gibi bir de Yıldız’ın kendisine akıl vermesi nedeniyle ona karşı iyice bilenir.


Önce Kerem’in sonra Yıldız’ın uyarıları ona kendisini iyice yetersiz hissettirir. Yıldız ise Kerem’den sakladığı geçmişin sırlarıyla çevirili hâlde giderek sıkışmaktadır.

Sakladığı gerçekleri Kerem’e açıklayabilmesi hiç kolay değildir.


Ancak hemen yanında Nazlı’yı bekleyen en yakın arkadaşı Furkan, her şeyden habersiz biçimde Murat’la Nazlı arasında bir duvar gibi yükselmektedir.

Oya, Yıldız karşısında hissettiği eziklikle hızlı bir karar vererek oyunculuk işi için adımlar atmıştır.


Tek başına verdiği bu kararlar Kerem’le arasının açılmasına neden olacaktır.

Kerem’le arasını düzeltmek için adım attığında ise Kerem’in yanında Yıldız’ı bulacaktır. 



Murat, Nazlı’yı kaldırımda baygın bulur ve konağa taşıyarak hastaneye yetiştirir. Melek’in yardımlarıyla Furkan da peşlerinden gider.

Nazlı’nın durumundan kendini sorumlu tutan Murat bir an bile yanından ayrılmaz. Asude, Nazlı’yı sorumsuzlukla suçlarken ona bir şey olmasından korkmaktadır.


Hastaneden bir an ayrılmayan Murat ve Furkan birbirlerine içten içe bilenmektedir.


Doktorun söylediği sözleri ikisini de yaralayacaktır. Nazlı ölüm tehlikesiyle karşı karşıyadır. Murat ise Nazlı’nın bu halde olmasından dolayı kendini sorumlu tutar ve büyük bir vicdan azabının içindedir.

Sümbül, Rüstem’le hesaplaşma fırsatını yakalar. Oya, Şule’nin ona imalı sözlerinden dolayı aldığı teklifi değerlendirmeye karar verir.


Kerem, Sümbül sayesinde gittiği çekimlerde Ramo’yla sarmaş dolaş fotoğraf çektiren Oya’yı görünce şok olur.


Bir aşk ve aile dramı Canım Annem yeni bölümleriyle hafta içi her gün 14:45’te TV8’de!

Canım Annem 74. Bölüm 26 Mayıs Full İzle