Sosyal Medya

Canım Annem 75. Bölüm 27 Mayıs Tek Parça İzle

Nazlı Furkan’ın annesiyle ilgili yaşananları Murat’tan saklamaya çalıştıkça Murat’ın yanlış anlamasına sebep olan olaylar yaşanır. Murat, bu yanlış anlamalar nedeniyle Nazlı ve Furkan arasında bir şeyler olduğundan emin olur. Melek, Furkan’la Nazlı’yı bir araya getirmek için çabalamaya devam eder.


 

Nazlı ve Murat açık açık konuşamadıkları gerçeklerin etrafında bir gece geçirirler hastanede. Ertesi gün Nazlı taburcu olur. Murat, daha önce sığındıkları köy evinde kendilerini misafir eden Yusuf’la karşılaştığından beri onunla yaptığı konuşmalarla Nazlı’yla ilgili hislerini tamamen gözden geçirme şansı bulmuştur.

O, bu hislerini ne kadar dile dökemese de Yusuf’un soracağı bir soru onu bir cevabın eşiğine getirecektir. Furkan ise Nazlı’yı ziyaret için konağa geldiğinde onu oynadığı rol icabı Zeynep’in annesi ve Murat’ın karısı Cemre olarak görür. Uzun zaman sonra bunu fark etmesi Furkan’ı sarsacaktır. Kerem, Oya’nın kararlarıyla ilgili samimi bir özür diledikten sonra araları yeniden düzelecektir.


Ancak kızının ünlü olacağı hayaliyle ayakları yerden kesilen Sümbül’ün küçücük bir hamlesi Oya’yı yeniden düşüncelere sevk edecek ve bir kere daha hızlı karar vermesine neden olacaktır. Yıldız ise Kerem’den uzak durmaya çabalasa bile geçmişin hatıralarından uzak duramamaktadır.


Hastanede Furkan’ın Nazlı’ya refakatçilik yapması için yaptığı planlar ise tutmaz. Ani gelişen olaylar neticesinde gece boyu hastanede Nazlı’ya Murat refakat eder.

Oya, Kerem’in yanında Yıldız’ı bulduğu yetmezmiş gibi bir de Yıldız’ın kendisine akıl vermesi nedeniyle ona karşı iyice bilenir.


Önce Kerem’in sonra Yıldız’ın uyarıları ona kendisini iyice yetersiz hissettirir. Yıldız ise Kerem’den sakladığı geçmişin sırlarıyla çevirili hâlde giderek sıkışmaktadır.

Sakladığı gerçekleri Kerem’e açıklayabilmesi hiç kolay değildir.



Ancak hemen yanında Nazlı’yı bekleyen en yakın arkadaşı Furkan, her şeyden habersiz biçimde Murat’la Nazlı arasında bir duvar gibi yükselmektedir.

Oya, Yıldız karşısında hissettiği eziklikle hızlı bir karar vererek oyunculuk işi için adımlar atmıştır.


Tek başına verdiği bu kararlar Kerem’le arasının açılmasına neden olacaktır.

Kerem’le arasını düzeltmek için adım attığında ise Kerem’in yanında Yıldız’ı bulacaktır. 



Murat, Nazlı’yı kaldırımda baygın bulur ve konağa taşıyarak hastaneye yetiştirir. Melek’in yardımlarıyla Furkan da peşlerinden gider.

Nazlı’nın durumundan kendini sorumlu tutan Murat bir an bile yanından ayrılmaz. Asude, Nazlı’yı sorumsuzlukla suçlarken ona bir şey olmasından korkmaktadır.


Hastaneden bir an ayrılmayan Murat ve Furkan birbirlerine içten içe bilenmektedir.


Doktorun söylediği sözleri ikisini de yaralayacaktır. Nazlı ölüm tehlikesiyle karşı karşıyadır. Murat ise Nazlı’nın bu halde olmasından dolayı kendini sorumlu tutar ve büyük bir vicdan azabının içindedir.

Sümbül, Rüstem’le hesaplaşma fırsatını yakalar. Oya, Şule’nin ona imalı sözlerinden dolayı aldığı teklifi değerlendirmeye karar verir.


Kerem, Sümbül sayesinde gittiği çekimlerde Ramo’yla sarmaş dolaş fotoğraf çektiren Oya’yı görünce şok olur.

Canım Annem 75. Bölüm canlı yayın izlemek için tıkla

Bir aşk ve aile dramı Canım Annem yeni bölümleriyle hafta içi her gün 14:45’te TV8’de!

Canım Annem 75. Bölüm 27 Mayıs Full İzle