Sosyal Medya

Canım Annem 81. Bölüm 6 Haziran Tek Parça İzle

Nazlı, Furkan’a gerçekleri anlatma konusunda baskı yapsa Furkan onu bu olayın dışında tutmak istemektedir. Murat bütün sıkıntısını hislerini Yusufla paylaşırken Furkan onu duyar. Kerem, Oya’nın çekim fotoğraflarını görünce öfkelenir.


 

Furkan’ın Nazlı konusunda kararlılığını gören Melek planını Furkan Murat gerilimi üzerinden uygulamaya devam eder. Nazlı, hastalanan babasının yanına gitmek için Murat’tan izin alamaz. Furkan bu duruma müdahale etmek isterken çok sert bir tavırla karşılaşır. Nazlı, Murat’ın tavrına anlam veremez. Oya’dan özür dileyen Kerem ona destek olacağını belirtir.

Oya, yeni iş teklifini Kerem’e söylemeden kabul etmez. Fakat Sümbül, yine kızının arkasından iş çevirir ve Oya ile Kerem’in arasını açacak bir hamle yapar. Bir aşk ve aile dramı Canım Annem yeni bölümleriyle hafta içi her gün 14:45’te TV8’de!




Oya, Yıldızla aralarındaki gerçeği bildiğini söyleyince fazla ileri gidemez.

Yıldız, evine dönerken evladının babasının himayesinde olduğundan habersiz Kerem’le ilgili ümitlenmektedir.

 Furkan, istifa mektubunu yazdığında Nazlı Muratla çok sert bir konuşma yapar. Bu konuşma, Murat’ı yaralarken Melek sayesinde Furkan’ı geri döndürecektir.
 

Canım Annem 81. Bölüm canlı yayın izlemek için tıkla




Zeynep annesini çok seven ona çok bağlı güzel bir kızdır. Bir gün annesi Cemre’yi trafik kazasında kaybeder. doğuştan kalbi delik olan Zeynep üzülmesin diye ona annesinin öldüğünü söyleyemezler.


Çünkü Zeynep bu üzüntüyü kaldıramayacak kadar hasta bir kalbi vardır. Zeynep annesinin öldüğünü öğrendiği gün babası Murat’ın, Melek ile evlenmek istediğini de öğrenir ve kriz geçirir.

Zeynep’in kalbi durmak üzereyken, bir mucize gerçekleşir. Zeynep’in karşısında annesine ikizi kadar benzeyen Nazlı çıkar.


Son anda Zeynep’in hayatı kurtulmuştur ve ona anne diye sarılır. Murat şimdi kızı için, nefret ettiği eşine tıpatıp benzeyen Nazlı’ya, Zeynep kalp ameliyatı olana kadar kiralık annesi olmasını teklif eder. Nazlı ve Cemre’nin ikizi olduğunu, Nazlı dahil kimse bilmemektedir.

Zeynep, melek yüzlü masum bir çocuktur. Narin bir kalbi vardır Zeynep’in. Doğuştan olan kalp rahatsızlığı yüzünden diğer çocuklar gibi koşup oynayamaz.


Bu yüzden onu seven herkes, üzerine titrer, hasta kalbi üzülsün heyecanlansın istemez. Zeynep, annesi Cemre’ye ve babası Murat’a çok düşkündür.

Canım Annem 81. Bölüm 6 Haziran Full İzle